Keby vám priateľ po 5 rokoch vzťahu povedal, že sa bojí s vami ísť spoločne bývať, lebo čo ak nebudete chcieť nikdy odísť ( ak by to nefungovalo podľa jeho predstav)
🤣🤣🤣
A on je neschopný odísť keď mu vzťah nebude vyhovovať? Či ako tomu mám rozumieť.
To je de*il. Rozlúč sa s ním.
@januska12323 keby sme bývali uňho, obaja máme byty,ale on ku mne ísť nechce
Čo by som robila pápá, strácas a ním drahocenný čas čo máš len jeden
Buď rada, že Ti to takto úprimne povedal teraz. Áno 5 rokov je pre Teba momentálne dosť. Ale stále menej ako 15 s 2 deťmi a magorom mužom, od ktorého nemôžeš odísť, lebo nemáš kam a za čo.
Ukázala by som mu že viem odísť a už by bol bývalý stracas s ním čas
To je dosť silná podpasovka. Zachovaj si svoju dôstojnosť milá autorka
A ako plánuje s tebou fungovať keď sa vezmete a potom budete mať deti?
Spýtala by som sa ho, o čo mu ide? Ako si predstavuje budúcnosť? Keď to nevie povedať, nech to napíše na papier.
Ak nechce spoločnú domácnosť, rozišla by som sa s ním.
Fajn, že sa "vyfarbil" pred spoločným bývaním. Je to narcis. Má rád len seba. Nechce sa prispôsobovať.
Po 5 rokov ste už dávno mali spolu žiť, ak ste teda nezačali chodiť v 15. A nie že on sa po 5 rokoch bojí. Najvýstižnejšia reakcia je úplne prvá. Načo strácať čas s niekým, kto ani po 5 rokoch nie je schopný posunúť sa.
Aj mi je to smiešne, aj z toho mám nervy 😀 Ja neviem, toto keby mi povie partner, tak asi zvážim, či vôbec s ním chcem zostať. To ti príde ako normálna reakcia? Už by ma nevidel pravdepodobne.
Radsej hrozny koniec ako hroza bez konca. 5 rokov si s nim stravila a teraz Ti toto povedal na rovinu, takze jasny signal, ze sa mas pobrat dalej. Lebo ja osobne by som dalsie zotrvanie v serioznom vztahu s takymto clovekom nevidela.
Ale toto nie je normálna reakcia a hlavne by som mu povedala, že či si myslí že je jediný na svete keď je toho názoru že by som nechcela odísť keby to jemu nevyhovovalo 😀
Pri takom chlapovi hlavne nepredávaj svoju vlastnú nehnuteľnosť!! Aby si mala kam ist o pár rokov
Najväčšia sranda, že tu hrdina z filmu 300 sa obáva, či ty budeš vedieť odísť a on Ťa rotom nechce a po 5 rokoch nevie odísť a useknút túto nezmyselnosť. Vždy ma taky hrdina pobaví.😁Vyčítať inému, čo sám neviem urobiť. Top.
To je reakcia ako jedného môjho známeho, starý mládenec....ze on je sám, lebo nebude živiť nejakú cudziu p.chu🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Som mu povedala, že to isté si mohol povedať potom aj tvoj otec. A sklapol....
Fuha..po 5 rokoch toto vyhlasit...
On k tebe byvat ist nechce...
Cize ako fungujete?
Stretnete sa na lavicke ako puberraci a ked si chcete vrznut,idete k nemu alebo k tebe????
Prepac za ironiu,ale ja som s mojim muzom chodila oficialne pol roka,väcsinou sme byvali spolu ale po tom pol roku som jasne dala najavo,ze nadivoko zit nechcem...
A ano,najprv sa mu to zdalo prirychlo..ja som odisla.
A to ani nepovedal nie,iba zavahal.
Ja som tiez netuzila vydavat sa po pol rocnej znamosti ale ani som nechcela zit len tak...preto som odisla.aby si to v klude premyslel...
O 2 dni mal v hlave jasno a bola coskoro svadba.
Nebola som tehotna,iba som poznala svoju hodnotu.
Nie je to vzdy jednoduche,je to o kompromisoch a najmä o laske.
Sme spolu uz 18.rok..,
Takze ziadne vyhovorky...
Po 5 rokoch to uz musi mat v hlave upratane.
A ked nema,nedaj sa nadalej vyuzivat.
Po 5r by som s nim rozhodne nebola ak by sa to nikam neposuvalo takze takuto stupiditu by som ani neriesila
povedala by som mu, že sa bojím, že ma nebude nikdy chcieť pustiť od neho, lebo druhú už takú určite nenájde. Čiže si ušetrite obavy a bývajte každý sám.
obaja mate byty... ked nechce on k tebe.. chce aspon aby si sla ty k nemu? tak ci onak jeden byt prenajmete a v pripade rozchodu ten ktoreho byt to nie je , odide...
to je inak taka formulacia , ako keby ste mali 18 rokov
By som zakývala na rozlúčku. Ako si to predstavuje? Že budete do konca života spolu randiť ako nejaké pubertálne deti? Lebo presne tak sa správa, ako decko ktoré sa boji posunúť. Toto vôbec nie je persoektivny vzťah.
Jeho predstava o živote je, že keď niečo nie je podľa jeho predstáv, tak to vylúči zo svojho života? S takýmto mentálnym nastavením nie je šanca na spoločnú budúcnosť, pretože nikdy nebudeš mať istotu, že sa jedného dňa nezbalí alebo Ťa nevyhodí (aj s deťmi).
@krasneleto ja som zrelá, len on je decko
naozaj sa toto musis pytat? asi ti nikto nenapise ze by s nim dalej "chodili" dalsich 35 rokov...
Takto 👋