icon

Prenájom trojizbového bytu bez televízora a internetu

Včera o 22:22

Zdravím, chcem sa opýtať. Dá sa prenajať respektíve nájdu sa nejaké osoby, ktoré pôjdu do kompletne prerobeného bytu, no nieje tam televízor ani chladnička ani internet. Chladnička by sa nejak poriešila ale ten zvyšok. Či sú ľudia ochotní aj také zobrať. Je tam gauč manželská posteľ práčka a skrine. Aký je teda dopyt, čo musí spĺňat byt, aby sa to prenajalo a mali ľudia záujem

Strana
z2
biba_18
Včera o 22:32

a to je problém tam zviesť internet??

autor
Včera o 22:33

aj internet sa zavedie. Skôr teda ten televízor. či proste byt musi mat naozaj komplet všetko to sa pýtam

slavomira236
Včera o 22:36
@anonym_autor

aj internet sa zavedie. Skôr teda ten televízor. či proste byt musi mat naozaj komplet všetko to sa pýtam

@anonym_autor dcera je v prenajme a maju vsetko svoje imternet zaviedli majitelia.. samozrejme okrem kuchynskej linky a este mycka tam bola viac nic

anonym_0e7c38
Včera o 22:50
@anonym_autor

@anonym_autor no, bez internetu a bez chladnicky je to v dnesnej dobe asi no go... telka skor prejde... jedni nasi nechceli ani...

patrike
Včera o 22:59

Zahranicni studenti v Ke telku nechcu. Internet a chladnicku ano. Bezna je aj pracka a mikrovlnka.

biba_18
Včera o 23:52

mne by chýbal internet. aj telka, ale ak by som si kúpila svoju tak ok, ale bez internetu??

anonym_da145e
Dnes o 03:29

internet urcite musi byt, chladnicka bez debaty. Telku povazujem za uplnu zbytocnost, kazdy si vie pozriet co chce aj na pocitaci, takze tu by som nedavala.

anonym_04d7be
Dnes o 04:28

@anonym_autor základ je normálny sporák ( žiadna platnička ) chladnička , práčka , mikrovlnka výnimočné ale my sme si kúpili vlastnú
Tv tu nieje a ani nechýba , internet tu nieje ale ten máme svoj na dáta

olimuc
Dnes o 04:40

TV nie je nutnost, chladnicka ano. Na internete sa da dohodnut, ked bude najonmnik, ten ti zavedu do 3 dni.

anonym_304666
Dnes o 04:45

tv si zozenu (dnes ma vela domacnosti 2-3 tv), internet zavedu aj sami, ale studenti tazko niekde zozenu a prevezu chladnicku. Skor sa divim, ze nechces aspon kupit tv a chladnicku z druhej ruky. Alebo sebe kupit novu tv a staru posunut tam.

koniarova
Dnes o 04:57

Bez netu a chladnicky? Čo blazniš? Veď to za deň vybavíš. Nechápem,kde je problém.

zuzanaete
Dnes o 05:02

Chladnicku urcite zabezpecit. Ak by som nemala internet, tak by som chcela vyrazne lacnejsie najomne. Je to otrava pre mna riesit intermet do bytu, kde neviem, ako dlho budem. TV netreba. Prenajimame a TV v byte nie je. Poslednych asi 5 rokov si tam nikto ani tv nepriniesol. Mlady funguju uz inac. Viem, ze jedny mali svoj projektor.

anonym_59a937
Dnes o 05:26

Prenajala som si 3i byt zariadený, bez TV, bez práčky a bez internetu. Kúpila som si aj TV, aj práčku, aj zaviedla internet ale dohodli sme sa na cene o 80 eur/m menej.

domiklik
Dnes o 05:42

@anonym_autor základný internet poriesis za deň a 15 eur na mesiac, TV nie je štandard skôr výhoda, chladnička musí byť.

anonym_9e568a
Dnes o 06:15

Nechápem otázke. Úplne bez problémov sa dá dať do prenájmu aj úplne nezariadený byt .
Otázkou však bude cena, o tej nič nepíšeš.
Ta bude nižšia

spongebob1
Dnes o 06:18

@anonym_autor Bez chladnicky a internetu vobec. Zakladne zariadenie.

zmrzlinka2021
Dnes o 06:24
@anonym_autor

@anonym_autor

Reálne tv dnes je záležitosťou 50+.

biba_18
Dnes o 06:29

@zmrzlinka2021 reálne mladí prepoja tv s compom a nemusia čumieť na malý monitor… ale bez internetu to nepojde…

anonym_b18612
Dnes o 06:37

No aby ste sa neposrali z toho internetu. Ten nech si každý rieši sám keď ho chce. TV tiež nemusí byť. Chladnička, práčka, sporák by mali byť.

simsalabim
Dnes o 06:37

MOji najomnici telku nechceli, ale internet ano, kvoli praci. Dokonca nieco doplatili, aby mali presne taky, ako chceli. A bez chladnicky? To si neviem predstavit vobec. Aj pracka je nutnost.

biba_18
Dnes o 06:38

@anonym_b18612 ty teraz posielaš dymové signály?

ibrunova
Dnes o 07:31

Dcéra tak býva, v byte bolo všetko okrem telky, tú si kúpili

minesasubu
Dnes o 07:42

Tak internet je v dnešnej dobe základ , chladnička možu si doniesť svoju aj tv ale o to by očakávali menši nájom
my sme napriklad prvy byt dali bez tv , internetu najomnici si to zabezpečili samostatne ale dali sme im zľavu
všetko je o dohode

patrike
Dnes o 07:59
@anonym_b18612

No aby ste sa neposrali z toho internetu. Ten nech si každý rieši sám keď ho chce. TV tiež nemusí byť. Chladnička, práčka, sporák by mali byť.

@anonym_b18612 Tak nik sa posierat nebude, akurat majitel bude musiet ist dole s cenou a bude pre neho tazsie najst najomnikov.

biba_18
Dnes o 08:08

inak s tým internetom - ten by som radšej zaviedla ja, aby som mala dosah kde budú káble, ako budú skryté a ako prístupné ...

tiezjedna
Dnes o 08:09

my keď sme kedysi dáááávno bývali v nájomnom byte, tak sme si internet aj TV riešili v našej réžii. Ale komplet vybavená kuchyňa bola podmienka, teda aj chladnička a umývačka😉

anonym_897116
Dnes o 08:11
@tiezjedna

my keď sme kedysi dáááávno bývali v nájomnom byte, tak sme si internet aj TV riešili v našej réžii. Ale komplet vybavená kuchyňa bola podmienka, teda aj chladnička a umývačka😉

@tiezjedna A 180 postel.

patrike

Stale plati : zaklady finacnej gramotnosti a pocitat :
holobyt bez vybavenia prenajmes tazsie rovnako ako stary vybyvany. Musis ist s cenou dole a to ti prilaka problemovych najomnikov (exekucie, fetky a alkaci, samozivitelky s napnutym rozpoctom).
Je pre teba vyhodnejsie kupit chladnicku za 500 a zriadit internet za 20 / mesacne, nez dostavat kazdy mesiac o stovku menej ?

tiezjedna
@anonym_897116

@tiezjedna A 180 postel.

@anonym_897116 samozrejme😉 tú sme mali vlastnú😉👍

lucik194
Dnes o 08:56

internet je nutnost detto chladnicka

Strana
z2