Prečo niektorí zákazníci odmietajú samoobslužné pokladne?
Čo si myslíte o ľuďoch, ktorí bojkotujú samoobslužné pokladne?
Podľa mňa sú zvyknutí, že za komunizmu sa nič v práci nerobilo, tak prečo by teraz mali brigádovať v supermarkete.
Takí ľudia by mali stáť pred obchodom a čakať na zamestnanca, ktorý za nich nakúpi a donesie im nákup až domov. Prečo si má zákazník tlačiť nákupný vozík? Veď to je fyzická námaha, oni tam nebrigádujú.
Prečo si tankovať sám na pumpe? Veď nie som pracovník pumpy.
Prečo si musím vyberať peniaze z bankomatu? Čo som pracovníčka banky?
Prečo si mám vyzdvihnúť zásielku z boxu? Nie som kuriér, prineste mi to k dverám.
V bare je to to isté. Prečo si musím sám držať pohár s pivom? Prekonávať gravitáciu a držať pol kila v ruke je čašníkova práca. Čašník by mi to mal liať rovno do krku, ja som si zaplatil za nápoj, nie za posilňovanie bicepsu.
Nech ich bojkotuje cim viac ludi, aspon budu prazdne a nebudem musiet cakat. U nas su stale rady.
Myslím si o nich, že nemajú dosť problémov v živote tak si musia vymyslieť vlastné. Keď tam platiť nechcú nech nechodia.
@anonym_autor
Myslím si, že nevedia chápať, že doba sa mení a majú strach, že ľudia prídu o prácu. Lenže nechápu že ľudia nie sú a ak, chcú také mzdy, že žiadne letako e akcie...
Zjednodušene - nerozumejú ekonomike, nemajú kritické myslenie.
Vždy majú možnosť ísť si nakúpiť do maliny, delie apod predražené potraviny
Nebudem chodiť do samoobslužnej pokladne. Veď budú chcieť, aby som si šla vyložiť aj kamión. Chodíme si do obchodu nakúpiť a nie na brigádu. Nebudem pracovať v obchode keď tam nie som zamestnanec. Mali by ich zrušiť navždy.
Že sa majú až moc dobre, keď majú čas vymýšľať takéto debiliny. Samoobslužné pokladne a predajne sú budúcnosť. Oni nech stoja v rade do normálnej pokladne, my ostatní, čo neznášame davy a nás čas je cenný ostávame pri samoobslužných pokladniach
Ste už do kelu s tým komunizmom, vy mladi ste prd zažili a spomínate na komunizmus. Práve mladi sú čim ďalej lenivsi, ti čo prežili komunistov a hlavne po slávnom prevrate sa namakali oveľa viac ako lenivá mladá cvarga
Nebudem chodiť do samoobslužnej pokladne. Veď budú chcieť, aby som si šla vyložiť aj kamión. Chodíme si do obchodu nakúpiť a nie na brigádu. Nebudem pracovať v obchode keď tam nie som zamestnanec. Mali by ich zrušiť navždy.
@anonym_05ea3c čiže vyhovovalo by ti čakať v rade 20-30 minút na pokladni?
V zahraničí sú už roky,len tuto tieto naše duté hlavy majú problém..veď keď nechce tak tam nejdem. Keď pekne poprosím predavačku či by nemohli otvoriť pokladňu a je to možné tak otvoria,keď sa budem chovať ako pi.a tak jasne že neotvoria už len z princípu. A za ďalšie, nebudem hukať po predavačkách ako totálna chudera pretože za to nemôžu..
@anonym_05ea3c vyberáte si z bankomatu peniaze? Ak áno, prečo? Veď budú chcieť potom, aby ste predávali hypotéky iným ľuďom.
Že sa majú až moc dobre, keď majú čas vymýšľať takéto debiliny. Samoobslužné pokladne a predajne sú budúcnosť. Oni nech stoja v rade do normálnej pokladne, my ostatní, čo neznášame davy a nás čas je cenný ostávame pri samoobslužných pokladniach
@doriiis Blbosť. My, ktorí si náš čas ceníme, si dávame nákupy voziť donov 😉 Ty si blokuj sama v obchode. Ja si dám doviezť a nechám sa rada obslúžiť. Cením si seba a svoj čas.
Popravde? Nerozumiem tomu komu čo na tom vadí. Ved keď sa im nechce blokovať si svojpomocne stále fungujú normálne pokladne. Ja obľubujem samoobslužné aj keď v kauflande som raz nechala celý nákup a odišla preč. Som kľudná osoba ale už mi rupli nervy keď po 7x pýtalo obsluhu kvôli každej hlúposti. Odišla som preč inak by som asi niekomu ublížila 😅 v tescu nikdy žiadny problém nebol takisto v Bille ci lidli. Len kaufland je na vraždu
@anonym_05ea3c vyberáte si z bankomatu peniaze? Ak áno, prečo? Veď budú chcieť potom, aby ste predávali hypotéky iným ľuďom.
@anonym_autor Načo by mi boli peniaze z bankomatu? Všetko platím online.
@doriiis Blbosť. My, ktorí si náš čas ceníme, si dávame nákupy voziť donov 😉 Ty si blokuj sama v obchode. Ja si dám doviezť a nechám sa rada obslúžiť. Cením si seba a svoj čas.
@anonym_6c6bf3 ale nie všade robia dovoz..😏
@anonym_05ea3c tak si cakaj pri pokladni 🤣
V zahraničí sú už roky,len tuto tieto naše duté hlavy majú problém..veď keď nechce tak tam nejdem. Keď pekne poprosím predavačku či by nemohli otvoriť pokladňu a je to možné tak otvoria,keď sa budem chovať ako pi.a tak jasne že neotvoria už len z princípu. A za ďalšie, nebudem hukať po predavačkách ako totálna chudera pretože za to nemôžu..
@anonym_624b8e no vo veľa obchodoch sa v určitých hodinách neotvára vôbec normálna pokladňa. A sorry, ale keď mám väčší nákup, tak sa mi do tej samoobslužnej ani nezmestí
Ste už do kelu s tým komunizmom, vy mladi ste prd zažili a spomínate na komunizmus. Práve mladi sú čim ďalej lenivsi, ti čo prežili komunistov a hlavne po slávnom prevrate sa namakali oveľa viac ako lenivá mladá cvarga
@katulienkax komunizmus bola darebnost. Kopec starých ľudí bežné hovorí ako 80 % pracovného času prekartovali, prefajcili...
@katulienkax tak vaša generácia to tu teda "vybudovala". Zaostávame za zapadom v úplne vo všetkom, kvôli socializmu. V západných krajinách si zo svojho platu môžu ísť rovno na dve dovolenky. Z nášho platu na pol dovolenky.
@anonym_6c6bf3 ale nie všade robia dovoz..😏
@anonym_624b8e Aj u nás na malú dedinku Tesco robí rozvoz. Až k dverám mi to donesie 😉
@anonym_624b8e no vo veľa obchodoch sa v určitých hodinách neotvára vôbec normálna pokladňa. A sorry, ale keď mám väčší nákup, tak sa mi do tej samoobslužnej ani nezmestí
@anonym_ac36c3 príď v čase, keď bude klasická pokladňa otvorena
Vzdy mate moznost vypytat si normalnu pokladnu…
@anonym_ac36c3 príď v čase, keď bude klasická pokladňa otvorena
@zmrzlinka2021 a keď nemôžem v ten deň?
Vzdy mate moznost vypytat si normalnu pokladnu…
@klarissa25 u nás v lidli pred 8 hodinou, aj keď si vypýtaš, tak neotvoria, lebo nemôžu.
@klarissa25 u nás v lidli pred 8 hodinou, aj keď si vypýtaš, tak neotvoria, lebo nemôžu.
@sasa1310 ale prosim ta. Jasne ze mozu. Dokonca musia..
@anonym_6c6bf3 ... Až tak lenivá zase nemôžem byť. 🤷🏻♀️
@doriiis To nie je o lenivosti. My, ktorí si vážime svoj čas, si to vieme perfektne zariadiť. Nemusím chodiť blokovať do obchodu. Zatiaľ sa venujem plnohodnotnejšej činnosti.
@anonym_ac36c3 a skúšal sa niekto tej predavačky slušne sa opýtať? Alebo čaká že keď bude na celú predajňu vzdychať a nadávať tak sa zázrakom otvoria pokladne?
@sasa1310 pôjdeš iný deň.
@zmrzlinka2021 prečo, keď majú otvorené? Ja si za služby platím
Za mna umelo nafúknutá bublina, aby sa odklonila pozornosť od vážnych problémov
Problemy Slovenska nie sú samoobslužné pokladne, ale jeho premiér
Žiaľ je tu veľa jednoduchých ľudí, ktorí sa témy pokladne chytili a unikajú im témy ako dohodnutie výstavby jadrovej elektrárne Američanmi, hoci Francúzi nám ponúkajú omnoho výhodnejšiu cenu, Ukrajina, nove logo telky a rozhlasu, ….
Ale áno, pre časť obyvateľov je téma pokladne TOP

mne to je v principe jedno co robia iny. ja mam samoobsluzne rada a k tam je malo ludi lebo bojkotuju, hravo do toho🤣 aspon tam necakam