Prečo sa nová kópia kľúča zasekáva?
dala som si spravit kopiu kluca od vchodu a ide s nim zamknut len ked ho v zamku trochu povytiahnem a natocim. original ide uplne normalne. mam s tym ist naspat tam kde ho robili? vedia taky kluc este upravit?
Ano, mas ísť naspäť. Možno obrusia. Co my tu? Ale určite ti povedali, ze dobra kopia sa da urobiť len s vložkou.
@lukbe len ci sa to vobec da, mam to od ruky
@anonym_autor Skús sa vrátiť tam,kde ti kópiu robili, možno ju opravia.My sme si v práci dávali robiť 25 kópií z jedného kľúča a veru, nie všetky fungujú bez problémov... ale ich majitelia väčšinou našli správnu techniku používania
Skús dávať kľúč rýchlo za sebou dnu a von. Prípadne tam nastriekaj wd sprej alebo daj na kľúč olej a daj ten kľúč dnu a von viackrát za sebou. Určite to pomôže.
My sme si davali robit kópiu kľúča pre deti.. ešteže muz skusil pred odovzdanim detom. Kluc sa zasekol a ani von, ani dnu. Volala som klucovu sluzbu. Aj ten kluc vybral aj nam urobil novy. Klucova sluzba je otvorena len do 17tej, preto sme davali robit kluc v Tescu v kľúčovej sluzbe. Po istom case som dosla tam s klucom, ze to chceme reklamovat. Hned dal naspäť peniaze...
Vzdy keď som robila kópiu, zámočník mi kázal skúsiť a dôjsť ešte raz a keby drhnez prebrúsi.
Skús dávať kľúč rýchlo za sebou dnu a von. Prípadne tam nastriekaj wd sprej alebo daj na kľúč olej a daj ten kľúč dnu a von viackrát za sebou. Určite to pomôže.
@weronika171717 do vložky v žiadnom prípade nepatrí wd sprej. 😭

Ano, mas ísť naspäť. Možno obrusia. Co my tu? Ale určite ti povedali, ze dobra kopia sa da urobiť len s vložkou.