Oplatí sa ísť na samo zber jahôd?
Ahojte ľudia dneska som zvažoval nad zajtrajškom,že pôjdem sam na samo zber jahôd dva roky do zadu som bol je to v Močaranoch je to hodna diaľka asi 87 km viac pre cestujem ako sa uchodím.....A ja sa vás chcem opýtať,ktorá zvás ste už bola na samo zbere jahôd??...alebo na niečom podobnom..Koľko ste platili??...oplatilo sa vám vycestovať??..stále sa neviem rozhodnúť či ísť abo neisť
boze ved ked chces tak chod. potrebujes schvalenie? ja by som teda nesla.. tie davy co sa vsade zbieraju na samozberoch, viem ten cas lepsie stravit ako cakanim v radoch v horucave. a potom est ebusom domov..
@huxy tak ja ti do podrobná rozpíšem som zo spišskej novej vsi vyrážam ráno smerom do Košíc potom v Košiciach presadnem na druhy spoj do Michaloviec v Michalovciach vystúpim a nasadnem na MHD ktorý ide do Močaran
@stelly652 prečo ideš do Michaloviec keď košičan ta môže rovno vyhodiť v mocaranoch
@stelly652 prečo ideš do Michaloviec keď košičan ta môže rovno vyhodiť v mocaranoch
@parvinka0001 on ide vlakom, lebo vlak ma zadarmo 😉
87km by som na samozber nesla
@sense on je invalidný dôchodca a nezamestnaný, tak zrejme chce nejaký výlet, tak prečo nie. My zamestnaní čo máme rozpočítanú pomaly každú minútu na to pozeraná inak
87 km cestovať na jahody? To je moc ďaleko, však počkaj mesiac , potom kúpiš v dobrej cene aj u vás v meste na tržnici.

@huxy tak ja ti do podrobná rozpíšem som zo spišskej novej vsi vyrážam ráno smerom do Košíc potom v Košiciach presadnem na druhy spoj do Michaloviec v Michalovciach vystúpim a nasadnem na MHD ktorý ide do Močaran
@stelly652 tak na ten Lučenec zabudni, myslela som si, že si z Poltára, ako si mal uvedené v profile.