icon

Nakupujete v obchode Normal?

16. aug 2026

Ahojte nakupujete v tomto obchode Normal
?
dnes je tam plno ( vikend jasne ) ale su tiw ceny naozaj nizke
?
ja moc neviem odhadnuť ceny
kedže niektore produkty nepoznam a nepouživam

anonym_aa0c0c
16. aug 2026

Podla mna nie su nizke 🙂 maju tam nejake produkty, ktore inde nemaju ale ceny nizke nie su, pre porovnanie taky Action ma urcite nizsie ceny niektorych produktov.

katkazatka
16. aug 2026

Nenakupujem. Bola som sa na ten zázrak pozrieť a okrem haraburd majú také veci a za také ceny ako všade inde. Nič výhodnejšie som tam nevidela, možno pár výrobkov, ktoré bežne v obchodoch nie sú.

anonym_5e0289
16. aug 2026

Nenakuoujem a este som tam ani nebola.

iwesska
16. aug 2026

Bola som tam raz a ano,to,co bezne pozeram a kupujem je tam o nieco lacnejsie.

tilly
16. aug 2026

Nie sú tam nízke ceny, ale majú tam niektoré veci, čo inde nemajú.

anonym_ab24a3
16. aug 2026

@anonym_autor Áno, majú tam dobré veci, ktoré inde nenájdem. Ale niektoré si radšej kúpim na Stylevane, pretože tam sú lacnejšie.

sissy27
16. aug 2026

@anonym_autor obcas zabludim, ked idem okolo. Ceny uplne porovnat neviem, akurat batiste suchy sampon v normale stoji 3,50 a v dmke asi 4,95. A este som kupovala cielene jeden fixacny sprej na makeup, ktory inde v obchodoch na sk nemaju (cena bola podobna ako v cz).

anonym_1f533d
16. aug 2026

To je len v BA. Na nete som v inom meste nenasla

1sally12
16. aug 2026

Bola som sa tam raz pozrieť. Ako nič moc, plno ľudí a tie ceny mi neprídu nejak extra nízke, skôr bežné.

mandzula
16. aug 2026

Bola som tam raz, kupila som len aplikatorove Tampax, lebo tie v beznych drogerkach nie vzdy maju.

muchotrafka298
16. aug 2026

Ja som ten obchod poznala zo zahranicia, kde mali vacsinou velmi dobre veci za dobre ceny. Nie lacne, ale vyhodne to bolo. Hlavne rozne pitie, snacky, orechy, tycinky a pod. Toto u nas nie je, maju par veci aj na jedlo, ale nic co by ma nejak zaujalo. Cenovo je to tiez na urovni inych obchodov, nic mega lacne ani vyhodne, ze musim tam ist a kupit si to. Korejska kozmetika je tam draha, to sa oplati inde kupit (napr. na Hebe online ked maju akciu alebo na Stylevana).

anonym_5e8aa2
16. aug 2026

V Dánsku som tam chodila veľmi rada, v BA som tam bola iba raz a nebolo tam nič čo sa týka tovaru ani cien, čo by donútilo sa vrátiť...