Je možné kúpiť byt pri Prešove za 100 tisíc eur?
Čaute baby, dá sa kúpiť 1,5 izbový byt alebo 2 izbový byt v okolí Prešova za 100 tisíc eur ?
Je lepšie kontaktovať realitného makléra alebo čakať niekde na stránke ako napríklad bazos, nehnuteľnosti ?
Videla som aj nejaké ponuky pred pol rokom v okolí Prešova za dobrú cenu ale momentálne niesu.
@anonym_autor V Po idu od 120 000.Okolie neviem,alezalezi co myslis okolim?Dediny?Alebo Sabinov?
Nizsia cena bude vzdy znamenat horsiu lokalitu a / alebo problemovych susedov. Najma tych si dokladne preklepni vopred a ked by si isla cez realitku, ich reci ignoruj, maju jediny zaujem, predat.
@anonym_autor V Po idu od 120 000.Okolie neviem,alezalezi co myslis okolim?Dediny?Alebo Sabinov?
@anonym_5df5b4 myslím dediny v okolí Prešova. Aj 15-20 kilometrov, také Šarišské Michaľany by boli ideálne.
@anonym_5df5b4 myslím dediny v okolí Prešova. Aj 15-20 kilometrov, také Šarišské Michaľany by boli ideálne.
@anonym_autor tam ponuka nebude vysoka momentalne je v ponuke jeden byt 69000,ale su tam kade tade spoluobcania.
@anonym_autor tam ponuka nebude vysoka momentalne je v ponuke jeden byt 69000,ale su tam kade tade spoluobcania.
@anonym_5df5b4 áno. Ale nejaký 2 izbak v dobrom stave je ťažko zohnať za takúto cenu
@anonym_autor kamošky dcera kúpila pred 2 mesiacmi za 166.000 € 3 izbový s balkónom na Sekcove. Je spokojná, je to dobrá lokalita, sú tam obchody, škôlka, škola, poliklinika. Kúpila od majiteľov priamo, nie cez realitku.
@anonym_autor skôr by som išla na sídlisko niekde. Švaby, Sekčov, alebo dole ako je Torysa na ten koniec.
@anonym_autor na Bazoši je za 129.000 vo Veľkom Šariši. Celkom prijateľná vzdialenosť, len vyššia cena.
@anonym_autor skôr by som išla na sídlisko niekde. Švaby, Sekčov, alebo dole ako je Torysa na ten koniec.
@margotka17 Spomenula si najhorsie lokality v PO Svaby a Sekcov
@margotka17 Spomenula si najhorsie lokality v PO Svaby a Sekcov
@anonym_5df5b4 no neviem, kamošky dcera je fakt spokojná, byt je za Maxom, veľa mladých rodín tam žije. Ak by som potrebovala súrne byt, išla by som bez zaváhania. Časom možno nájde niečo iné. Ale tak, ktorú časť by si odporúčala ty?
Top je sidlisko 3 a este ujde sidlisko2.Su aj o nieco drahsie a ziadanejsie ako Sekcov a Svaby.
Za 100 000 dvojizbovy byt je nulova sanca.A to ani v okoli PO.

@anonym_autor Skús,ale PO je drahší ako PP a už v PP stačí 100tis.ledva na jednoizbak,aj to je závislé od lokality a obytnej plochy bytu.