icon

Neúctivé správanie pohrebnej služby

Včera o 18:39

V práci v starobinci zomrela klientka a prišla po ňu pohrebná služba, ktorú si objednala rodina. Po zosnulú si pohrebná služba prišla až po 8 hodinách. Potom keď prišli nemali pohrebný vak a ani nosítka. Zosnulú nedôstojne ťahali po chodbe v plachte na ktorej zosnulá pôvodne ležala. Keď prišli na schody tak ju ťahali, že bolo počuť praskanie kostí.
Pohrebná služba sa zachovala veľmi neúctivo a neseriózne.

Strana
z2
doriiis
Včera o 19:36
@anonym_autor

@anonym_d118b4 alebo sa o tom mlčí, lebo veľa ľudí sa bojí o prácu... A ja sa k tomu nebudem vyjadrovať tiež. Trochu ľutujem zverejnenie tohto príspevku.

@anonym_autor .... Inak ste tam všetci zamestnanci kompletní? Čo vám umrel prvý klient?

autor
Včera o 19:38
@anonym_d118b4

@anonym_autor o akú prácu?
ved vy nieste pohrebná služba

@anonym_d118b4 o prácu v zariadení v ktorom sa to udialo. Ak by to niekto nahlásil vyšetrovali, by to a ľudia čo tam boli v ten deň by mali problém.

anonym_d118b4
Včera o 19:40
@anonym_autor

@anonym_d118b4 o prácu v zariadení v ktorom sa to udialo. Ak by to niekto nahlásil vyšetrovali, by to a ľudia čo tam boli v ten deň by mali problém.

@anonym_autor prosim ťa
Ty si nikdy nerobila v zariadení
Fake téma
Viac netreba reagovať

anonym_8ba158
Včera o 19:40
@anonym_autor

@anonym_autor jasné tak načo by si to tu písala? Šak si tu anonymne, tak aký máš problém napísať názov pohrebnej služby ?
Sa spamatajte už s tými debilinami, čo tu vymýšľate. Vy ste už fakt trafené? Nemáte čo robiť doma ? Choré toto.

anonym_19dbca
Včera o 19:42
@anonym_autor

@anonym_d118b4 alebo sa o tom mlčí, lebo veľa ľudí sa bojí o prácu... A ja sa k tomu nebudem vyjadrovať tiež. Trochu ľutujem zverejnenie tohto príspevku.

@anonym_autor mozes poziadat adminov o zmazanie ak lutujes toto zverejnenie, aspon sa dalej nebude sirit tento fake pribeh.

chlebikova

Preco by mali problemy zamestnanci zariadenia a nie zamestnanci pohrebnictva? Akoze co by vas prisli ti z pohrebnictva vyhodit, ci co? 😅

anonym_085984

@anonym_autor mna vobec neprekvapuje ze sa taketo nieco realne aj stalo. V starobinci, kde je malo personalu, kde ludia umieraju casto takze to je bezna zalezitost, ale stale neprijemne ked tam telo lezi hodiny...pohrebna sluzba to mozu byt tiez hocake individua, ved hovada sa najdu v kazdej profesii

anonym_085984
Včera o 19:46

A to ze je v zakone napisane ze s ludskymi pozostatkami sa ma zaobchadzat uctivo, aj neznamena ze sa to vzdy a za kazdych okolnosti aj realne deje...kolko zakonov na slovesnku je nedodrzanych a vedome porusovanych?

kavasmliekom
Včera o 20:11

@anonym_autor to ste videli na vlastné oči? Aj ste zakročili? Natočili to, vyfotili?

autor
Včera o 20:19
@kavasmliekom

@anonym_autor to ste videli na vlastné oči? Aj ste zakročili? Natočili to, vyfotili?

@kavasmliekom nikto nezakročil. Nikto s tým nechcel mať problémy.

anonym_e31f82
Včera o 20:24
@anonym_autor

@beata_k jedna kolegyňa plakala keď to videla. Pohrebáci si to nevšímali.

@anonym_autor jedna plakala a druhá iba tíško šúchala nožičkami akoby sa nič nedialo....

anonym_4ab0a2
Včera o 20:29
@anonym_autor

@kavasmliekom nikto nezakročil. Nikto s tým nechcel mať problémy.

@anonym_autor tak potom vy ste tam všetci veľmi hlúpy ľudia. Do toho zariadenia sa dúfam nikdy nedostanem. Lebo toto svedčí o vás veľmi veľa. Keď aj vaša práca takto vyzerá tak amen tma.

marca12
Včera o 20:30

Ja ti aj verim. Moja znama robila v domove dochodcov a casto videla neuctive spravanie jednej pohrebnej sluzby,ktora uz nastastie skrachovala. Ta sluzba zamestnavala najposlednejsich asocialov a tym bolo teda jedno ako narabaju s telom mrtveho.

anonym_085984
Včera o 20:31
@anonym_4ab0a2

@anonym_autor tak potom vy ste tam všetci veľmi hlúpy ľudia. Do toho zariadenia sa dúfam nikdy nedostanem. Lebo toto svedčí o vás veľmi veľa. Keď aj vaša práca takto vyzerá tak amen tma.

@anonym_4ab0a2 ty si nikdy neodvratila pohlad na druhu stranu, nikdy si sa netvarila ze sa Ta nieco netyka, ze sa do niecoho nebudes miesat?

vler
Včera o 20:31
@marca12

Ja ti aj verim. Moja znama robila v domove dochodcov a casto videla neuctive spravanie jednej pohrebnej sluzby,ktora uz nastastie skrachovala. Ta sluzba zamestnavala najposlednejsich asocialov a tym bolo teda jedno ako narabaju s telom mrtveho.

@marca12 neuctive spravanie sa deje aj voci este zivym, nieto len mrtvym, a nie len v domovoch dochodcov

marca12
Včera o 20:32
@anonym_4ab0a2

@anonym_4ab0a2 Uprimne ti poviem,ze ja toto vidiet,tiez by som ostala v nemom uzase. Takze chapem ich spravaniu. Urcite lutuju,ze nezakrocili,ale treba brat ohlad aj na okolnosti. A hlavne si vziat ponaucenie,ze na nepravost treba ihned reagovat.

anonym_4ab0a2
Včera o 20:34
@anonym_085984

@anonym_4ab0a2 ty si nikdy neodvratila pohlad na druhu stranu, nikdy si sa netvarila ze sa Ta nieco netyka, ze sa do niecoho nebudes miesat?

@anonym_085984 ale áno, odvrátila. Ale určite nie v takejto situácii. Tu by som sa určite ozvala.

anonym_4ab0a2
Včera o 20:39
@marca12

@anonym_4ab0a2 Uprimne ti poviem,ze ja toto vidiet,tiez by som ostala v nemom uzase. Takze chapem ich spravaniu. Urcite lutuju,ze nezakrocili,ale treba brat ohlad aj na okolnosti. A hlavne si vziat ponaucenie,ze na nepravost treba ihned reagovat.

@marca12 ja tomu verím ze boli v nemom úžase. Ale ja kebyže toto vidím, tak by som ich poriadne zdrbala zato. Len si predstav ze by toto robili tvojmu rodičovi. No by ma drblo.

anonym_1e42f2
Včera o 20:43

Ak je toto pravda, rak si to mala nahlásiť. Ibaže by si si to pomýlila s nejakým filmom

zirafienka
Včera o 20:44
@anonym_4ab0a2

@marca12 ja tomu verím ze boli v nemom úžase. Ale ja kebyže toto vidím, tak by som ich poriadne zdrbala zato. Len si predstav ze by toto robili tvojmu rodičovi. No by ma drblo.

@anonym_4ab0a2 len to je to, že pozostalí sa tú pravdu už nikdy nedozvedia pri takomto prístupe personálu

anonym_4ab0a2
Včera o 20:48

Ja tiež neverím ze toto není vymyslené. Lebo takto sa správať, a ešte to robiť pred svedkami co to všetko vidia, by si nikto nemohol dovoliť.
Ze kosti hlavy praskali. Čóóó? Neverím.

anonym_4ab0a2
Včera o 20:49
@zirafienka

@anonym_4ab0a2 len to je to, že pozostalí sa tú pravdu už nikdy nedozvedia pri takomto prístupe personálu

@zirafienka jasné že sa nedozvedia. Ved by sa hanbili to povedať, že to videli, a nič neurobili

patrike
Včera o 21:58

Pokial viem, tak zo zakona musi telo po konstatovani smrti lekarom zostat v nemocnici / domove dochodcov isty cas, nez ho odvezu prec. Pekne napis, kedy lekar konstatoval smrt a kedy prisli pohrebaci.

patrike
Včera o 22:02

Tu mas :
§ 5

(1) Poskytovateľ zdravotnej starostlivosti a poskytovateľ sociálnej služby v zariadení sociálnych služieb s celoročným pobytom (ďalej len „poskytovateľ sociálnych služieb“) je povinný

a) ponechať mŕtve telo po dobu dvoch hodín od úmrtia na lôžku,

patrike
Včera o 22:04

(2) Poskytovateľ zdravotnej starostlivosti je ďalej povinný

a) uložiť ľudské pozostatky do chladiaceho zariadenia, ak zdravotnícke zariadenie nemá chladiace zariadenie vo vlastnom zariadení, uložiť ľudské pozostatky vo vyčlenenej miestnosti na dočasné uloženie mŕtvych vo vlastnom zariadení, ktorá musí spĺňať požiadavky uvedené v prílohe č. 3,

patrike
Včera o 22:05

f) zakázať vstup pohrebným službám do iných priestorov zdravotníckeho zariadenia okrem vyčlenenej miestnosti na dočasné uloženie mŕtvych a do priestoru, kde je umiestnené chladiace zariadenie.

rozculena
Včera o 22:14

@anonym_autor celkom nechápem,načo to sem píšeš,ak je to pravda.
Pohrebnú službu konkretizovať nechceš.Riešiť to nechceš.

patrike
Včera o 22:15
@rozculena

@anonym_autor celkom nechápem,načo to sem píšeš,ak je to pravda.
Pohrebnú službu konkretizovať nechceš.Riešiť to nechceš.

@rozculena Trol to je.

anonym_a360b1
Včera o 22:36

Toto si dokáže vymyslieť len chorý človek. Už vidím, ako si toto dovolí pohrebná služba, ktorá ide do domova socialnych sluzieb, kde je xy klientov a zamestnancov. A že sa zamestnanci domova neozvú , veď oni sú za klienta zodpovedný až kým domov neopustí. My chceš povedať, že telo v plachte vyniesli von , hodili do auta, odbalili z plachty, tú vám vrátili a odišli preč. A nevidel to nikto v okolí, lebo ste hlboko v lese na samote a nemate susedov. A v tom pohrebnictve ju potom z auta vytiahli a bez plachty a vaku ťahali po zemi do chladničky. Niesi náhodou chlap? Lebo poznám jedneho, čo tvrdil, že pohrebná služba dáva mrtvych na invalidny vozik a viacerych napchá do jedneho chladiaceho boxu.

Strana
z2