Neúctivé správanie pohrebnej služby
V práci v starobinci zomrela klientka a prišla po ňu pohrebná služba, ktorú si objednala rodina. Po zosnulú si pohrebná služba prišla až po 8 hodinách. Potom keď prišli nemali pohrebný vak a ani nosítka. Zosnulú nedôstojne ťahali po chodbe v plachte na ktorej zosnulá pôvodne ležala. Keď prišli na schody tak ju ťahali, že bolo počuť praskanie kostí.
Pohrebná služba sa zachovala veľmi neúctivo a neseriózne.
A teraz čo o Tom píšeš? Tak napíš meno pohrebnej služby, keď si teraz hrdinka a máš potrebu o Tom písať, ale vtedy ste ani jedna nemukli, radšej ste zaplietli, lebo ste chceli mať pokoj.
Neverím tomu. Keby to aj bola pravda, prečo si nezakročila? Ja by som im to nedovolila a ak by pokračovali, povedala by som im, že si to idem nahrávať na mobil a nahrávku odovzdám príbuzným tej nebohej a tiež televízii.
Jasne ze Troll.
Tolko vymletych ludi snad nemoze robit na jednom pracovisku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kosti praskali … ano hej …
@anonym_autor toto ak sa naozaj stalo a ty si stála, ako blbá aj kolegyňou a prizerala sa, tak potom nechápem. Neverím, že si dovolili nepriniesť veci na prenos zosnulej, lebo ak si nepriniesli, tak ste ako zariadenie a osoba, ktorá má toto na starosť riadne zavarili. Telo ste nemali v žiadnom prípade vydať. Nakoľko telo musí byť riadne prevezené a nie len tak v " plachte a po schodoch ťahať " !
Pamätám si na pohreb kamaráta, mladého muža. Dodnes mám pred očami, ako sa pohrebáci sediaci vzadu kostole počas smútočnej reči ticho rehotali, tlemili a robili nemiestne gestá a grimasy. Mal som sto chutí im vynadať, ale nechcel som robiť scény. Keď chceli mohli ísť von a tam sa rehliť. Takže by som i celkom veril že príspevok je čiastočne real. To praskanie kostí, neviem, či je to vôbec možné. To mi pripadá už trochu...... neviem no.

@anonym_2d41df ani mne sa tomu nechelo veriť keď sa to dialo. Bolo to hrozné. Píšem to tu, že či má niekto podobnú zlú skúsenosť s pohrebnou službou.
@anonym_autor Ste 2 svedkyne? Tak sup na policiu podat TO a hotovo