Máte skúsenosti s mobilným kontajnerom na prenájom?
Ahojte ,rozmýšľame nad kúpou mobilného kontajnera tak do 10 000€ samozrejme by sme si ho dokončili ,lebo sú aj vyššie ceny ale máme v rodine stavbárov elektrikárov 😊Mobilný kontajner by bol na prenájom ,prosím Vás máte niekto skúsenosti ???potešila by aj fotka ako to máte zariadené 😉...Ďakujem ,veľmi pekne
@mima343 Ja mám taky ale nie na bývanie.Ale pochybujem že za 10 tisc na komplet s elektrikou stal takmer 18 tisic.Má aj odvetravanie a to je bez wc a kupeľne nakoľko nepouživa sa to na bývanie.
@alickapusinka to mas na podnikanie?
@mima343 Ja mám taky ale nie na bývanie.Ale pochybujem že za 10 tisc na komplet s elektrikou stal takmer 18 tisic.Má aj odvetravanie a to je bez wc a kupeľne nakoľko nepouživa sa to na bývanie.
@alickapusinka no práve preto chcem lacnejší ,že z rodiny chalani by mi ho kľudne dokončili čo sa týka aj elektriky
@alickapusinka no práve preto chcem lacnejší ,že z rodiny chalani by mi ho kľudne dokončili čo sa týka aj elektriky
@mima343 väčšinou sa pýtaju či tam chceš alebo nechceš elektriku ale ked s firmy kupuješ ale ked to kupiš tak dorabať elektriku je to iste o čo sa navyši cena takeho to domu.Takže ak kupiš materiál teraz práca nikto zadarmo nič robiť nebude tak to máš to iste.A tak ti to len zložia kam chceš a máš bez práce.
@alickapusinka to mas na podnikanie?
@anonym_d7b095 áno mám.Ale ja som mala hned s predajňe ja som nečakala nič na zákazku lebo nejaký chlap si to dal urobiť a potom sa mu zdal malý tak doplatil ale oni firma už mala hotove tak sme kúpili my.