Bývanie s piatimi deťmi
Ja len dúfam že už máš za sebou sterilizáciu lebo boha si ako mačka len rodiť rodiť a nič viac .🤦chudák deti .
@anonym_6214fe ti si dobra mačka a staraj sa o seba mám vás dosť
@anonym_cc4013 13 8 5 3 2 mám stiroch sinov a jednu ceru ona je najmlacia
@klaudi32 ved to uz ten 13 rocny sa moze postarat o mladsich. Rano do skolky, skoly ich odviest a ty mozes ist do roboty. Ja som myslela, ze mas malicke deti. Ked budes mat prijem, tak poziadat o socialne byvanie a daj si do poriadku vyzivne.
@klaudi32 ved to uz ten 13 rocny sa moze postarat o mladsich. Rano do skolky, skoly ich odviest a ty mozes ist do roboty. Ja som myslela, ze mas malicke deti. Ked budes mat prijem, tak poziadat o socialne byvanie a daj si do poriadku vyzivne.
@anonym_cc4013 naozaj si myslíš, ze je ok nechať 13 ročnému na krku co i len jedno dieťa, nieto ešte 4???
@klaudi32 to že ty robíš len deti ,my zato nemôžeme ,nič iné nevieš . Stačí tvoja gramatika a presne vieme o koho ide .
@anonym_cc4013 no veď ja si hľadám prácu ale je to taške ja som pracovala ako opatrovateľka v Rakúsku no a nemá mi gdo ostať stimi 2detmi a tu vtom to centre nemôže bit chlapec s nimi a on musí chodiť do školí abi zneho dačo bolo nechcem aby sa deti trápili ale dúfam že to dobre dopadne ja Niesom zlá matka lebo nije každá žena bi sa dokázala starať o ich sama a ja robím setko preto ani sa mali dobre
@klaudi32 sama máš dost ale nohy rozťahovať si vedela
@anonym_6214fe bodre karma je zdarma a daj pokoj
@klaudi32 nauč sa prv písať, potom rozťahovať nohy bez toho aby si rodila ako jabloň a nakoniec komentovať bez chýb
@klaudi32 Našla som na internete združenie ktoré by to mohla skúsiť kontaktovať...
Azylový dom by som skúsila na vašom mieste.
OBČIANSKE ZDRUŽENIE „Za dôstojný život“
adresa: Vajanského 71, Lučenec
telefón: +421 47 433 1566
Pomáhajú rodinám v sociálnej núdzi.
Vaša charita - Centrum pomoci Domček
adresa: Jána Amosa Komenského 18, Lučenec
telefón: +421 944 465 543
Na internete píše že sprostrednujú ubytovanie v typu azylového domu.
Ja nechcem úplne vynadať autorke, spôsob jej života je zlý.
Ona sama pravdepodobne vyrastala v zlom prostredí, je ťažké sa z takého prostredia dostať.
@klaudi32 nauč sa prv písať, potom rozťahovať nohy bez toho aby si rodila ako jabloň a nakoniec komentovať bez chýb
@anonym_6214fe a je ta gramatika naozaj taká dôležitá? Lebo tvoja je ok, ale stále znieš ako ľudský odpad 🤔
@anonym_cc4013 no veď ja si hľadám prácu ale je to taške ja som pracovala ako opatrovateľka v Rakúsku no a nemá mi gdo ostať stimi 2detmi a tu vtom to centre nemôže bit chlapec s nimi a on musí chodiť do školí abi zneho dačo bolo nechcem aby sa deti trápili ale dúfam že to dobre dopadne ja Niesom zlá matka lebo nije každá žena bi sa dokázala starať o ich sama a ja robím setko preto ani sa mali dobre
@klaudi32 Ved opatrovatelku mozes robit aj v Lucenci. Nie ako v Rakusku, na turnusy, ale na skrateny uvazok, kym budu deti v skolke.
@klaudi32 Našla som na internete združenie ktoré by to mohla skúsiť kontaktovať...
Azylový dom by som skúsila na vašom mieste.
OBČIANSKE ZDRUŽENIE „Za dôstojný život“
adresa: Vajanského 71, Lučenec
telefón: +421 47 433 1566
Pomáhajú rodinám v sociálnej núdzi.
Vaša charita - Centrum pomoci Domček
adresa: Jána Amosa Komenského 18, Lučenec
telefón: +421 944 465 543
Na internete píše že sprostrednujú ubytovanie v typu azylového domu.
Ja nechcem úplne vynadať autorke, spôsob jej života je zlý.
Ona sama pravdepodobne vyrastala v zlom prostredí, je ťažké sa z takého prostredia dostať.
@estellas viem momentálne majú plné už tam mám žiadosť
@klaudi32 Neodpisala si, ci mas ukoncenu skolu. Robila si opatrovatelku, tak mas zdravotnu skolu, alebo kurz?

@anonym_cc4013 ty si myslíš že ozaj niekto vezme matku a 5 deti bez príjmu ???? Tak si dosť naivná až až .
@parvinka0001 nie, nie som vobec naivna, len nech si autorka pozrie, kolko stoji najom.