icon

Máte skúsenosti s burzami Blšáky na Slovensku?

17. jún 2026

Zdravím chodí niekto osobne predávať alebo kupovať na burzy Blšáky?
Každú nedeľu sa koná v Komárne
V Nitre je asi raz do mesiaca
Viem ze každú nedeľu býva aj v Bratislave
Nedávno mi nabehol že bude aj vo Zvolene a ešte niekde na výhode
Býva aj v LV vraj v nejakej hale
Mate skúsenosti ale k viac info? Najmä čo sa týka BA a LV
Niečo v NR kraji a okolo?

galganka
17. jún 2026

Chodievame na nitriansky, deti sa tešia už na budúci. Predajú hračky, nakúpia somariny, ja sa pár vecí zase zbavím, ak pôjdeme aj predávať...

anonym_902a49
17. jún 2026

v NR býva aj častejšie, väčšinou to závisí od počasia. Mne tam vadí, že sa to už zvrháva a ľudia sa nejdú zbaviť vecí, ale zarábať....

maryfiore
17. jún 2026

Ahoj ja byvam pri Komarne a chodime kazdu nedelu, uz to mame ako kazdonedelny rodinny program. Je to super, treba ist uz okolo 9, vtedy je sice najviac ludi ale este sa nepopredavalo vsetko. Da sa kupit vsetko od vymyslu sveta co sa tyka "blbosticiek", da sa kupit aj cerstva zelenina a ovocie, domace kolace a zakusky, handmade vyrobky, kacky, sliepky, domace maso ale aj uplne nove veci ako naradie alebo veci do zahrady. Su tam aj stanky s jedlom, pitim aj kavou. Este velmi davno som bola aj predavat zbytocnosti z domu ako dekoracie a oblecenie, ceny 1-2€, predala som vsetko a slusne som zarobila 😊

autor
17. jún 2026
@maryfiore

Ahoj ja byvam pri Komarne a chodime kazdu nedelu, uz to mame ako kazdonedelny rodinny program. Je to super, treba ist uz okolo 9, vtedy je sice najviac ludi ale este sa nepopredavalo vsetko. Da sa kupit vsetko od vymyslu sveta co sa tyka "blbosticiek", da sa kupit aj cerstva zelenina a ovocie, domace kolace a zakusky, handmade vyrobky, kacky, sliepky, domace maso ale aj uplne nove veci ako naradie alebo veci do zahrady. Su tam aj stanky s jedlom, pitim aj kavou. Este velmi davno som bola aj predavat zbytocnosti z domu ako dekoracie a oblecenie, ceny 1-2€, predala som vsetko a slusne som zarobila 😊

@maryfiore chodím tam každú druhú nedeľu a vždy predám veľa veci takže tam to poznám 😊

autor
17. jún 2026
@anonym_902a49

v NR býva aj častejšie, väčšinou to závisí od počasia. Mne tam vadí, že sa to už zvrháva a ľudia sa nejdú zbaviť vecí, ale zarábať....

@anonym_902a49 minulý víkend zrušili lebo pršalo , tento víkend má byť
Na Tom nezáleží nech si predsa každý predáva čo chce nie ?

autor
17. jún 2026
@galganka

Chodievame na nitriansky, deti sa tešia už na budúci. Predajú hračky, nakúpia somariny, ja sa pár vecí zase zbavím, ak pôjdeme aj predávať...

@galganka len treba ísť skôr aby človek aj miesto našiel

galganka
17. jún 2026
@anonym_autor

@galganka len treba ísť skôr aby človek aj miesto našiel

@anonym_autor my chodievame okolo siedmej, pol ôsmej... o deviatej je oficiálny začiatkok, to už sú všetci zaparkovaní

autor
17. jún 2026
@galganka

@anonym_autor my chodievame okolo siedmej, pol ôsmej... o deviatej je oficiálny začiatkok, to už sú všetci zaparkovaní

@galganka áno ale mne trvá kým to uložím zoradim a tak

galganka
17. jún 2026
@anonym_autor

@galganka áno ale mne trvá kým to uložím zoradim a tak

@anonym_autor jakože za dve hodiny sa nevyložíš? však o siedmej keď prídeme, tak za chvíľu je kufor vyložený, cenovky rozmiestnené, deti idú na prvé obhliadky ostatných predávajúcich a začíname.

autor
17. jún 2026
@galganka

@anonym_autor jakože za dve hodiny sa nevyložíš? však o siedmej keď prídeme, tak za chvíľu je kufor vyložený, cenovky rozmiestnené, deti idú na prvé obhliadky ostatných predávajúcich a začíname.

@galganka hodinu mi to trvá a aj tak som radšej na kraji aby som mohla skôr odísť

galganka
17. jún 2026
@anonym_autor

@galganka hodinu mi to trvá a aj tak som radšej na kraji aby som mohla skôr odísť

@anonym_autor tak to musíš prísť posledná, alebo prvá, inak si, kde je akurát voľno.