Osobný pohovor v 365 banke. Čo budú chcieť?
Ahojte ľudia dneska sa stala taká vec,že po odchode návštevy som dostal telefón od 365 bank z Bratislavy nie zo Spišskej Novej Vsi lebo v Spišskej Novej Vsi ma už tam poznajú a vedia,že všetky vypisi som im kázal posielať na môj Firemný GMAIL ktorý som im dal tak oni určite ne jedine z Bratislavy lebo ta pani sa ma pýtala kde mam najbližšiu Pobočku tak tam mam sa dostaviť na osobný pohovor viac krát som im pripomínal aby my už toľko nevolali a zase volajú čo vlastne budu chcieť o do mňa??...
ako už im mam vysvetliť ,že uver,hypotéku,pôžičku mi netreba na pohovore....už som nervozny na to všetko 😕
@stelly652 však im normálne povec. Ďakujem nemám záujem. Prajem vám prijemný zbytok dňa. Dopočutia. A zlož
Tak nech si dohaduju stretnutia. Však odmietni, raz ich to prestane baviť
Veď im povedz, že ďakujem nie a ak ti nanútia niečo, tak tam nechoď.
Zablokuj cislo a problem vyrieseny. Mna tak raz z jednej nemenovanej banky po zruseni uctu otravovali a pomohol len blok, slusne sa im to nedalo vysvetlit.
Zablokuj cislo a problem vyrieseny. Mna tak raz z jednej nemenovanej banky po zruseni uctu otravovali a pomohol len blok, slusne sa im to nedalo vysvetlit.
@anonym_9e8685 zajtra ho zablokujem ale zase z druhého čísla mi budu volať
Veď im povedz, že ďakujem nie a ak ti nanútia niečo, tak tam nechoď.
@anonym_a1e8f5 a mam obavy,že ma tam tak oblbňu,že naletím a už sa my dostaňu ku peniazom bratovy som nechcel hovoriť o tomto
@anonym_a1e8f5 a mam obavy,že ma tam tak oblbňu,že naletím a už sa my dostaňu ku peniazom bratovy som nechcel hovoriť o tomto
@stelly652 drží ti niekto zbraň pri hlave, keď ti volajú? Či nedokážeš povedať nie?
@anonym_9e8685 zajtra ho zablokujem ale zase z druhého čísla mi budu volať
@stelly652 mne vtedy opakovane nastastie volali len z jedneho cisla
@anonym_f63c2e ne nedržia,ale keď my nechcú dať dopovedať a vysvetliť,že prečo sa nechcem dostaviť
@stelly652 ale veď tam nechoď, oni nech si dohodnú, čo chcú a ty sa nedostav, už ti nebudú volať.
To je teda riadne otravná banka.
Mne z FIO banky za 14 rokov čo tam mám účet nevolali ani raz že mám ísť na pobočku alebo žeby mi niečo ponúkali.
Volajú iba keď im napíšem otázku a chcú vedieť podrobnosti.
To je teda riadne otravná banka.
Mne z FIO banky za 14 rokov čo tam mám účet nevolali ani raz že mám ísť na pobočku alebo žeby mi niečo ponúkali.
Volajú iba keď im napíšem otázku a chcú vedieť podrobnosti.
@anonym_ef989a ja som ich naposledy slusne poziadala o vymazanie mojich osobnych udajov zo systemu. Lebo ucet tam nemam uz viac ako 6 rokov.
Volaju mi raz za pol roka a nielen z 365 banky, dakujem nemam momentalne zaujem o stretnutie, ak budem potrebovat nieco riesit ozvem sa, pekny den 🙂 preco vobec citis potrebu im cokolvek vysvetlovat.
Ja mám to isté, keď volali prvýkrát, tak som tam išla lebo som si myslela, že ide o nieco vážne, išlo o to, že chceli, aby som investovala. Nie, ďakujem.
Volali viackrát, vždy iné číslo, hneď im poviem, že nemám záujem, dovi, dopo. Ale oni naďalej volajú, nie často, ale volajú.😄🙂😄
Vieš, ono existujú aj legitímne dôvody, prečo ti môžu volať, nielen ponúkané nových produktov. Banka má zákonnú povinnosť pravidelne aktualizovať informácie o svojich klientoch, rovnako si mohol meniť údaje, napr. občiansky a oni si to potrebujú zaktualizovat. Alebo sa na tvojom účte môžu diať nejaké podivné transakcie a oni od teba chcú vysvetlenie, lebo zo zákona to musia preverovať. Nerobia to preto, že by ich to bavilo ta buzerovat, ale proste zo zákona musia.
Okrem toho, 365.bank za pár mesiacov konci, ide sa spájať s CSOB, možno ti to chcú vysvetliť, ponúknuť ti výhodnejší účet CSOB, aby ta potom nemuseli presúvať.
V každom prípade,ak ti znovu zavolajú, tak sa ich na rovinu opýtaj, prečo volajú a oni nemôžu mať problém ti to vysvetliť.
Vieš, ono existujú aj legitímne dôvody, prečo ti môžu volať, nielen ponúkané nových produktov. Banka má zákonnú povinnosť pravidelne aktualizovať informácie o svojich klientoch, rovnako si mohol meniť údaje, napr. občiansky a oni si to potrebujú zaktualizovat. Alebo sa na tvojom účte môžu diať nejaké podivné transakcie a oni od teba chcú vysvetlenie, lebo zo zákona to musia preverovať. Nerobia to preto, že by ich to bavilo ta buzerovat, ale proste zo zákona musia.
Okrem toho, 365.bank za pár mesiacov konci, ide sa spájať s CSOB, možno ti to chcú vysvetliť, ponúknuť ti výhodnejší účet CSOB, aby ta potom nemuseli presúvať.
V každom prípade,ak ti znovu zavolajú, tak sa ich na rovinu opýtaj, prečo volajú a oni nemôžu mať problém ti to vysvetliť.
@anonym_b1b7ab Ahoj a odkiaľ to vieš,že sa konči 365 bank?...tak potom ľudia všetky tie úšporene peniaze čo majú uložene na účte v 365 bank budu musieť presúvať do CSOB,??...
@anonym_b1b7ab Ahoj a odkiaľ to vieš,že sa konči 365 bank?...tak potom ľudia všetky tie úšporene peniaze čo majú uložene na účte v 365 bank budu musieť presúvať do CSOB,??...
@stelly652 si si nevšimol že niektoré pobočky 365.bank zavreli a presťahovali sa do ČSOB ak boli v jednom meste?
Majiteľ ČSOB kúpil 365.bank aj poštovú banku, tak nebude prevádzkovať 3 banky.
@stelly652 si si nevšimol že niektoré pobočky 365.bank zavreli a presťahovali sa do ČSOB ak boli v jednom meste?
Majiteľ ČSOB kúpil 365.bank aj poštovú banku, tak nebude prevádzkovať 3 banky.
@anonym_ef989a ne nevedel som o tom ale to by už nam aj prišlo upozornenie či elektronicky alebo vo forme poštou ne??...
V jednej teme sa tu baba radila, ako sa pomstit priatelovi za neveru.. mozno by stacilo v jeho mene len napisat do bank, ze ma zaujem o informacie k uverom a pozockam, aby ho kontaktovali 😂

@stelly652 nechod na "pohovor". Teda vobec tam nemusis ist, ak nic nepotrebujes.