icon

Máte skúsenosti s bývaním v Zlatých Klasoch?

nanynou
17. sep 2026

Ahojte zvažujeme kúpu bytu v Zlatýc Klasoch ale čítala som že sú tam veľké rasové rozdiely. Máte niekto skúsenosť?

amel
17. sep 2026

@nanynou nesla by som tam byvat

anonym_bfce26
17. sep 2026

No tam sú asi iba 2 ulice kde bývajú biely ľudia, inak je tmavá dedina

anonym_a7a764
17. sep 2026

Asi je to byt za veľmi výhodnú cenu, že?
Moja odpoveď: nie.

nanynou
autor
17. sep 2026
@anonym_a7a764

Asi je to byt za veľmi výhodnú cenu, že?
Moja odpoveď: nie.

@anonym_a7a764 za 139 tisíc 3 izbový

anonym_81e483
17. sep 2026

Nie nie nie… casto cestujem busom, ktory ide do Zlatych a teda to mi bohato staci

anonym_a80c6f
17. sep 2026

Nie, ale ja nie len kvôli menšinám..

anonym_8e57f4
17. sep 2026

@nanynou je to ciganska dedina. Ak ti to nevadi,tak kup

nanynou
autor
17. sep 2026
@anonym_a80c6f

Nie, ale ja nie len kvôli menšinám..

@anonym_a80c6f a kvôli čomu ešte ak smiem vedieť

anonym_4f6066
17. sep 2026

@nanynou tam ani velke rasove rozdiely nie su... aby som to tak povedal... je tam iba (hlavne) jedna...
Ale prejdi sa tam (radsej autom) niekedy (prefrc)... uvidis.. .alebo pozri google street view...

amel
17. sep 2026

Nie som si ista,ci aj starosta nie je Rom.
V kazdom pripade je ich v obecnom zastupiteľstve dost a tomu je prispôsobené i vedenie obce.
Domáci utekaju 🙂 Neviem si predstaviť dat tam dieta do skoly ci ist kupit rožky.
Su Rómovia a Rómovia.Tu ziju ti druhi v chatrciach.

anonym_e5d3b3
17. sep 2026

@nanynou
Keby som išla minúť 140-tisíc, tak si na mieste spravím prieskum, a nie raz, ale niekoľkokrát – cez týždeň, cez víkend, cez deň aj večer. Pricestovať autobusom, prejsť sa pešo do obchodu atď.

anonym_7a7f58
17. sep 2026

@nanynou chod sa poprechadzat po dedine a uvidis ze ani nizka cena za to.nestoji. Ja cez ZK obcas chodim autom, viem o com pisem.

anonym_4ab813
17. sep 2026

Tá menšina, čo jej je tam vačšina fičí na perníku atď, bála by som sa aj za bieleho dňa či niekomu neprepne..

anonym_a80c6f
17. sep 2026
@nanynou

@anonym_a80c6f a kvôli čomu ešte ak smiem vedieť

@nanynou smieš, ale to je naozaj iba moja osobná preferencia, že by som celkovo nešla žiť na dedinu už relatívne ďalej od BA... neviem v akom meste fungujete, pracujete vy... a keď už, tak ma vôbec neláka ani maďarsky hovoriaca časť Slovenska a samozrejme, rómske obyvateľstvo je tam problém, je to tým neslávne známa obec...

anonym_07bd39
17. sep 2026
@amel

Nie som si ista,ci aj starosta nie je Rom.
V kazdom pripade je ich v obecnom zastupiteľstve dost a tomu je prispôsobené i vedenie obce.
Domáci utekaju 🙂 Neviem si predstaviť dat tam dieta do skoly ci ist kupit rožky.
Su Rómovia a Rómovia.Tu ziju ti druhi v chatrciach.

@amel Ty si tam niekedy aj bola alebo len si presla autom ? Ci jedna znama povedala ?
Poznas niekoho co tam zije ? Alebo ako mozes tvrdit ze tam ziju ludia v chatrciach ?

anastazia5
17. sep 2026

.

anonym_ff3c52
17. sep 2026
@nanynou

@anonym_a7a764 za 139 tisíc 3 izbový

@nanynou prosim ta, naskrab 11tisic radsej este a mas byt kusok od BA, kde nie je celorocne ,,zamracene,, https://www.nehnutelnosti.sk/detail/JusGWQK5dxM...

amel
17. sep 2026
@anonym_07bd39

@amel Ty si tam niekedy aj bola alebo len si presla autom ? Ci jedna znama povedala ?
Poznas niekoho co tam zije ? Alebo ako mozes tvrdit ze tam ziju ludia v chatrciach ?

@anonym_07bd39 chodim tadiaľ velmi casto a i známych tam mame (teda odisli ako mnohi iní inam cca 2 roky dozadu)
Ano,ludia ziju mnohi v chatrciach,ti z menšiny(v pripade tejto dediny to vsak mensina nie je),o ktorych som pisala a na pokraji spolocnosti.
Ak tam žiješ,vies najlepšie.
Ak tam nezijes,chod sa presvedcit a uvidis :D
Ten stiplavy podtón si si mohla odpustiť a sup,urob si vylet🙂

procrastique
17. sep 2026

My sme mali eshop a objednávky zo Zlatých klasov sme ani nebalili :D Je to taký interný vtip eshopistov, že ip adresy zo zlatých klasov treba zablokovať hneď ako založíš eshop.

1104
Autor odpoveď zmazal
leonali
18. sep 2026

Aj my sme hladali byt v okolí BA.Realitny maklér nam poslal ponuky a bol tam aj novy rodinny dom v Zlatych Klasoch.Odporucam ti sa tam ist pozriet a myslím,že si sama spravis usudok.

nanynou
autor
Včera o 00:01
@leonali

Aj my sme hladali byt v okolí BA.Realitny maklér nam poslal ponuky a bol tam aj novy rodinny dom v Zlatych Klasoch.Odporucam ti sa tam ist pozriet a myslím,že si sama spravis usudok.

@leonali boli sme tam na tej obhliadke byt naozaj super.. dokonca sme tam išli aj do Biedronky a nebolo to také zlé ako sme si predstavovali 😅 byt je v tej bielej časti majitelia úplne super sedeli sme tam 2 hodiny a kecali 😅