Zhoršila sa kvalita mäsa v Kauflande?
Ahojte, kupujem pravidelne kuracie mäso v Kauflande a posledne som mala pocit, ze po upeceni pustilo vela vody a chut bola divna. Neviem, ci je to len nahoda alebo sa zhorsila kvalita. Mate podobnu skusenost? Dakujem
@anonym_autor Kupujem iba slovenske kuracie maso. Minule syn kupil madarske kuracie prsia - cele isli po dovareni do kosa. Este som sa s niecim takym nestretla - maso bolo tvrde ako podosva. Uz ked som ho krajala, sa mi nezdalo, ani vyklepat neslo... ze teda skusim na prirodno, ci zmakne.. vobec.. ble
Ak dobre viem, Kaufland značka Pureland ma nemecke maso. Davnejsie davali testovanie mäsa v EU a ze nemecké je najhoršie, lebo ma vela antibiotík atd. Mozno sa to este da niekde najst. Ja tiez kupujem len slovenské, chovane v SR, zabite v SR. Ale ci je to naozaj tak...
Ak dobre viem, Kaufland značka Pureland ma nemecke maso. Davnejsie davali testovanie mäsa v EU a ze nemecké je najhoršie, lebo ma vela antibiotík atd. Mozno sa to este da niekde najst. Ja tiez kupujem len slovenské, chovane v SR, zabite v SR. Ale ci je to naozaj tak...
@anonym_1c0d29
Jaj, a este poľské tam bolo, ale to vieme vsetci, ze je "eňo-ňuňo" 😅
Ja uz veru maso z Kauflandu nekupujem vobec. 🙈 Ta kuracina mi odtial vyslovene vadi...Nech to doma pripravim akokolvek, nedokazem to jest.
My kupujeme bežne iba v Kauflande, ale nie balené. A v Kauflande iba v CZ. Na Slovensku nie.

Kvoli nakladom kurencom zrusili permanentku do fitka, tak kvalita masa sla dole ...