icon

Prečo sa nová kópia kľúča zasekáva?

Dnes o 13:04

dala som si spravit kopiu kluca od vchodu a ide s nim zamknut len ked ho v zamku trochu povytiahnem a natocim. original ide uplne normalne. mam s tym ist naspat tam kde ho robili? vedia taky kluc este upravit?

lukbe
Dnes o 13:06

Ano, mas ísť naspäť. Možno obrusia. Co my tu? Ale určite ti povedali, ze dobra kopia sa da urobiť len s vložkou.

autor
Dnes o 13:08
@lukbe

Ano, mas ísť naspäť. Možno obrusia. Co my tu? Ale určite ti povedali, ze dobra kopia sa da urobiť len s vložkou.

@lukbe len ci sa to vobec da, mam to od ruky

anonym_9ded52
Dnes o 13:16

@anonym_autor Skús sa vrátiť tam,kde ti kópiu robili, možno ju opravia.My sme si v práci dávali robiť 25 kópií z jedného kľúča a veru, nie všetky fungujú bez problémov... ale ich majitelia väčšinou našli správnu techniku používania

weronika171717
Dnes o 13:17

Skús dávať kľúč rýchlo za sebou dnu a von. Prípadne tam nastriekaj wd sprej alebo daj na kľúč olej a daj ten kľúč dnu a von viackrát za sebou. Určite to pomôže.

katkaseiner
Dnes o 13:19

My sme si davali robit kópiu kľúča pre deti.. ešteže muz skusil pred odovzdanim detom. Kluc sa zasekol a ani von, ani dnu. Volala som klucovu sluzbu. Aj ten kluc vybral aj nam urobil novy. Klucova sluzba je otvorena len do 17tej, preto sme davali robit kluc v Tescu v kľúčovej sluzbe. Po istom case som dosla tam s klucom, ze to chceme reklamovat. Hned dal naspäť peniaze...

leveta
Dnes o 13:21

Vzdy keď som robila kópiu, zámočník mi kázal skúsiť a dôjsť ešte raz a keby drhnez prebrúsi.

katkazatka
Dnes o 13:48

Treba ho obrúsiť.

frflos_nespokojny
Dnes o 17:06
@weronika171717

Skús dávať kľúč rýchlo za sebou dnu a von. Prípadne tam nastriekaj wd sprej alebo daj na kľúč olej a daj ten kľúč dnu a von viackrát za sebou. Určite to pomôže.

@weronika171717 do vložky v žiadnom prípade nepatrí wd sprej. 😭