icon

Naša skúsenosť s prenájmom kyslíkového prístroja

zuzkasev
10. apr 2026

Ahojte, všimla som si, že tu sa občas rieši téma prenájmu kyslíkových prístrojov, tak som chcela hodiť našu skúsenosť.

Mamke predpísali kyslík po prepustení z nemocnice a úprimne, najskôr sme boli dosť skeptickí. Nevedeli sme, čo čakať, aký prístroj príde, či to bude nejaký starý stroj čo niekto vytiahol zo skladu.

Nakoniec sme skúsili kyslikovepristroje.sk a boli sme milo prekvapení. Prístup bol profesionálny, prístroj čistý, doviezli ho až domov a trpezlivo vysvetlili ako sa používa. Mamka ho mala asi štyri mesiace a keď ho už nepotrebovala, bezproblémovo sme ho vrátili.

Keby som to mala zhrnúť, zbytočne sme sa báli. Takže ak to tu niekto zvažuje a váha, podľa našej skúsenosti to bolo v poriadku.

anonym_7e7972
10. apr 2026

no ak to ma predpisane poistovna zabezpeci a dava aj prenosne aj domace - aspon tak mame my a nie su to stare stroje vytiahnute zo skladu ale vacsinou origos nove kupene pre daneho pacienta...

sara07
10. apr 2026

@zuzkasev a cena za prenajom bol aky

sofis268
10. apr 2026

Aj ja som od nich brala pristroj pre svoju starku. komunikacia bola super rychla aj nasledny dovoz pristroja, chalani posobili profesionalne a velmi milo.
Pristroj ide ako ma. Za tu cenu je to super sluzba.

katesocka
10. apr 2026
@sara07

@zuzkasev a cena za prenajom bol aky

@sara07 pozerala som zo zvedavosti stránku, majú 2 prístroje, jeden 3 € na deň, druhý 3,30 €. Nepamätám si presnú sumu, za koľko sme mali my prenajatý pred 8 rokmi, ale myslím, že to je celkom dobrá cena

janinah
10. apr 2026

Celkom nenápadná reklama😉

anonym_7e7972
10. apr 2026

ked si predstavim ze pristroj ide od 400€ vyssie, tak si ho viem kupit na splatky a potom predat ako prenajimat za tuto sumu, najma ak ide o niekolkomesacny prenajom...

sara07
10. apr 2026
@anonym_7e7972

ked si predstavim ze pristroj ide od 400€ vyssie, tak si ho viem kupit na splatky a potom predat ako prenajimat za tuto sumu, najma ak ide o niekolkomesacny prenajom...

@anonym_7e7972 otázne je či je to aj tento druh , je ich viacer , niektore stahovali z trhu ..tiež sme tak boli že sme rozmyšlali čo ideme riešit

zuzkasev
autor
11. apr 2026
@anonym_7e7972

no ak to ma predpisane poistovna zabezpeci a dava aj prenosne aj domace - aspon tak mame my a nie su to stare stroje vytiahnute zo skladu ale vacsinou origos nove kupene pre daneho pacienta...

@anonym_7e7972 nam vtedy poistovna neposkytla pristroj a tiez sme kontaktovali aj cerveny kriz ale tiez neuspesne tak sme sa obratili na tuto firmu

matula77
11. apr 2026

kyslikove pristroje prenajimaju aj mobilne hospice , my sme mali prenajaty z prievidze a mesacne sa platilo 40e(pristroj kvalitny, vsetko ok ), neplanovane sme to museli riesit a aj dost narychlo, cerveny kriz tiez u nas nemal dostupny v tom case

anonym_0865d0
11. apr 2026

@zuzkasev a aká bola teda cena toho prístroja?