icon

Kde v Bratislave dávate strihať chlapcov a mužov?

ladyiwush
20. júl 2026

Ahojte, Bratislava a okolie dievčatá..kde dávate chlapcov strihať a mužov? Dobrá cena 🙂 a pekné ostrihané ďakujem🙂

anonym_d8c1cc
20. júl 2026

Doma so strojčekom

anonym_3bd607
20. júl 2026

Ahóóój Bratislava, tu tiež Bratislava a okolie..., ale mi sme tu zorientovaní, tak najprv sa poobzeraj okolo seba, pošli chlapca s mužom do ulíc nech sa zorientujú a potom určite nájdu, kto ich obriadi.

ria_sprout
20. júl 2026

V poluse u vietnamcov. Strihaju super a za 15e aj s umytím

lucylaw
20. júl 2026

Salón Šarm v Petržalke,bez objednania,za syna (11 rokov) platím 10€

cucoryedka
20. júl 2026

@ladyiwush odporucam Lucasbarber shop v DNV 😊

natalka13
20. júl 2026

Tu o ulicu vedla v kadernictve.
To treba nieco speci?

ladyiwush
autor
Včera o 15:13
@ria_sprout

V poluse u vietnamcov. Strihaju super a za 15e aj s umytím

@ria_sprout aha a prosím názov ? 🙂 ďakujem

bielasovicka
Včera o 15:21

Jejda, ved je v BA plno barberov

ria_sprout
Včera o 15:30
@ladyiwush

@ria_sprout aha a prosím názov ? 🙂 ďakujem

@ladyiwush https://polus.sk/obchody-sluzby/nail-institute-...

majú to spoločne s tymto nechtovym studiom, neviem prečo to na mape neukazuje aj to konkrétne kaderníctvo. Netreba sa tam ani objednávať, čo mi práve vyhovuje, lebo ideme len vtedy ak je chvíľu čas. Málokedy tam niekto je a ak áno, sú rýchli.

Sú tam inak aj ďalšie dve, boli sme len raz v tom kilier to bolo trocha drahé na detský strih.

ladyiwush
autor
Včera o 19:03
@ria_sprout

@ladyiwush https://polus.sk/obchody-sluzby/nail-institute-...

majú to spoločne s tymto nechtovym studiom, neviem prečo to na mape neukazuje aj to konkrétne kaderníctvo. Netreba sa tam ani objednávať, čo mi práve vyhovuje, lebo ideme len vtedy ak je chvíľu čas. Málokedy tam niekto je a ak áno, sú rýchli.

Sú tam inak aj ďalšie dve, boli sme len raz v tom kilier to bolo trocha drahé na detský strih.

@ria_sprout aha super a strihaju aj deti a chlapcov áno ? Dobre vedieť.. ďakujem