Uvarili by ste takéto kuracie mäso pre dieťa?
@anonym_autor nevyzera cerstvo, smrdi? Je povrch slizky?
@zabka79 práveže mi vôbec nesmrdelo len teda tie modré časti má zrazilo čo to je.. tiež mi napadla pleseň
A kupovala som to dnes a záruka je do 5.7 a teda nebolo najlacnejšie tak teraz neviem čo s tým či to idem vrátiť
A kupovala som to dnes a záruka je do 5.7 a teda nebolo najlacnejšie tak teraz neviem čo s tým či to idem vrátiť
@anonym_autor choď hneď, lebo povedia, že si to mala celý deň niekde v taške v takomto teple. Ja by som reklamovala.
@anonym_autor podľa mňa to nevyzerá ako pleseň, vyzerá to ako niečo na mäse nalepené, keď to skúsiš odstrániť, ide to ľahko dolu? Ak to tam pevne drží, asi to pleseň je.
@anonym_autor choď hneď, lebo povedia, že si to mala celý deň niekde v taške v takomto teple. Ja by som reklamovala.
@anonym_43d55e no pôjdem až večer tak uvidím ako pochodim bohužiaľ sa mi skor nedá a teda hneď po nákupe som išla domov rýchlo autom aby to bolo vo najskôr v chladničke. Vôbec by má nenapadlo že sa toto stane
@anonym_autor podľa mňa to nevyzerá ako pleseň, vyzerá to ako niečo na mäse nalepené, keď to skúsiš odstrániť, ide to ľahko dolu? Ak to tam pevne drží, asi to pleseň je.
@anonym_0a31eb no je to take na pevne nejde to z toho masa dole keď som skúšala.. ale každopádne má zaráža že tam takéto niečo je. Keď mäso sa nemá umyvat tak to má akože človek uvariť a zjesť? No je to dosť nechutne teda
@anonym_autor V čom bolo mäso zabalené?
@anonym_autor V čom bolo mäso zabalené?
@anonym_3f98cd klasicky taký plastový sacok väčšinou morčacie tak býva v obchodoch balené nie taka ta plastová krabička
@anonym_autor kup hotovy prikrm a mas istotu, ze je v poriadku a bez roboty.
@anonym_autor kup hotovy prikrm a mas istotu, ze je v poriadku a bez roboty.
@anonym_a05810 no istota to nie je a nie je to podľa mna ani zdravé chcem dieťaťu pripravovať všetko doma
@anonym_3f98cd klasicky taký plastový sacok väčšinou morčacie tak býva v obchodoch balené nie taka ta plastová krabička
@anonym_autor Nebolo s farebným/modrým motívom?
@anonym_autor Nebolo s farebným/modrým motívom?
@anonym_3f98cd nie práveže :/
@anonym_3f98cd nie práveže :/
@anonym_autor Asi by bolo ozaj potrebné ho co najskôr vrátiť
@anonym_autor Asi by bolo ozaj potrebné ho co najskôr vrátiť
@anonym_3f98cd áno pôjdeme ho vrátiť ani mužovi sa to nezdalo
To by som ani ja do ust nedala nie to este dietatu.
To by som ani ja do ust nedala nie to este dietatu.
@anonym_190c80 no veď ani ja hlavne že 12€ za kg a toto nájdeš v balení 🤦🏻♀️
Nevyzerá to ako pleseň, nemá to chĺpky a pleseň by nebola takto "roztrúsená. A ak ani nezapacha, tak by som to vyrezala a normálne použila.
Toto by som isto nejedla... Mne to príde ako by to mäso bolo špinavé od niečoho ako omrvinky a tie splesneli... každopádne mäso nemá prirodzení nič také obsahovať takže určite ti to musia zreklamovat...

@anonym_autor nevyzera cerstvo, smrdi? Je povrch slizky?