Ako zorganizovať bezproblémové sťahovanie do väčšieho bytu?
Ahojte, momentálne žijeme v 2izbovom byte 3ja. Chceme si kúpiť väčší byt, peniaze niesu problém, podarilo sa nám našetriť, ešte zoberieme spotrebak. Ja mam ale paniku z toho ako to cele zorganizovať, ako to je s predajom bytu, nechcem prísť o byt aj peniaze, keď ma chápete. Žiadneho realitaka nepoznám, bojím sa len tak dôverovať. Môžte mi prosím objasniť tento proces. Terajší byt sme nekupovali, muž ho dostal od rodičov, takže nemáme ani jeden skúsenosti. Jednalo by sa o hlavne mesto
My sme mali ten isty problem ale z opacnej strany. Predavajuci (ako ty) tiez nemali sajnu ze co a ako . No uplne peklo. Este sme im museli my vybavovat termin u notarov a nanutit im prachy . Realitka je presne sluzba pre teba . Vyberaj taku co je dlho na trhu a mas to bez problemov a este ti mozu dohodnut lepsiu cenu
@martinmmartin ale však to sa robí opačne. Hľadá sa byt, ktorý je na predaj a nie realitka. Veď keď sa jej páči byt, lokalita, tak ten už realitku má
Byváme v Ba za posledne 2-3 r sme predali a kupili 2 byty
napis ss posuniem kontakt na nášho realitaka je skvelý
@anonym_autor My sme kupovali byt bez realitky, vsetko dobre dopadlo. Dolezite pre vas je vsak naplanovat to tak, aby ste najprv kupili a potom predali, aspon mne to tak pride logicke.
@anonym_autor vzdy je to riziko. Bud si vyberies novy das zalohu a budes sa modlit aby ste predali cim skor, alebo najskor rozbehnes predaj a ak bude kupca budes hladat na rychlo co bude v ponuke, len to bude hra s casom. Ja som sa ocitla 2 mesiace nikde. Stary bol predany, novy este prebiehala kupa. 2 mesiace v prejame 😬 s krabicami po strop

My sme mali ten isty problem ale z opacnej strany. Predavajuci (ako ty) tiez nemali sajnu ze co a ako . No uplne peklo. Este sme im museli my vybavovat termin u notarov a nanutit im prachy . Realitka je presne sluzba pre teba . Vyberaj taku co je dlho na trhu a mas to bez problemov a este ti mozu dohodnut lepsiu cenu