icon

Oplatí sa zriadiť aplikáciu dm active beauty?

Včera o 16:26

Chodím do dm len občas a pri pokladni sa ma stále pýtajú, či mám aplikáciu.
Nemám. Vždy poviem, že nie, ale už som začala rozmýšľať, či sa to vlastne oplatí zriadiť. Nechodím tam každý týždeň, skôr keď niečo treba.
Máte to? Má to zmysel aj pri občasných nákupoch, alebo je to skôr jedno?

simsalabim
Včera o 16:30

@anonym_autor pre mna ano, su tam rozne kupony, zbieraju sa body, ktora sa daju vymenit za €, co sa odpocitaju z nakupu. V DM nakupujem vacsinou raz mesacne, cca 70-80€ a raz za par mesiacov si tak odpocitam 15€ z nakupu. A vyhovuje mi, ze mi nakup pripravia a ja si ho len vyzdvihnem.

anonym_5693b7
Včera o 16:35
@simsalabim

@anonym_autor pre mna ano, su tam rozne kupony, zbieraju sa body, ktora sa daju vymenit za €, co sa odpocitaju z nakupu. V DM nakupujem vacsinou raz mesacne, cca 70-80€ a raz za par mesiacov si tak odpocitam 15€ z nakupu. A vyhovuje mi, ze mi nakup pripravia a ja si ho len vyzdvihnem.

@simsalabim Za mňa presne to isté. Kupujem raz mesačne za 90 Eur, používam kupóny, zbieram body a odpisujem ich za zľavy. Za pár mesiacov našetrených 60 Eur.

blondinka95
Včera o 16:45

Ano, raz za par mesiacov mam cely nakup zadarmo v hodnote 50-60e. Ale nakupujem podla kuponov aby som mala co najviac bodov

kitty88
Včera o 18:31

Ja nakupujem v dm parkrat do mesiaca, casto vyuzivam kupony na nasobky bodov a tie nasledne "vymenim" za zlavu z nakupu. Vyhovuje mi aj nakup cez appku s expresnym vyzvihnutim alebo expresnym dorucenim.

zuzula777
Včera o 18:31

moje mesačné nákupy v dm-ke sa pohybujú na úrovni cca 200€, nakupuje od plienok, cez potraviny až po čistiace prostriedky. celý mesiac si hádžem veci do košíka, čo dochádzajú, potom si zaktivujem všetky kupony na násobné body a urobím jednu veľkú objednávku... za takúto objednávku dostanem 3-5tisíc bodov, čo je 30-50€ "kredit" na ďalšie nákupy alebo objednávku... čiže za mňa sa určite oplatí...

ale na druhej strane, ak tam ideš raz za mesiac pre dvojeurovú vec, tak sa neoplatí

amel
Včera o 18:35

Jasne.Nie su tam najlacnejšie veci,ale máš vsetko nakope. My mame 3 baby,podla mna by uz mohli postaviť predajňu vedľa nasho domu,tolko tam nechávame.
Každý 2.nakup mam minus 10-15€