Ktorý hypermarket je najlacnejší podľa skúseností?
Billa, Kaufland, Tesco, Lidl, ktorý z nich je najlacnejší a o kolko % sa líšia ceny pre tie isté produkty v jednotlivých hypermarketoch ? Ktorý je podľa vašej skúsenosti najlacnejší a ktorý najdrahší.
Podla mna nemozes porovnavat Lidl, kde mas 90 % ich privatnu znacku. Ktora bude vzdy lacnejsia. To si musis urobit porovnanie v letakoch, co je kde lacnejsie a kedy. Lebo je rozdiel, ci mas aj Tesco kartu, Kaufland kartu. Lidl nema zlavy taketo ziadne, niekedy nieco malo v aplikacii. Mne napriklad ich sortiment nevyhovuje z dovodu, ze uprednostnujem ine ako ich privatne znacky.
Lidl, tesco, billa, kaufland - asi tak by som zoradila od najlacnejsi po najdrahsi retazec
kaufl. určite nie je najdrahší. Za mňa drahý je tesco a billa
Najlacnejsi neviem ale najkvalitnejsie a najcastejsie nakupujem v Billa, Kaufland a Tesco.
@anonym_autor myslím ze sa to takto jednoznačne nedá napísať, závisí to od toho co človek nakupuje napr v lidli nekúpim normálnu šunku len balenú co je pre mňa problém nehovoriac o ubohej kvalite co tam majú, kafland tiež ako co dobre ceny sú len na akcie kvalita tak pol na pol. Napr mäso je najlepšie tesco Billa keď som kúpila plece v kaufe zo 4 kg minimálne štvrť kila šlo do koša a keď som ho mlela 3x som rozoberala mlynček co ho to zaseklo
@anonym_autor nemas ho v zozname ale za mna je najlacnejsia Biedronka.
Za mňa je billa najdrahšia nenakupujem tam, potreby mi prídu ako odpad veľa krát som mala s tým zle skúsenosti. Mám blízko Kaufland takže zvyknem tam chodiť občas tesco ak majú akcie na moje obľúbené produkty ale tiež kvalita tam nie je dobrá. A lidl no to je asi stred ? Ma tiež mínusy, všetko balené ale ovocie zelenina väčšinou dobre občas sa stane že niečo zlé.
Za mňa aj Coop jednota je veľmi drahá. Fresh no tiež taký drahší a kvalita otras. KLAS je predražený a nekvalitný. Ono vždy je v nejednom obchode na niečo zľava ak človek by mal fakt kupovať len podľa toho tak sa to nedá.
zajladne veci, ktore kupujem vzdy rovnakej znacky naznacuje, ze lidl, tesco a billa (do kauflandu nechodim kebo ho mam uplne odruky)
najlacnejsia skupina Schwarz Lidl/Kaufland a podobne bude Biedronka, potom Tesco, Billa, Terno, Kraj, Delia, Malina drahsie
@anonym_autor všetko závisí od tvojho zoznamu, čo kupujete.... ale do Billy by som nikdy nevkročila 😆👍
Ako kde .Niekedy je akcia v jednom na niečo čo kupujem , inokedy v druhom
@anonym_autor najdrahšia je Jednota
Billa má aj asi najdementnejší personál, lebo mám pocit, že tam zamestnávajú asi chránenú dielňu. A to som odpozoroval na viacerých prevádzkach. Nato že sa tvária ako lepšia značka, tak personál uplny suterén.
Kaufland, Lidl, Tesco kvôli kuponom
Najlepší a nepises ho je momentálne Biedronka mäso za bezkonkurenčnú cenu, strukoviny, cestoviny, ryža za výborné ceny.Ich akcia na mäso a potom využiť kupóny na drogériu a iné nepotravinove veci je vyborna komplet drogériu mám zadarmo.Teraz, keď idem do Lidlu už sa mi zdá drahy oproti Biedronke
Podľa mňa Kaufland. Mam ho blízko idem 2-3x za týždeň. Tesco možno 1x za mesiac a Lidl tam chodí muž občas autom ale veľký nákup robíme v Kauflande 1x za mesiac. Majú dobré akcie Kaufland karta je super môžem si za body zobrať aj niečo zadarmo alebo s väčšou zľavou
Ja teda neviem, do Kauflandu casto nechodim, ale vzdy, ked som tam bola, bola som prekvapena, o kolko su v nom veci drahsie ako v Lidli napriklad. Kaufland povazujem za riadne predrazeny. Za mna najlacnejsie asi Lidl a Tesco.
Ak to chces vediet naisto, urob si zoznam napriklad 100 zakladnuch potravin, ktore kupujes, v exceli a ku kazdej polozke si vypis jej neakciovu v danom obchode cenu bez karticiek kadejakych. Na konci, ked si ich scitas, krasne uvidis, ktory je najlacnejsi...
Za mna Kaufland najlacnejsi, potom Lidl ale tam kupujem len zopar vyrobkov furt dookola lebo nemam rada ich privatne potravinove znacky napr. Pilos. Billa je sice draha, ale maju asi najlepsii vyber mliecnych vyrobkov (aspon u nas), vela ceskych mliekarni co inde nie su, aj viac bezlaktozovych ako inde. Tesco u nas ide dole vodou, je aj drahsie, ale stale menej a menej sortimentu, niektore regale prazdne, neviem. Coop mi vyjde najhorsie, drahy, maly vyber, dobry jedine ked clovek nic nepotrebuje, len pecivo dokupit. Biedronku u nas nemame.
@anonym_autor najlacnejší Biedronka. Odkedy ju mame blízko domova, do iných nechodím.
@anonym_autor najlacnejší Biedronka. Odkedy ju mame blízko domova, do iných nechodím.
@anonym_b0ffb1 a ako hodnotíš kvalitu potravín v biedronke ? nieje cena na úkor kvality
@anonym_b0ffb1 a ako hodnotíš kvalitu potravín v biedronke ? nieje cena na úkor kvality
@anonym_fc631c je to v pohode. Chodili sme aj predtým do Poľska na potraviny, teraz ich kúpim dostupné skoro doma.
Pre mňa pocitovo je najlacnejší Kaufland, ale nevyhodnocoval som to exaktne, tak sa môžem aj mýliť.

Najlacnejší Kaufland, nákup s Kauflandcard
Najdrahšia jednoznačne Billa