icon

Budú rušiť 365.bank? Prechod na CSOB.

stelly652
Včera o 18:43

Ahojte ľudia nedávno sme sa bavili o tom o 365.bank dneska som bol na tom pohovore,ktorá bola plánovaná s minulého týždňa bavili sme sa o rušenie 365.bank áno do konca tohto roka sa bude rušiť banka 365.bank nepovedali my na pohovore dôvod len my spomenuli,že bude nám chodiť písomne oboznámenie,že sa mame dostaviť osobne na pobočku a budu nám všetky účty,ktoré mame založené budu presúvať do banky CSOB neviem ako to budu robiť súhlasíte s týmto??...prečo chcú ju rušiť pobočku vie niekto??..ktorá pobočka je najlepšia??...jedna dievčina mala pravdu,čo mi napísala,že sa ruší,konči pobočka..

nikuskaa92
Včera o 18:51

@stelly652 nepocula som. Ale mam tam hypoteku 🫣

anonym_0eb667
Včera o 18:52

ČSOB prevzala dve konkurenčné slovenské banky.

Čítajte viac: https://zive.aktuality.sk/clanok/Tc4qaN1/csob-p...

rozculena
Včera o 18:56

@stelly652 prečo by sme s tým mali alebo nemali súhlasiť,banke je to úplne jedno

stelly652
autor
Včera o 18:57
@nikuskaa92

@stelly652 nepocula som. Ale mam tam hypoteku 🫣

@nikuskaa92 ja som sa až dnes pri nich dozvedel,ale mohol som sa tam ich opýtať,že keď mladý ľudia majú založenú hypotéku,že ako to chcú spraviť presunúť nerozumiem uvidím no

stelly652
autor
Včera o 18:58
@rozculena

@stelly652 prečo by sme s tým mali alebo nemali súhlasiť,banke je to úplne jedno

@rozculena neviem ja sa tomu nejako nevyznám ale budu nám chodiť papiere poštou,že sa mame osobne dostaviť,ktorý majú banku 365.bank

anonym_226a03
Včera o 18:59

Asi si tak uplne nebol/a pripravena na pohovor, ked nevies, ze 365/Postovu banku kupila CSOB (KBC) a bude prebiehat zlucenie dvoch bank. Podobny proces ako ked CSOB kupila OTP banku, tiez zmigrovali klientov, produkty (data) a OTP banka zanikla, pobocky si zrejme niektore nechali, tak to bude aj s 365/PB ale je otazne ktore, kedze maju aj svoje a pojdu na to nejakou logikou. Nemas ako nesuhlasit, jedine tak, ze presunies svoje produkty inam, ak nechces byt v CSOB banke.

Normalne to spravia, proste presunu klientov a ich produkty, niektore produkty, ktore im nesedia do portfolia vypovedaju.

rozculena
Včera o 19:02

@stelly652 tak sa dostavíš a čo,načo si okolo toho vyrábaš problémy a zbytočne špekuluješ.
Ja som mala kedysi Zuno banku,potom ju kúpila Tatra a čo.Nič.Všetko fungovalo ako predtým.

gab1sol
Včera o 19:05

Štandardný postup, keď jedna banka (v tomto prípade skupina KBC, pod ktorú patrí ČSOB) kúpi druhú (365/PB). Klienti budú zmigrovaní a ktorí s tým nebudú súhlasiť, môžu si svoje produkty zrušiť a založiť v inej banke.

stelly652
autor
Včera o 19:07
@rozculena

@stelly652 tak sa dostavíš a čo,načo si okolo toho vyrábaš problémy a zbytočne špekuluješ.
Ja som mala kedysi Zuno banku,potom ju kúpila Tatra a čo.Nič.Všetko fungovalo ako predtým.

@rozculena a keď mam ten Revolut a budem mať už inú banku bude mi platiť ta kartička Revolut??...budem mohol si ju dobíjať naďalej cez inú banku či ten Revolut už nebude platiť...

anonym_0eb667
Včera o 19:09
@rozculena

@stelly652 Revolut je samostatná banka, tam môžeš poslať peniaze z akéhokoľvek účtu.

@rozculena Majiteľ Zuno bol od začiatku Raiffeisen Bank International Group a tí doteraz vlastnia aj TatraBanku

rozculena
Včera o 19:10
@anonym_0eb667

@stelly652 Revolut je samostatná banka, tam môžeš poslať peniaze z akéhokoľvek účtu.

@rozculena Majiteľ Zuno bol od začiatku Raiffeisen Bank International Group a tí doteraz vlastnia aj TatraBanku

@anonym_0eb667 a čo mám s touto informáciou teraz urobiť?

stelly652
autor
Včera o 19:10
@anonym_0eb667

@anonym_0eb667 no oto som sa najviac bal o ten Revolut

anonym_0eb667
Včera o 19:11
@rozculena

@anonym_0eb667 a čo mám s touto informáciou teraz urobiť?

@rozculena len aby si vedela Tatra banka nekúpila Zuno

rozculena
Včera o 19:16
@anonym_0eb667

@rozculena len aby si vedela Tatra banka nekúpila Zuno

@anonym_0eb667 po toľkých rokoch je mi to absolútne jedno

anonym_357a15
Dnes o 03:45

Tiež máme hypo v 365.. dúfam že nám fixácia ostane aj naďalej.. nie že nám to teraz nejak nanovo prepočítajú