icon

Ktorý obchod je najlacnejší: Lidl, Tesco alebo Kaufland?

12. júl 2026

Ahojte ktorý obchod Lidl Tesco Kaufland je podľa vás najlacnejší ?
Chodievame aj do Libexu ten je super. Ale konkrétne z tých 3 má zaujíma.

patrike
12. júl 2026

To musis definovat, co chces kupovat. Vzdy najdes nieco v akcii aj v obchode, ktory ma bezny spotrebny kosik drahy.

janka1011
12. júl 2026

@anonym_autor žiadny, v každom je to len o akciách

anonym_95c848
12. júl 2026

Lidl

anonym_d08de3
12. júl 2026

Kaufland, keď máš KauflandCard

weleda123
12. júl 2026

Záleží čo. Mne sa zdá, že Lidl tak celkovo.

majkabr
12. júl 2026

Lidl ale aj kvalita je najnižšia podla mňa.

rozculena
12. júl 2026
@majkabr

Lidl ale aj kvalita je najnižšia podla mňa.

@majkabr to vôbec nie je pravda,záleží,čo tam kupuješ

ivicatolic
12. júl 2026

@anonym_autor každý niečo.... preto musíme lietať z jedného do druhého....to oni chcú 🙂👉

anonym_c3d247
12. júl 2026
@ivicatolic

@anonym_autor každý niečo.... preto musíme lietať z jedného do druhého....to oni chcú 🙂👉

@ivicatolic No nemusíme😝

anonym_a6cc05
12. júl 2026
@ivicatolic

@ivicatolic 😀 presne... Letka rýchleho nasadenia. Už ťa vidím, ako v piatok poobede štartuješ stroj, z vreciek ti trčia letáky z Lidlu a Kauflandu a s nákupom na chrbte dávaš prelety nad regálmi! 😂🧹🛍️“

anonym_0ce9e8
Včera o 00:31

@anonym_autor najlacnejší lidl ale chodím aj do tesca lebo v lidli nemajú všetko čo potrebujem. Kupujem v akcii veci väčšinou.

anonym_43227e
Včera o 02:15

Tesco ma koncit na Slovensku, aj tak tam dokopy nic nemaju. Lidl a Kaufland je jeden majitel, akurat Kaufland je vacsi sortiment. Zalezi aj tak na tom, co mas najblizsie. Ak mas vsetky blizko, tak vyuzit akcie.

slovakboy
Včera o 03:22
@ivicatolic

@ivicatolic oni oni len nie ja. Ale veď vďaka konkurencii a lietaniu nakúpiš lacno. Nešetrí a kupuj v jednom najlepšom. Hneváme sa na reťazce a pritom ich sami chceme a tvarujeme do nami želanému stavu. Čisto slovenský reťazec CBA je drahý rovnako ako zvyšné zahraničné. A nemá toľko akcií. Tak je ešte drahší. Keď budeme kupovať kvalitu z dvorov ako to robia Nemci, tak si priplatíme. V Poľsku tiež kupujú z dvorov. V Amerike už je taká nekvalita potravín, že začínajú vznikať nové menšie obchody s dovozovými tovarom, alebo ľudia chodia k Čiňanom sa najesť. A tá kvalita sa postupne zhoršovala, lebo ľudia ju boli ochotní kupovať. Hlavne nech je to lacné. Nehádžte vinu na tie obchody, robia čo musia v konkurencii. To nie je diktátorský režim, ktorý si s tebou robí čo chce. Štrngali sme za slobodu, tak ju využivajme. Ja viem, tiež kupujem tú nekvalitu. Nie je to ľahké a nejaké normy je dobré štátom kontrolovať. Aj sa to robí. Ale sú ľudia, ktorí kvôli zdravotným problémom musia kupovať len kvalitné a drahé veci. V tomto má výhodu Bratislava a veľké mestá. V BA sa dá kúpiť skoro všetko. Chudobné regióny jedia to čo chudoba.

pr85
Včera o 04:41

@anonym_autor Tesco bude asi vo všeobecnosti najdrahšie.

katkaseiner
Včera o 06:00

Za mna su lacnejsie Kaufland a Lidl. Zial Kaufland mam komplet cez cele mesto kde byvaju velke zapchy a Lidl mam hned na zaciatku mesta, cize volba je jasna. V idealnom svete by som najskor nakupila v Kuflande, dokupila oblubene veci (alebo akciove) v Lidli a co som nezohnala v tychto 2, tak by som este vbehla do Tesca. Tesco je u mna fakt len v pripade ze inde nenajdem... obcas ma prekvapi akcia, ale nase Tesco je uz z vacsej casti o handrach a nie o jedle... cize nechodim tam casto.

bomba36
Včera o 06:07
@ivicatolic

@ivicatolic kto oni? Sú tí "Oni" teraz s tebou v miestnosti?

simsalabim
Včera o 06:42

Kazdy ma nieco lacnejsie. Najradsej mam Tesco express, neznasam velke predajne, kde nenachodim kilometre. Treba vyuzivat vernostnu kartu. Moj manzel preferuje Kaufland kvoli masovemu pultu a roznorodej zelenine a ovociu. Ak Tesco naozaj odide, bude mi to luto, zvyknem tam kupovat niektore "britske" potraviny.

ivicatolic
Včera o 10:43
@anonym_a6cc05

@ivicatolic 😀 presne... Letka rýchleho nasadenia. Už ťa vidím, ako v piatok poobede štartuješ stroj, z vreciek ti trčia letáky z Lidlu a Kauflandu a s nákupom na chrbte dávaš prelety nad regálmi! 😂🧹🛍️“

@anonym_a6cc05 😆😀😆👍💋

anonym_a6cc05
Včera o 10:54
@ivicatolic

@anonym_a6cc05 😆😀😆👍💋

anonym_6c516e
Dnes o 12:19

@anonym_autor kaufland vychadza vacsinou najlepsie, ale zalezi co nakupujes. Ale chodim kupovat aj do lidlu nejake veci pravidelne, tak prebehnem letak ci nieco nemaju co vyuzijeme. V tescu obcas sezonne veci, oblecko detom, ale potraviny sa mi zdaju drahsie.

majkabr
Dnes o 12:32
@rozculena

@majkabr to vôbec nie je pravda,záleží,čo tam kupuješ

@rozculena presne tak zaleži čo tam kupuješ , to čo tam kupujem ja býva menej kvalitne ako v Tescu a v kauflande ale o tom to je. Takže z mojej strany je to pravda .