Ktorá drogéria ponúka najlepšie ceny a kvalitu?
Ahojte, žienky, prosím, ktorá drogeria je vaša najobľúbenejšia - najvýhodnejšie ceny, kvalitný tovar? Ďakujem.
Teta drogeria. Velky vyber znaciek, vyhodne akcie a vzdy si tam dam aj kavicku 🙂 DM je pre mna draha a neznasam ten ich bodovy system, ktory absolutne neviem vyuzit. V tete mam s kartickou zlavu priamo pri nakupe a za nazbierane body potom vyuzijem zlavu 20% na vacsi nakup.
Ja mám rada DMku, nepríde mi ani nejako extra drahšia ako inde a výber má dobrý. Ale najradšej mám Muller v Rakúsku. Neviem ake majú na Slovensku ceny, ale v Rakúsku vedia mať fajn ceny a akcie.
Teta drogeria. Velky vyber znaciek, vyhodne akcie a vzdy si tam dam aj kavicku 🙂 DM je pre mna draha a neznasam ten ich bodovy system, ktory absolutne neviem vyuzit. V tete mam s kartickou zlavu priamo pri nakupe a za nazbierane body potom vyuzijem zlavu 20% na vacsi nakup.
@iv007 akoze nevieš, veď aj tam keď nazbieras dosť bodov vieš ich využiť na zľavu.
@anonym_autor podla toho co chess kupovat, ale dm sa vyhybam predrazene hovno😂
Akože ak je DM s ich značkami predražené tak ja som cedník
Za mna DM
Akože ak je DM s ich značkami predražené tak ja som cedník
@anonym_08ec41 nemysli ich "znacky" myslim celkovo nekupim tam ariel ked v tesku ho mam lacnjesi😂
@anonym_08ec41 nemysli ich "znacky" myslim celkovo nekupim tam ariel ked v tesku ho mam lacnjesi😂
@klotildabazarik jedine ak trafíš akciu.. v DM máš tú cenu istú.. porovnanie s aktuálnym letákom 🙂
Jednoznačne DM. Za mňa super ceny a dosť veľký výber, nakúpim tam všetko čo potrebujem.
Ja mam najradsej 101 co sa tyka kvality, ale DM ma jednoznacne najlepsi marketing 😂

a čo tam chceš kupovať?