icon

Má jahodová farma v Rajke dnes otvorené?

vonavakvetinka
25. máj 2026

Viete niekto poradit, ci maju dnes otvorene? Nie vzdy sa da spolahnut na stranky na internete.
Vopred dakujem.

anonym_2d875d
25. máj 2026

@vonavakvetinka na internet sa práve že dá spoľahnúť

tilly
25. máj 2026

Na fb mávajú čerstvé info

wiwi28
25. máj 2026

Mne včera kamoška hovorila, že je z Rajky sklamaná. 1,5h. chodili a nič, buď zelené alebo plesnivé.

tilly
25. máj 2026
@wiwi28

Mne včera kamoška hovorila, že je z Rajky sklamaná. 1,5h. chodili a nič, buď zelené alebo plesnivé.

@wiwi28 ja sa chystám v stredu. Som zvedavá

vivuska666
25. máj 2026
@tilly

@tilly daj vediet pls

anonym_2ddbfd
25. máj 2026

@vonavakvetinka my sa chystáme sobotu, pevne verím, že niečo bude 🍓

wiwi28
26. máj 2026
@tilly

@tilly posúvam len info z nedeľe. Veľmi bola sklamaná. Ja sa v Piatok chystám do Dunajskej Lužnej tak uvidíme.

tilly
26. máj 2026
@wiwi28

@tilly posúvam len info z nedeľe. Veľmi bola sklamaná. Ja sa v Piatok chystám do Dunajskej Lužnej tak uvidíme.

@wiwi28 daj info z Lužnej potom pls, či sú tam zrelé a nezhnite.
Ja som tam bola raz a už nepôjdem. Tie jahody tam mi prídu úplne chemické.

wiwi28
26. máj 2026
@tilly

@wiwi28 daj info z Lužnej potom pls, či sú tam zrelé a nezhnite.
Ja som tam bola raz a už nepôjdem. Tie jahody tam mi prídu úplne chemické.

@tilly dám info ak pôjdeme. ja tam chodím každý rok aj džemy robím z týchto jahôd a zatiaľ sme nemali zlu skúsenosť.

tilly
27. máj 2026
@wiwi28

@tilly dám info ak pôjdeme. ja tam chodím každý rok aj džemy robím z týchto jahôd a zatiaľ sme nemali zlu skúsenosť.

@wiwi28 dávam info. Bola som v rajke, 11,54 kg som nazbierala za niečo vyše 1,5 hodiny. Bola som sama, tak mi to dlho trvalo. Boli aj krásne aj potlačené jahody aj veľa zelených.
Dalo sa. Nebolo moc ľudí. Len tých 32 stupňov bola morda. Bola som ráno, aj tak bolo veľmi teplo a vodu som si zabudla v aute.

wiwi28
28. máj 2026
@tilly

@wiwi28 dávam info. Bola som v rajke, 11,54 kg som nazbierala za niečo vyše 1,5 hodiny. Bola som sama, tak mi to dlho trvalo. Boli aj krásne aj potlačené jahody aj veľa zelených.
Dalo sa. Nebolo moc ľudí. Len tých 32 stupňov bola morda. Bola som ráno, aj tak bolo veľmi teplo a vodu som si zabudla v aute.

@tilly tak to je super úlovok. Ja nakoniec zajtra nejdem ani do Lužnej, lebo svokre začali rodiť všetky jahody naraz a momentálne sa môžeme v jahodách aj kúpať. Sa smejem, že syn sa dal na jahodovú dietu. Polievka-jahody-mäsko s ryžou-jahody. Prečistení nekompletne😅