Má jahodová farma v Rajke dnes otvorené?
Viete niekto poradit, ci maju dnes otvorene? Nie vzdy sa da spolahnut na stranky na internete.
Vopred dakujem.
Mne včera kamoška hovorila, že je z Rajky sklamaná. 1,5h. chodili a nič, buď zelené alebo plesnivé.
@tilly dám info ak pôjdeme. ja tam chodím každý rok aj džemy robím z týchto jahôd a zatiaľ sme nemali zlu skúsenosť.
@wiwi28 dávam info. Bola som v rajke, 11,54 kg som nazbierala za niečo vyše 1,5 hodiny. Bola som sama, tak mi to dlho trvalo. Boli aj krásne aj potlačené jahody aj veľa zelených.
Dalo sa. Nebolo moc ľudí. Len tých 32 stupňov bola morda. Bola som ráno, aj tak bolo veľmi teplo a vodu som si zabudla v aute.
@wiwi28 dávam info. Bola som v rajke, 11,54 kg som nazbierala za niečo vyše 1,5 hodiny. Bola som sama, tak mi to dlho trvalo. Boli aj krásne aj potlačené jahody aj veľa zelených.
Dalo sa. Nebolo moc ľudí. Len tých 32 stupňov bola morda. Bola som ráno, aj tak bolo veľmi teplo a vodu som si zabudla v aute.
@tilly tak to je super úlovok. Ja nakoniec zajtra nejdem ani do Lužnej, lebo svokre začali rodiť všetky jahody naraz a momentálne sa môžeme v jahodách aj kúpať. Sa smejem, že syn sa dal na jahodovú dietu. Polievka-jahody-mäsko s ryžou-jahody. Prečistení nekompletne😅

@vonavakvetinka na internet sa práve že dá spoľahnúť