icon

Má zmysel vracať sa do obchodu pre strateného plyšáka?

Dnes o 10:15

Dcéra si včera v obchode niekde položilo plyšáka a domov sme prišli bez neho.
Nie je to drahá vec, skôr taká obľúbená hračka, ktorú si všade nosí. Neviem, či má zmysel sa tam ešte vrátiť a pýtať sa pri pokladni, alebo to brať tak, že sa stratila a hotovo.
Má zmysel sa tam dnes vrátiť? Funguje niečo ako straty a nálezy v obchoďákoch?

anonym_1e2403
Dnes o 10:17

Jasné že sa vráť. Je to moc ďaleko? do 50 km by som sa isto vrátila.

domkakvet
Dnes o 10:20

@anonym_autor ano, je tam sanca, ze sa najde, ak ho zabudla v obchode, tak sa opytaj predavacky, ak ho nasla, tak ho zrejme odlozila pod pult a aj caka, kto si po neho pride, tak vyskusaj, snad sa najde.

anonym_385980
Dnes o 10:25

Skús tam najprv zavolať.

anonym_256062
Dnes o 10:26

My sme takto stratili mojkacika vrátila som sa ešte od pokladne obehnúť obchod a už nikde nebol .Vratila som sa o pár dní sa opýtať či ho nenašli a vraj nie .Ale za pokus to stojí vrátiť sa a spýtať sa možno budete mať šťastie

jaja1979
Dnes o 11:38

@anonym_autor my sme stratili v Kauflande. Majú tam straty a nálezy a hračka bola tam 🙂

anonym_ec4f6d
Dnes o 12:12

Ja by som tam zavolala, aj sa vrátila. Kvôli dieťaťu.

anonym_88a2a0
Dnes o 13:38

@anonym_autor chodte sa popytat. Pred rokmi tak nas syn stratil a ani nevedel, kde sa to stalo, lebo sme boli vo viacerych obchodoch. A nasiel sa.

saxana000
Dnes o 13:59

Aj my sme stratili a veru sme sa vratili a stape tam bol.v robote sme velakrat nasli aj plysakov aj bundy capice auticka topanky okuliare flasky dazdniky ruksaky.. odlozili sme do skladu a rodicia sa vratili.ak to tam strasilo dva mesiace islo to kosa.. raz mi pisala prevadzkarka po oslave krstu ze nasli nas dudel ci sa este vratime pre neho.raz mi na pumpe vypadli naplne do elektronickej cifarety stavila som sa tam na druhy den robila ina smena ale boli pod pultom odlozene aj s papierikom kde bol cas kedy som tam tankovala.. ja by som to urcite vyskusala.

luccija
Dnes o 14:11

@anonym_autor išla by som..aj my sme tak stratili na autobusovej stanici, ale išla som druhý deň sa spýtať a nenašiel sa.Dcera to zistila až neskôr kúpila som iného, ale samozrejme, že to zistila😉

bavlnka92
Dnes o 14:40

za opýtanie nič nedáš, v lepšom prípade sa nájde. my sme bohužiaľ takto stratenú hračku už nenašli (kaufland)