icon

Môžu sa plavky v Tesco naozaj vymeniť?

13. apr 2026

Dobrý deň. Známa mi kupila plavky s tým, že keď mi nebudú dobre vymením si velkost. Su mi veľké a chcela som menšie. V obchode mi taká mladučká predavačka povedala, že plavky sa nedajú vymeniť ani vrátiť. Na nete som ale nič take nenašla, len cisto spodné pradlo, že sa nedá vrátiť. Neoracujwte tam niekto
Prosím? Je to fakt tak?

danielad9
13. apr 2026

@anonym_autor Plavky sa vrátiť nedajú teda aspoň mne ich nechceli v tescu vrátiť ani vymeniť. Je to rovnaké ako spodné prádlo

autor
13. apr 2026

Áno? Tak ďakujem 😊

anonym_1c846a
13. apr 2026

@anonym_autor mne keď ich odkodovala predavačka na samoobslužnej pokladni, hneď upozornila, že vrátiť sa už nedajú. Však, myslela som ;)

katkazatka
13. apr 2026

Plavky a spodné prádlo sa z hygienických dôvodov nedajú vrátiť ani nevymeniť. Dúfam, že je to tak všade majú.

gregik66
13. apr 2026
@katkazatka

Plavky a spodné prádlo sa z hygienických dôvodov nedajú vrátiť ani nevymeniť. Dúfam, že je to tak všade majú.

@katkazatka ako to je s eshopmi? Teraz roznyslam ze som vracala trenky z bonprixu kedze nevyhovoval material, a vratenie prebehlo uplne vpohode

janulka1802
13. apr 2026

Ja som vracala plavky do zary... nebol problém. Ale už nepamätám... asi tam bola taká fólia ns nohavičkách a ja som skúšala na spodné prádlo doma, takže mi to prišlo ok.

martinkatinka
13. apr 2026
@katkazatka

@katkazatka v Kiku sa daju vymenit aj vratit plavky

renesance80
13. apr 2026

@anonym_autor plavky su ako spodne pradlo nevymiena sa

anonym_99681c
13. apr 2026
@janulka1802

Ja som vracala plavky do zary... nebol problém. Ale už nepamätám... asi tam bola taká fólia ns nohavičkách a ja som skúšala na spodné prádlo doma, takže mi to prišlo ok.

@janulka1802
Takze bez problemov kupis plavky po dakom kdo ma pliesen pre teba to je OK, no super

lasona
13. apr 2026

Ako kde...viem ze cez eshop vela obchodov berie aj plavky....

zuzubb007
13. apr 2026

Plavky ani spodné prádlo sa nikde nevymieňa, fuj dogrcala by som sa reálne po dakom

anonym_a513b8
13. apr 2026

No ale zoberte si, ze kupite take ozaj podprsenkove plavky a nesadne Vam kosik, tak ako co spravite? Nechate si 100 eurove nesediace plavky a objednate druhe? Taketo som musela objednavat, velkosti ako 85G sa bezne v obchodoch nevyskytuju. A co vieme, kto si pred nami skusal plavky v kamennom obchode, aky humusak? To je ok? Sa tak zamyslam. Veru som vracala plavky a nie raz...

rozculena
14. apr 2026

Zo zákona kamenný obchod nie je povinný vymieňať ani brať naspaäť akýkoľvek tovar,takže vôbec netreba riešiť,že sú to plavky.

autor
14. apr 2026

Strašne ste sa rozčúlili niektore, ja som bežne vrátila plavky aj v reserved alebo zare, keď som i jednala cez eshop a nebol problém, tak ma Tesco prekvapilo 🙂 a poviem vám tajomstvo, aj v obchode Tesco tie plavky pred vami skusa xy cudzich ľudí, a vy si ich kúpite a ani o tom neviete predsa 😃 aj moja kamka si ich skúsila, mame podobnu postavu ale mne sú proste voľne

autor
14. apr 2026

Ale už som ich stihla aj predať. Takze pohodicka 😊