Ktorý obchod je najlacnejší: Lidl, Tesco alebo Kaufland?
Ahojte ktorý obchod Lidl Tesco Kaufland je podľa vás najlacnejší ?
Chodievame aj do Libexu ten je super. Ale konkrétne z tých 3 má zaujíma.
Lidl
Kaufland, keď máš KauflandCard
@anonym_autor každý niečo.... preto musíme lietať z jedného do druhého....to oni chcú 🙂👉
@anonym_autor každý niečo.... preto musíme lietať z jedného do druhého....to oni chcú 🙂👉
@ivicatolic No nemusíme😝
@ivicatolic 😀 presne... Letka rýchleho nasadenia. Už ťa vidím, ako v piatok poobede štartuješ stroj, z vreciek ti trčia letáky z Lidlu a Kauflandu a s nákupom na chrbte dávaš prelety nad regálmi! 😂🧹🛍️“
@anonym_autor najlacnejší lidl ale chodím aj do tesca lebo v lidli nemajú všetko čo potrebujem. Kupujem v akcii veci väčšinou.
Tesco ma koncit na Slovensku, aj tak tam dokopy nic nemaju. Lidl a Kaufland je jeden majitel, akurat Kaufland je vacsi sortiment. Zalezi aj tak na tom, co mas najblizsie. Ak mas vsetky blizko, tak vyuzit akcie.
@ivicatolic oni oni len nie ja. Ale veď vďaka konkurencii a lietaniu nakúpiš lacno. Nešetrí a kupuj v jednom najlepšom. Hneváme sa na reťazce a pritom ich sami chceme a tvarujeme do nami želanému stavu. Čisto slovenský reťazec CBA je drahý rovnako ako zvyšné zahraničné. A nemá toľko akcií. Tak je ešte drahší. Keď budeme kupovať kvalitu z dvorov ako to robia Nemci, tak si priplatíme. V Poľsku tiež kupujú z dvorov. V Amerike už je taká nekvalita potravín, že začínajú vznikať nové menšie obchody s dovozovými tovarom, alebo ľudia chodia k Čiňanom sa najesť. A tá kvalita sa postupne zhoršovala, lebo ľudia ju boli ochotní kupovať. Hlavne nech je to lacné. Nehádžte vinu na tie obchody, robia čo musia v konkurencii. To nie je diktátorský režim, ktorý si s tebou robí čo chce. Štrngali sme za slobodu, tak ju využivajme. Ja viem, tiež kupujem tú nekvalitu. Nie je to ľahké a nejaké normy je dobré štátom kontrolovať. Aj sa to robí. Ale sú ľudia, ktorí kvôli zdravotným problémom musia kupovať len kvalitné a drahé veci. V tomto má výhodu Bratislava a veľké mestá. V BA sa dá kúpiť skoro všetko. Chudobné regióny jedia to čo chudoba.
Za mna su lacnejsie Kaufland a Lidl. Zial Kaufland mam komplet cez cele mesto kde byvaju velke zapchy a Lidl mam hned na zaciatku mesta, cize volba je jasna. V idealnom svete by som najskor nakupila v Kuflande, dokupila oblubene veci (alebo akciove) v Lidli a co som nezohnala v tychto 2, tak by som este vbehla do Tesca. Tesco je u mna fakt len v pripade ze inde nenajdem... obcas ma prekvapi akcia, ale nase Tesco je uz z vacsej casti o handrach a nie o jedle... cize nechodim tam casto.
@ivicatolic kto oni? Sú tí "Oni" teraz s tebou v miestnosti?
Kazdy ma nieco lacnejsie. Najradsej mam Tesco express, neznasam velke predajne, kde nenachodim kilometre. Treba vyuzivat vernostnu kartu. Moj manzel preferuje Kaufland kvoli masovemu pultu a roznorodej zelenine a ovociu. Ak Tesco naozaj odide, bude mi to luto, zvyknem tam kupovat niektore "britske" potraviny.
@ivicatolic 😀 presne... Letka rýchleho nasadenia. Už ťa vidím, ako v piatok poobede štartuješ stroj, z vreciek ti trčia letáky z Lidlu a Kauflandu a s nákupom na chrbte dávaš prelety nad regálmi! 😂🧹🛍️“
@anonym_a6cc05 😆😀😆👍💋
@anonym_autor kaufland vychadza vacsinou najlepsie, ale zalezi co nakupujes. Ale chodim kupovat aj do lidlu nejake veci pravidelne, tak prebehnem letak ci nieco nemaju co vyuzijeme. V tescu obcas sezonne veci, oblecko detom, ale potraviny sa mi zdaju drahsie.

To musis definovat, co chces kupovat. Vzdy najdes nieco v akcii aj v obchode, ktory ma bezny spotrebny kosik drahy.