icon

Neúctivé správanie pohrebnej služby

Včera o 18:39

V práci v starobinci zomrela klientka a prišla po ňu pohrebná služba, ktorú si objednala rodina. Po zosnulú si pohrebná služba prišla až po 8 hodinách. Potom keď prišli nemali pohrebný vak a ani nosítka. Zosnulú nedôstojne ťahali po chodbe v plachte na ktorej zosnulá pôvodne ležala. Keď prišli na schody tak ju ťahali, že bolo počuť praskanie kostí.
Pohrebná služba sa zachovala veľmi neúctivo a neseriózne.

Strana
z3
anonym_d8fadd
Dnes o 04:24
@anonym_autor

@anonym_2d41df ani mne sa tomu nechelo veriť keď sa to dialo. Bolo to hrozné. Píšem to tu, že či má niekto podobnú zlú skúsenosť s pohrebnou službou.

@anonym_autor Ste 2 svedkyne? Tak sup na policiu podat TO a hotovo

anonym_8d20a7
Dnes o 04:39

A teraz čo o Tom píšeš? Tak napíš meno pohrebnej služby, keď si teraz hrdinka a máš potrebu o Tom písať, ale vtedy ste ani jedna nemukli, radšej ste zaplietli, lebo ste chceli mať pokoj.

marci9
Dnes o 05:33

Neverím tomu. Keby to aj bola pravda, prečo si nezakročila? Ja by som im to nedovolila a ak by pokračovali, povedala by som im, že si to idem nahrávať na mobil a nahrávku odovzdám príbuzným tej nebohej a tiež televízii.

anonym_53f136
Dnes o 05:49

Jasne ze Troll.
Tolko vymletych ludi snad nemoze robit na jednom pracovisku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kosti praskali … ano hej …

anonym_faf25c
Dnes o 06:57

@anonym_autor toto ak sa naozaj stalo a ty si stála, ako blbá aj kolegyňou a prizerala sa, tak potom nechápem. Neverím, že si dovolili nepriniesť veci na prenos zosnulej, lebo ak si nepriniesli, tak ste ako zariadenie a osoba, ktorá má toto na starosť riadne zavarili. Telo ste nemali v žiadnom prípade vydať. Nakoľko telo musí byť riadne prevezené a nie len tak v " plachte a po schodoch ťahať " !

tripetta
Dnes o 07:24

Pamätám si na pohreb kamaráta, mladého muža. Dodnes mám pred očami, ako sa pohrebáci sediaci vzadu kostole počas smútočnej reči ticho rehotali, tlemili a robili nemiestne gestá a grimasy. Mal som sto chutí im vynadať, ale nechcel som robiť scény. Keď chceli mohli ísť von a tam sa rehliť. Takže by som i celkom veril že príspevok je čiastočne real. To praskanie kostí, neviem, či je to vôbec možné. To mi pripadá už trochu...... neviem no.

Strana
z3