Práca upratovačky vs svokra a jej postoj
@anonym_autor Poznám osobne ženu,ktorá ma VŠ a začala podnikať s upratovaním.Narobí sa ako kôň,ale ma aspoň duševnú pohodu.V predchadzajúcom zamestnaní tu pohodu až tak nemala..Kašli na ostatných,rob kde sa budeš hlavne ty cítiť ok.Veľmi veľa ľudí si urobilo vysoké školy a je im to na 2 veci.
Nie je to len ponižovanie seba. Zvládneš odpratávať a zmývať v bloku prípadne šťanky, výkaly aj zvratky po psoch, mačkách, ktoré neznášajú výťah (časté nehody zvierat) a občas aj po ožratých susedoch? Maj svoju hrdosť a zachovaj si dôstojnosť. Môže sa stať, že stratíš úctu blízkych a stratíš ich.
@anonym_autor ty mas Vysokú školu? S takou štylistikou?
@anonym_4a95ff pardon, človek na pokraji síl až tak nerieši gramatiku.
Dievča milé, preco sa tu pýtaš, prečo ťa zaujíma postoj svokry? Buď si seba-vedoma. Ak chceš pokojnú mechanicku prácu, rob upratovačku. Úplne chápem. Aj keby to bolo dočasne. Je to iná generácia, rodiny inak fungovali, pohľady sú ine. Možno to vníma ako tvoje mrhanie potencialom. Zdravie máš len jedno. V stánku s farmárskymi výrobkami som stretla pána. Robil to ako psychohygienu. V reálnej praci mal ďaleko vyššiu zodpovednosť.
@anonym_autor autorka, mam dvoch synov aspergerov a budem najviac stastna a hrda matka na svete,ak si najdu pracu, v ktorej budu v co najvacsej psychickej pohode, aj keby mali cistit kanaly alebo upratovat zachody. Neries svokru ani okolie, ries to,aby si sa dala do takeho psychickeho stavu,aby si vedela fungovat v zivote. Prajem ti vela sil a nevzdavaj to, prosim.
@anonym_autor autorka, mam dvoch synov aspergerov a budem najviac stastna a hrda matka na svete,ak si najdu pracu, v ktorej budu v co najvacsej psychickej pohode, aj keby mali cistit kanaly alebo upratovat zachody. Neries svokru ani okolie, ries to,aby si sa dala do takeho psychickeho stavu,aby si vedela fungovat v zivote. Prajem ti vela sil a nevzdavaj to, prosim.
@tululu ❤️Ďakujem. Málo ľudí vie pochopiť. Pripadam si ako E. T. Pritom druhí ma berú ako inteligentnú osobu. Ale dovnútra Ti nik nevidí. A o to horšie.
Dievča milé, preco sa tu pýtaš, prečo ťa zaujíma postoj svokry? Buď si seba-vedoma. Ak chceš pokojnú mechanicku prácu, rob upratovačku. Úplne chápem. Aj keby to bolo dočasne. Je to iná generácia, rodiny inak fungovali, pohľady sú ine. Možno to vníma ako tvoje mrhanie potencialom. Zdravie máš len jedno. V stánku s farmárskymi výrobkami som stretla pána. Robil to ako psychohygienu. V reálnej praci mal ďaleko vyššiu zodpovednosť.
@anonym_9536d9 áno, možno to mal ako hobby, psychohygienu. Len ja musím vyžiť, platiť účty. A preto sa to vo mne bije všetko. Ja, moja dg, zaujem dieťaťa..... Proste rozpory. Inak je psychicky zdravý človek, ktorý zatne zuby a kvôli dieťatu sa prederie životom. Inak je človek, ktorý..... Ach. Vždy som bola taká hlúpa, že som si neverila. Až teraz som zistila vlastne dg. Lebo vždy mi přišlo všetko čudné, v porovnaní s ostatnými, so svetom.
@tululu ❤️Ďakujem. Málo ľudí vie pochopiť. Pripadam si ako E. T. Pritom druhí ma berú ako inteligentnú osobu. Ale dovnútra Ti nik nevidí. A o to horšie.
@anonym_autor tak Clovek je tvor spolocensky a stadovity, vela ludi dnes robi to, co robi mnoho inych ludi, sposobom, ako sa to obvykle robi a mozno niekde vnutri ani nevie preco. kazdy ma
urcity svetonazor a ak sa donho nezmestis, tak ano, pre ostatnych si E.T. . Bud uprimna hlavne sama k sebe, to malokto dokaze, z toho vsak plynie neskutocna sloboda,lebo ten tlak, ktory na sebe citis bude miznut. Pekny vikend prajem, drz sa 🙂

@anonym_autor to su hlupi a naivni ludia, ktori maju taketo nazory. Lebo je xy dovodov, preco moze clovek s VS robit upratovacku ci ine. A ty si dovod napisala, je uplne pochopitelny...chces menej stresu atd. Ked vysvetleniu svokra nechape, tak je jedna z tych, pre ktorych je "obal" dolezitejsi ako stastie cloveka.
Ja som s Vs umyvala riady v restike, teraz robim v soc.podniku. Ludia, hlavne rodina, ktori vedia o mojich problemoch, nemaju s tym problem. Ale ludia, ktori ma vidia iba zvonku ako cloveka s Vs, tak niektori s tym mali a maju problem.