icon

Zhoršila sa kvalita mäsa v Kauflande?

29. apr 2026

Ahojte, kupujem pravidelne kuracie mäso v Kauflande a posledne som mala pocit, ze po upeceni pustilo vela vody a chut bola divna. Neviem, ci je to len nahoda alebo sa zhorsila kvalita. Mate podobnu skusenost? Dakujem

anonym_8464f3
29. apr 2026

Kvoli nakladom kurencom zrusili permanentku do fitka, tak kvalita masa sla dole ...

dadis
29. apr 2026

@anonym_autor Kupujem iba slovenske kuracie maso. Minule syn kupil madarske kuracie prsia - cele isli po dovareni do kosa. Este som sa s niecim takym nestretla - maso bolo tvrde ako podosva. Uz ked som ho krajala, sa mi nezdalo, ani vyklepat neslo... ze teda skusim na prirodno, ci zmakne.. vobec.. ble

anonym_1c0d29
29. apr 2026

Ak dobre viem, Kaufland značka Pureland ma nemecke maso. Davnejsie davali testovanie mäsa v EU a ze nemecké je najhoršie, lebo ma vela antibiotík atd. Mozno sa to este da niekde najst. Ja tiez kupujem len slovenské, chovane v SR, zabite v SR. Ale ci je to naozaj tak...

anonym_1c0d29
29. apr 2026
@anonym_1c0d29

Ak dobre viem, Kaufland značka Pureland ma nemecke maso. Davnejsie davali testovanie mäsa v EU a ze nemecké je najhoršie, lebo ma vela antibiotík atd. Mozno sa to este da niekde najst. Ja tiez kupujem len slovenské, chovane v SR, zabite v SR. Ale ci je to naozaj tak...

@anonym_1c0d29
Jaj, a este poľské tam bolo, ale to vieme vsetci, ze je "eňo-ňuňo" 😅

danka808
29. apr 2026

Ja uz veru maso z Kauflandu nekupujem vobec. 🙈 Ta kuracina mi odtial vyslovene vadi...Nech to doma pripravim akokolvek, nedokazem to jest.

kocuris
29. apr 2026

My kupujeme bežne iba v Kauflande, ale nie balené. A v Kauflande iba v CZ. Na Slovensku nie.