Nové Sedita sušienky
Tiež som ich hľadala, zatiaľ nenašla. Zaujímavéže naša značka a skôr je v čechách
Ja ich kupujem vo Freshi, inde na nakup nechodim, takze neviem kde vsade ich maju. Tie Horalky mi velmi chutia, tie Mila nemaju s Milou nic spolocne a dalsie som neskusala.
@anonym_a4938a Teda vynimocne idem do Billy a Fajne potraviny, videla som ich aj v jednom z nich, ale neviem v ktorom
Horalky a Kavenky skusim aj ja ak ich niekde uvidím..ale napriklad čo kupujem klasickú Milu a potom som skúsila tie mini Mila baliček mne vôbec nechutia rovnako ako tá klasická Mila ten väčši keksik.Neviem či len ja som divná ale ozaj tie mini maju trošku rozdielnu chuť tak ktovie aké budu tieto okrúhle
Horalky a Kavenky skusim aj ja ak ich niekde uvidím..ale napriklad čo kupujem klasickú Milu a potom som skúsila tie mini Mila baliček mne vôbec nechutia rovnako ako tá klasická Mila ten väčši keksik.Neviem či len ja som divná ale ozaj tie mini maju trošku rozdielnu chuť tak ktovie aké budu tieto okrúhle
@liusa82 No tie okruhle absolutne nechutia ako klasicka velka Mila. Je mam Milu velmi tada, ale z tohto som zjedla jedno koliesko a teda, otras. Zvysok pojedla rodina a viac to nekupime. Ale Horalky kolieska mi chutia velmi.
@liusa82 No tie okruhle absolutne nechutia ako klasicka velka Mila. Je mam Milu velmi tada, ale z tohto som zjedla jedno koliesko a teda, otras. Zvysok pojedla rodina a viac to nekupime. Ale Horalky kolieska mi chutia velmi.
@anonym_a4938a no dobre vedieť.Ja som myslela tieto mini Mila že mi nechutia úplne rovnako ako klasická Mila keksik
@liusa82 Hej, pochopila som, ze myslis tieto male, ale ani tie nove okruhle ale ze absolutne nechutia ako klasicka Mila, my doma sme skonstatovali ze s chutou klasickej Mily nemaju nic spolocne. Tie nove okruhle horalky sa chutou podobaju na horalku a mne chutia, aktualne ich uprednostnujem pre klasickou Horalkou. Kavenky nove som neskusala, lebo ani klasicke kavenky nejem.
Ježiš baby 😍
Ježiš baby 😍
@anonym_autor Co? Este si nenasla? Kupime a posleme ti? 😀
@anonym_autor Co? Este si nenasla? Kupime a posleme ti? 😀
@anonym_a4938a nie žiaľ ale cez víkend mám voľno tak sa dám na lov 🤣
@anonym_a4938a nie žiaľ ale cez víkend mám voľno tak sa dám na lov 🤣
@anonym_autor Tak drzim palce 😅

Ja ich kupujem vo Freshi, inde na nakup nechodim, takze neviem kde vsade ich maju. Tie Horalky mi velmi chutia, tie Mila nemaju s Milou nic spolocne a dalsie som neskusala.