icon

Majú v Primarku už vianočný tovar?

arnedo
Dnes o 15:29

Ahojte.Tie čo chodievate,alebo ste boli v obchode Primark(Bratislava).Majú už prosím Vás vianočný tovar?Dcéra videla niekde na nete konrétne Grinch kolekciu (taniere,šálky čajník,vankúše...) Chcela by niečo k vianociam,len mám to trochu ďalej a nechcem sa motať zbytočne.Ak ste boli,alebo pôjdete budem rada za info.Ďakujem.

alma34
•
Dnes o 15:43

@arnedo V pondelok som tam bola mali len jeseň ešte žiadne Vianoce len nejaké sviečky, BA Primark je asi najmenší výber vždy, na ten by som sa nespoliehala ani to tam nemusia mať potom, lepšie je ísť kúsok za hranice.

arnedo
autor
•
Dnes o 15:45
@alma34

@arnedo V pondelok som tam bola mali len jeseň ešte žiadne Vianoce len nejaké sviečky, BA Primark je asi najmenší výber vždy, na ten by som sa nespoliehala ani to tam nemusia mať potom, lepšie je ísť kúsok za hranice.

@alma34 Ďakujem.

amel
•
Dnes o 16:06
@arnedo

@alma34 Ďakujem.

@arnedo neviem,co odpísala Alma34,ma ma bloknutu, ale bola som tam vcera a vianočný tovar som nevidela,tusim nejaké pyžamá boli,ostatne bola jesen.

anonym_06a09f
•
Dnes o 16:19
@amel

@arnedo neviem,co odpísala Alma34,ma ma bloknutu, ale bola som tam vcera a vianočný tovar som nevidela,tusim nejaké pyžamá boli,ostatne bola jesen.

@amel Tak zrejme má dôvod.

@arnedo Zatiaľ len jesenné, vianočné budú tuším nejak od októbra.

amel
•
Dnes o 16:21
@anonym_06a09f

@amel Tak zrejme má dôvod.

@arnedo Zatiaľ len jesenné, vianočné budú tuším nejak od októbra.

@anonym_06a09f ved v poriadku....niekde sa stazujem?:D
Uz mi napisala autorka,ze napisala to iste.
Nepíšem 2x to iste nikde,ak mam rovnakú odpoved,preto ta poznámka.

lizatko1009
•
Dnes o 16:34
@amel

@anonym_06a09f ved v poriadku....niekde sa stazujem?:D
Uz mi napisala autorka,ze napisala to iste.
Nepíšem 2x to iste nikde,ak mam rovnakú odpoved,preto ta poznámka.

@amel otvorím a pozerám, ze aj mňa má v bloku a ja ani neviem kto to je 🤔

tilly
•
Dnes o 16:37

Dnes som bola, ale nevšimla som si. Zas, len som ho preletela, nič normálne tam nemali

amel
•
Dnes o 16:50
@lizatko1009

@amel otvorím a pozerám, ze aj mňa má v bloku a ja ani neviem kto to je 🤔

@lizatko1009 nebudem si fandiť sice,viac bab ma tu nema rado,ale mnohé baby tu maju blokovanych iných a ani o tom nevedia.
Ja som tiez odblokovavala nejakych ludi pred casom,pritom som nikdy nikoho nezablokovala.

amel
•
Dnes o 16:52
@tilly

Dnes som bola, ale nevšimla som si. Zas, len som ho preletela, nič normálne tam nemali

@tilly mali!Potrebovali sme pre dcerinu kamošku nejaké veci Huntrix (nepýtaj sa,co to je,neviem) a tam mali! :D tak šťastná dcera i ja!

tetapetra
•
Dnes o 17:05
@amel

@lizatko1009 nebudem si fandiť sice,viac bab ma tu nema rado,ale mnohé baby tu maju blokovanych iných a ani o tom nevedia.
Ja som tiez odblokovavala nejakych ludi pred casom,pritom som nikdy nikoho nezablokovala.

@amel veď ja ťa tu vidím prvý krát 😂😂😂

arnedo
autor
•
Dnes o 17:06

Ďakujem Vám všetkým za odpoveď.Tak ešte počkáme,ušetrili ste mi cestu 🩷

tilly
•
Dnes o 17:13
@amel

@tilly mali!Potrebovali sme pre dcerinu kamošku nejaké veci Huntrix (nepýtaj sa,co to je,neviem) a tam mali! :D tak šťastná dcera i ja!

@amel tak to tiež netuším čo je 😅

vevesh
•
Dnes o 18:49
@amel

@tilly
@amel k-pop demon hunters. Najoblubenejsie postavicky rumi, mira a zoey - myslim, ze tieto vianoce to bude vyskakovat aj z toalety v nakupnych centrach, kedze isli od 1. Septembra do predaja....🫣🫣🫣🫣🤫🤫🤫

amel
•
Dnes o 19:01
@vevesh

@tilly
@amel k-pop demon hunters. Najoblubenejsie postavicky rumi, mira a zoey - myslim, ze tieto vianoce to bude vyskakovat aj z toalety v nakupnych centrach, kedze isli od 1. Septembra do predaja....🫣🫣🫣🫣🤫🤫🤫

@vevesh viem ako to vyzera,ale viac nic.
Mne sa to nepaci:(