icon

Nové Sedita sušienky

Včera o 12:19

Ahojte baby, už ste videli tieto nové sušienky od sedita? Kde ste ich videli? Že vraj jednota, kaufland a lidl by ju mali mať. Vďaka

Nové Sedita sušienky
Strana
z2
anonym_a4938a
Včera o 19:23

Ja ich kupujem vo Freshi, inde na nakup nechodim, takze neviem kde vsade ich maju. Tie Horalky mi velmi chutia, tie Mila nemaju s Milou nic spolocne a dalsie som neskusala.

anonym_a4938a
Včera o 19:26
@anonym_2eacf7

podla mna je to hoax, na stranke Sedity nic take nemaju

@anonym_2eacf7 Ten hoax som aj dnes jedla 😅

luckuz
Včera o 19:27

Tiež som ich hľadala, zatiaľ nenašla. Zaujímavéže naša značka a skôr je v čechách

anonym_a4938a
Včera o 19:32
@anonym_a4938a

Ja ich kupujem vo Freshi, inde na nakup nechodim, takze neviem kde vsade ich maju. Tie Horalky mi velmi chutia, tie Mila nemaju s Milou nic spolocne a dalsie som neskusala.

@anonym_a4938a Teda vynimocne idem do Billy a Fajne potraviny, videla som ich aj v jednom z nich, ale neviem v ktorom

liusa82
Včera o 21:04

Horalky a Kavenky skusim aj ja ak ich niekde uvidím..ale napriklad čo kupujem klasickú Milu a potom som skúsila tie mini Mila baliček mne vôbec nechutia rovnako ako tá klasická Mila ten väčši keksik.Neviem či len ja som divná ale ozaj tie mini maju trošku rozdielnu chuť tak ktovie aké budu tieto okrúhle

anonym_a4938a
Včera o 21:09
@liusa82

Horalky a Kavenky skusim aj ja ak ich niekde uvidím..ale napriklad čo kupujem klasickú Milu a potom som skúsila tie mini Mila baliček mne vôbec nechutia rovnako ako tá klasická Mila ten väčši keksik.Neviem či len ja som divná ale ozaj tie mini maju trošku rozdielnu chuť tak ktovie aké budu tieto okrúhle

@liusa82 No tie okruhle absolutne nechutia ako klasicka velka Mila. Je mam Milu velmi tada, ale z tohto som zjedla jedno koliesko a teda, otras. Zvysok pojedla rodina a viac to nekupime. Ale Horalky kolieska mi chutia velmi.

liusa82
Včera o 21:22
@anonym_a4938a

@liusa82 No tie okruhle absolutne nechutia ako klasicka velka Mila. Je mam Milu velmi tada, ale z tohto som zjedla jedno koliesko a teda, otras. Zvysok pojedla rodina a viac to nekupime. Ale Horalky kolieska mi chutia velmi.

@anonym_a4938a no dobre vedieť.Ja som myslela tieto mini Mila že mi nechutia úplne rovnako ako klasická Mila keksik

anonym_a4938a
Dnes o 07:45
@liusa82

@anonym_a4938a no dobre vedieť.Ja som myslela tieto mini Mila že mi nechutia úplne rovnako ako klasická Mila keksik

@liusa82 Hej, pochopila som, ze myslis tieto male, ale ani tie nove okruhle ale ze absolutne nechutia ako klasicka Mila, my doma sme skonstatovali ze s chutou klasickej Mily nemaju nic spolocne. Tie nove okruhle horalky sa chutou podobaju na horalku a mne chutia, aktualne ich uprednostnujem pre klasickou Horalkou. Kavenky nove som neskusala, lebo ani klasicke kavenky nejem.

mentolka12
Dnes o 10:06

kupila som okruhle horalky vo freshi, ostatne nemali

rozculena
Dnes o 14:04

bola som kvôli tomu v obchode😂
mali všetky 3 druhy
Klasické kávenky sa mi zdajú viac kávové,ale už dávno som ich nemala,tak neviem,ako vlastne teraz chutia,či nezmenili receptúru,ako býva zvykom.Tieto okrúhle nie sú zlé.

terry2003
Dnes o 14:51

Videla som ich v Coop jednote.

autor
Dnes o 17:36

Ježiš baby 😍

anonym_a4938a
Dnes o 18:11
@anonym_autor

Ježiš baby 😍

@anonym_autor Co? Este si nenasla? Kupime a posleme ti? 😀

autor