icon

Používate samoobslužné pokladne alebo bežné zaplatenie?

petush21
9. jan 2026

Ahojte, všímam si diskusiu na internetoch ohľadom platenia pri samoobslužných pokladniach? Ako to máte vy? Používate ich? Aký na ne máte názor? Sú lepšie samoobslužné alebo bežné podľa vás?

Strana
z4
anonym_a5833c
9. jan 2026

v tescu chodíme len na samooblusžne, v lidli ich neznasam takže tam chodíme malo ..

denithestrange1993
9. jan 2026

@petush21 zalezi od toho kolko tovaru mam a kde sa momentalne nachadzam. Najhorsie su za mna samoobsluzne v lidli,tam sa vzdy nastvem lebo to velmi slabo nacita a musi prist casto obsluha. Uz som sa stretla aj s tym ze klasicke pokladne boli zatvorene a zakaznik mohol zaplatit len cez samoobsluzne,coz mi pride dost odveci.

anonym_dc382f
9. jan 2026

Drobný nákup v ruke na samoobslužnú a vozíkový nákup k pokladni s obsluhou.

parvinka0001
9. jan 2026

Len na samoobslužné plus scener .len Lidl to má otrasne . Či veľký či malý nákup .

patka06
9. jan 2026

Nepoužívam vôbec, som rada, keď mi nablokuje pokladníčka. Pre mňa je to rýchlejšie a pohodlnejšie.

viestta
9. jan 2026

Vyuzivam aj jedny aj druhe

anonym_a5833c
9. jan 2026
@denithestrange1993

@petush21 zalezi od toho kolko tovaru mam a kde sa momentalne nachadzam. Najhorsie su za mna samoobsluzne v lidli,tam sa vzdy nastvem lebo to velmi slabo nacita a musi prist casto obsluha. Uz som sa stretla aj s tym ze klasicke pokladne boli zatvorene a zakaznik mohol zaplatit len cez samoobsluzne,coz mi pride dost odveci.

@denithestrange1993 u nas je to tak stále, preto mi leze na nervy celý Lidl

mandzula
9. jan 2026

Velky nakup klasika, maly samoobsluzne. Vyhybam sa im v Lidli, to neviem, co za drbnuty system nakupili.

anonym_670482
9. jan 2026

Iba samoobslužné + tesco a Kaufland scaner.
V Lidli som nikdy nemala problém s pokladňou a načítanim

tenerifka
9. jan 2026

U nas na ostrove nie su vobec nikde samoobsluzne pokladne. Ked som v Madride, tak v Ikea a Decathlone vyuzivam, ale pri velkom nakupe v supermarkete si to vobec neviem predstavit, trvalo by mi to ovela dlhsie, a pri starsich ludoch to musi byt naozaj zaujimave.

simsalabim
9. jan 2026

Vacsinou samoobsluzne. Normalnu pokladnu pri vacsom nakupe, ale aj to nie vzdy, lebo ak tam je velka sora 10 ludi s velkym nakupom a samoobsluzna je volna, tak si to radsej odpipam ja... ale ocenila by som, keby bolo viac pokladni s realnym clovekom.

mullerova46
9. jan 2026

@petush21 používam iba samoobslužné. Nemusím sa aspoň ponáhľať s hádzaním veci do tašiek a v kľude si všetko usporiadam

deti95060810
9. jan 2026

v 90 perc. použ. samoobslužné. Lidl to má spravené dosť blbo - alebo tie ich pokladnice sú hrôza.
škoda že Jednota nemá samoobslužné.

macalau
9. jan 2026
@deti95060810

v 90 perc. použ. samoobslužné. Lidl to má spravené dosť blbo - alebo tie ich pokladnice sú hrôza.
škoda že Jednota nemá samoobslužné.

@deti95060810 má Tempo Jednota

negymama
9. jan 2026

v drvivej vacsine chodim na samoobsluzne, hlavne v lidl. Mne praveze ich pokladne vyhovuju.
Mne samoobsluzne vyhovuju aj preto, ze nemam rada, kem ma ludia suria, posuvaju mi tovarna pase , alebo ma "vrazdia" pohladmi, ked pomalsie nakladam tovar do tasky.

pralinka25
9. jan 2026

vyuzivam obidve ale ak si mozem vybrat uprednostnim vzdy klasicku pokladnu.

janka_266
9. jan 2026

samoobslužné so scanerom v tescu sú super na veľké a vlastne akékoľvek nákupy, v bille by mohli zaplatiť človeka, ktorý bude mať na starosti samoobslužné pokladne, nakoľko vždy tam otravovať tie, čo blokujú je otrava pre zákazníka aj pre ne, k lidlu nemám slov, to už horšie byť hádam ani nemôže :D takže tam často nechodím, kaufland so scanerom v pohode, ale tam nechodím často

anonym_8e2ac6
9. jan 2026

ja nechápem čo máte problém s lidlovými samoobslužnými, veď to normálne funguje ako má. Ja som skôr včera v bille stresovala, nešlo to poriadne načítať.

lenkahvh
9. jan 2026

uplny ideal - velky nakup so scannerom na samoobsluznej - vylucne kaufland - to je pre mna topka

13uzivatelka11
9. jan 2026

Väčšinou chodíme do Tesca a Kauflandu využívame scan and shop a za mna je to neskutočne super vynález. A keď nie je scan and shop tak záleží od reťazca a nakúpu. Keď chcem v bille použiť dáky kupón tak idem na pokladnu a keď mám menší nákup rýchly idem na samoobslužné. Ale je pravda že raz za niekoľko mesiacov ideme do Lidl a tam su tie samoobslužné pokladne katastrofa.

anonym_487263
9. jan 2026
@denithestrange1993

@denithestrange1993 v lidli tam je aspoň vždy zamestnanec, vždy hneď pribehne keď problém. U nás v tescu, síce je to malé Tesco a tak to aj vyzerá. Tak v tescu keď nejaký problém tak ešte aj čakať kým dobehne zamestnanec. Včera mi to hádam 6x pipalo ze niečo je zle. Ale mala som aj dosť veľký nákup na samoobslužnú pokladňu. A obyčajná pokladňa len jedna otvorená a rad ľudi, skôr naskenujem tovar sama než čakať v rade.

really8
9. jan 2026

@petush21 ano pouzivam. Chodim tam najradsej. Nikto mi nedycha na krk ani netrieska s nakupom.

anonym_e10682
9. jan 2026

Nepoužívam samoobslužné pokladne, žiaden obchod kde ich majú má neplatí zato aby som im blokovala tovar, a keď si naučíme reťazce že u nich robíme zadarmo kde si bude tie predavačky ktoré sú od ich príjmu závislé hľadať ďalšiu pracu

parvinka0001
9. jan 2026
@anonym_8e2ac6

ja nechápem čo máte problém s lidlovými samoobslužnými, veď to normálne funguje ako má. Ja som skôr včera v bille stresovala, nešlo to poriadne načítať.

@anonym_8e2ac6 lebo hoc čo tuknem už je problém .....a ešte kým prídu ďalšia večnosť. Plus ten mini midi priestor na odkladanie

marth16
9. jan 2026

@petush21 ja zbožňujem samoobslužné so scenerom. Absolútne mi nevadí, že si to musím napípať sama.

anonym_95db4c
9. jan 2026

@petush21 samoobslužné, všade kde sú.

suge
9. jan 2026

Nepoužívam samoobslužné, nikde. Ak nie je otvorená bežná pokladňa, idem do iného obchodu.

pribinak
9. jan 2026

Scener. Blokujem si v klude uz pocas nakupu, scojim tempom a v pohodicke
A potom samoobsluzne pokladne. Kkud a pohoda

petulda333
9. jan 2026

Mikujem tie komentare,ze nepouzivam samoobsluzne lebo ma zato obchod neplati 🫣🫣🫣

Len si chodte do beznej pokladne,aspon si ja rychlo bloknem a nemusim cakat v rade... Vsetko sa modernizuje ale u nas sa musi vsetko kritizovat...ja len samoobsluzne a skener

nika1971
9. jan 2026

chodim do lidlu a vzdy pouzivam iba samoobsluzne pokladne, aj pri velkom nakupe...v pohode si veci hned ukladam do tasky...neznasam, ked mi blokuje pokladnicka a vsetko mi nahadze na pult, ked tam este stoji predchadzajuci zakaznik...takto si to robim v pohode sama svojim tempom

Strana
z4