icon

Oplatí sa ísť na nákupy do Pandorfu?

Včera o 14:42

Ahojte. V Rakúskom Pandorfe som nebola zopár rokov no budeme mať cestu okolo. Oplatia sa tam ešte nákupy? Potrebovala by som kvalitný kožený batoh ale žiadny vyčačkaný typu Guess. Viem že je tam Michael Kors a niektoré batohy majú pekné minimalistické ale riadne drahé. Od MK mám 2 originál kabelky kúpené z SK eshopu v dobrej zľave tak rozmýšľam či sa tam vôbec oplatí ísť. Majú tam výraznejšie zľavy ako v e-shopoch počas zliav? Prípadne sú tam aj nejaké iné značky ktoré predávajú kožené batohy? Vopred ďakujem. 🙂

Strana
z2
martinmmartin
Včera o 14:55

@anonym_autor Neoplati. Kazda zvucna firma ma podobne znejucu dceru ktora predava tovar v outletoch vyrobeny pre outlety (Ralf Loren vs Polo Ralf Loren napriklad) .
V outletoch kupujes tovar za plnu cenu vyrobeny iba pre outlet a rozpravka ze ako si s nimi vybabrala sluzi na iba na to aby si odchadzala oblozena nakupom a dobrym pocitom. Ked mas pocit ze si na velku firmu "vyzrala" tak hned sa minaju prachy lepsie .

martinmmartin
Autor odpoveď zmazal
anonym_cbca2c
Včera o 15:01

Zijeme v Ba a na nakupy s manzelom chodime najviac tam- zvacsa tam nakupime to co nebolo v plane, ale to je vedlajsie 😂🙈 Pre deti aj pre nas- urcite odporucam 👍

autor
Včera o 15:04
@anonym_cbca2c

Zijeme v Ba a na nakupy s manzelom chodime najviac tam- zvacsa tam nakupime to co nebolo v plane, ale to je vedlajsie 😂🙈 Pre deti aj pre nas- urcite odporucam 👍

@anonym_cbca2c takže cenovo sa to oplatí? Čo tam najviac kupujete? A čo sa týka tých kožených batohov, nemáš prehľad? Vďaka. 🙂

autor
Včera o 15:05
@martinmmartin

@anonym_autor Neoplati. Kazda zvucna firma ma podobne znejucu dceru ktora predava tovar v outletoch vyrobeny pre outlety (Ralf Loren vs Polo Ralf Loren napriklad) .
V outletoch kupujes tovar za plnu cenu vyrobeny iba pre outlet a rozpravka ze ako si s nimi vybabrala sluzi na iba na to aby si odchadzala oblozena nakupom a dobrym pocitom. Ked mas pocit ze si na velku firmu "vyzrala" tak hned sa minaju prachy lepsie .

@martinmmartin tak ak by predávali za úplne plnú cenu tak to nedáva vôbec zmysel, nie? Bol si tam teraz niekedy?

muchotrafka298
Včera o 15:12

Teraz mas na oficialnej stranke MK vypredaj, dorucuju normalne na Slovensko a su tam aj tie kozene ruksaky vo viacerych farbach /ciste, bez vyraznych log/ za 150 EUR. Kolko stoji v Parndorfe neviem.

anonym_cbca2c
Včera o 15:21
@anonym_autor

@anonym_cbca2c takže cenovo sa to oplatí? Čo tam najviac kupujete? A čo sa týka tých kožených batohov, nemáš prehľad? Vďaka. 🙂

@anonym_autor
V maji sme boli:
Oblecko a tenisky pre deti- (Guess, Converse, TH, KL, Calzedonia- plavky, pancusky)
Pre manzela- Oblecko, tenisky, spodne pradlo, taska na pc, penazenka
Pre mna- kabelka, zimne oblecko, plavky
Okrem toho kupujeme vzdy sladkosti, vonavky
V zime sme kupovali oteplovacky a rukavice na lyzovacku
Za ten batoh neviem, ale isto si urobte vylet 🙂
Pekne nakupovanie ti zelam 💪

anonym_877e57
Včera o 15:26

Včera som si o.i objednala z oficiálnej stránky M.Kors kabelku o ktorej som " snívala " rok, ale nebola som ochotná za ňu dať toľko €. A aj v Parndorfe som bola 2 mes.dozadu a nemali ju tam.

anonym_8faea2
Včera o 15:36

Oplati sa, my toez tam nakupujeme teraz naposledy sme riesili sportove veci a batoh a pod ale kabelky/ ruksaky a v tej celej casti poz aj Karl MK za mna sa oplati a nedaj sa odhovorit klidne tam chodte

katkazatka
Včera o 15:39

Podľa mňa sa to tam roky neoplatí. Ceny su vysoké. A vekom som zistila, ze si nepotrpim na priemerne handry len preto, ze je tam nacapene logo. Ked si odmyslis logo, tak mas obycajne tricko ako z Calliope za 5e.

veronicka88
Včera o 15:48

Predajňu neporadim ale ja mám z lubive.sk krásny voňavý kožený batoh. Som veľmi spokojná.kabelky niektoré majú blbe zapínania ale aj tak mám dve a nemenila by som

anonym_67383f
Včera o 15:58

Coccinelle, Furla, Coach tieto by som tam skusila pozriet

anonym_f4a1b0
Včera o 16:03
@anonym_autor

@martinmmartin tak ak by predávali za úplne plnú cenu tak to nedáva vôbec zmysel, nie? Bol si tam teraz niekedy?

@anonym_autor cela jeho odpoved nedava zmysel 😅🤣

anonym_29f7c7
Včera o 16:12

Ahoj,posledné roky chodím do Cocinelle, ale na kabelky, nie batohy. O kvalite som presvedčená a cena je úplne inde ako v Ba. Inak chodím do Högl, Geox aj pre deti, Villroy@Boch... Raz za čas idem a urobím si radosť.

anonym_c7e484
Včera o 16:16
@anonym_877e57

Včera som si o.i objednala z oficiálnej stránky M.Kors kabelku o ktorej som " snívala " rok, ale nebola som ochotná za ňu dať toľko €. A aj v Parndorfe som bola 2 mes.dozadu a nemali ju tam.

@anonym_877e57 ahoj je toto originál stránka?
Stále má to na ňu prehadzuje
Nejaké moc lacné sa mi to zdá 🙂
Vďaka

https://www.michaelkors.global/sk/en/

martinmmartin
Včera o 16:21

@anonym_autor predavaju tam za plnu cenu tovar vyrobeny iba pre outlet . To ze tam mas tristo nalepiek je iba pre tvoj dobry pocit. V Outlete nikto zlavu nedostane , je tam lacnejsie vyrobeny tovar od firmy co znie podobne ako znama matka ktory predavaju za cenu na ktorej stale zarabaju
Nieco ako falzifikat ale robeny legalne povodnou firmou aby zachytili plebsacku demografiu a ich par sestakov. Ak ich nahuckaju vela vela tak zisk bude taky isty ak nie vacsi ako ked presvedcia jedneho bohateho nech si kupi drahu vec s velkou marzou v centre mesta

chocolatebox
Včera o 16:23

Ja sledujem na instagrame jednu babu ktorá predáva takéto veci, vždy v akcii väčšej ako majú v predajniach v parndorfe, objednavala som si od nej jednu Furlu a som spokojná 🙂 nebudem sem dávať ten profil, ak chceš napis mi (a teda dopredu píšem ze ja ju nepoznam neviem kto to je, som len spokojná zákaznícka 😅). Máva KL, MK, Furlu a veľmi výnimočne Cocinelle.

martinmmartin
Včera o 16:26

Outletové tovary: Môžu mať zjednodušené podšívky, ľahšie kovanie alebo alternatívne kožené úpravy navrhnuté špeciálne pre nižšie cenové úrovne

sasa1310
Včera o 16:45

@anonym_autor ja tam chodím JOOP!, Ralph Lauren, Hilfiger. Vždy niečo kúpim. Veci čo som kúpila tam, mi paradoxne vydržali dlhšie a sa mi zdajú kvalitnejšie, ako keď ich kúpim u nás v Peek and Cloppenburg rovnakej značky.

anonym_d82201
Včera o 17:00
@anonym_autor

@anonym_autor za sumu Michael Kors si vieš kúpiť kvalitný kožený batoh.
Pozri značku Marco Mazzini v akcii aj za 70€

sasa1310
Včera o 17:03

@anonym_autor ja mám 2 ruksaky od MK, už by som nekúpila.

martinmmartin
Včera o 17:08
@sasa1310

@anonym_autor ja tam chodím JOOP!, Ralph Lauren, Hilfiger. Vždy niečo kúpim. Veci čo som kúpila tam, mi paradoxne vydržali dlhšie a sa mi zdajú kvalitnejšie, ako keď ich kúpim u nás v Peek and Cloppenburg rovnakej značky.

@sasa1310 V Ralph loren si v Parndorfe nikdy nebola. V parndorfe je iba POLO Ralph loten - veci robene iba pre outlet

sasa1310
Včera o 17:09
@martinmmartin

@sasa1310 V Ralph loren si v Parndorfe nikdy nebola. V parndorfe je iba POLO Ralph loten - veci robene iba pre outlet

@martinmmartin máš pravdu. V "Loren" som určite v Parndorfe nebola.

martinmmartin
Včera o 17:16
@sasa1310

@martinmmartin máš pravdu. V "Loren" som určite v Parndorfe nebola.

@sasa1310 Polo ralph lauren je ucelovo zalozena firma na predaj v outletoch veci vyrobenych iba pre outlet

sasa1310
Včera o 17:17
@martinmmartin

@sasa1310 Polo ralph lauren je ucelovo zalozena firma na predaj v outletoch veci vyrobenych iba pre outlet

@martinmmartin chodíš tam? Nakupujem tam pravidelne. A nie, nepredávajú v tej obrovskej predajni iba kolekciu Polo Ralph Lauren. Pa

muchotrafka298
Včera o 18:23
@anonym_c7e484

@anonym_877e57 ahoj je toto originál stránka?
Stále má to na ňu prehadzuje
Nejaké moc lacné sa mi to zdá 🙂
Vďaka

https://www.michaelkors.global/sk/en/

@anonym_c7e484 ano to je oficialna stranka. Lacne sa Ti to zda preto, lebo tam teraz maju velke vypredaje. Tie zachvilu skoncia a zas to bude drahe.

anonym_d59f57
Včera o 19:36
@martinmmartin

@martinmmartin
Klames aj ked sa hras na mudreho ( staci sa pozriet na vysacku a tam je jasne napisane factory)

anonym_a5afac
Včera o 19:44

Asi dva tri mesiace dozadu som tam kúpila kožený batoh Coccinelle za 99€, tak za mňa sa oplatí. Neviem ako sú ceny teraz

anjelok
Včera o 21:51
@muchotrafka298

Teraz mas na oficialnej stranke MK vypredaj, dorucuju normalne na Slovensko a su tam aj tie kozene ruksaky vo viacerych farbach /ciste, bez vyraznych log/ za 150 EUR. Kolko stoji v Parndorfe neviem.

@anonym_877e57
@muchotrafka298 baby preco mi toto robite 🙈

autor
Včera o 21:56
@muchotrafka298

@muchotrafka298 waaau ďakujem za info. Hneď som pozrela a teda bombové cenyyyy. 😱 Aj batoh by sa mi tam páčil ale majú ho len so zlatým kovaním a ja hľadám so strieborným čo si uvedomujem že bude väčší problém nájsť. Niečo takéto hľadám v čiernej alebo sivej. Joooj hneď by som kupila z MK...za 130€ neskutočná cena. 🤩

Strana
z2