icon

14-ročná dcéra ma pristihla pri masturbácii, čo mám robiť.

silvia957
15. okt 2019

Ahojte včera sa mi stala taká vec ja už som 8 rokov bez chlapa nakoľko sme sa rozviedli a včera večer keď už dcéra spala som si sa začala uspokojovať u seba v izbe vždy zatváram dvere len včera som zabudla aai po 20 minutach už keď som to dokončila som sa pozrela a pri dverách sa na mňa pozerala moja dcéra ma 14 rokov len neviem či by som to s ňou mala nejak riešiť. Blbé komentáre okamžite nahlásim.

Strana
z2
limetka69
15. okt 2019

ak to nie je vtip, tak nie nemala, dobre vie o co islo, a pochybujem, ze ma potrebu to rozoberat, ak bue mat, tak jej povies co a ako, 14 nie je malo, mala by tomu rozumiet.

silvia957
autor
15. okt 2019

@limetka69 ďakujem

sapetka
15. okt 2019

@silvia957 podla mna ano. Aspon skusit zacat rozhovor a uvidis ci bude mat zmysel pokracovat v debate

silvia957
autor
15. okt 2019

@sapetka ja sa pred dcérou ani nevyzlečiem a teraz videla niečo čo by naozaj vidieť nemala

limetka69
15. okt 2019

@silvia957 podla man je vo veku, ze rodicia su trapni, a toto bolo maximalne trapne pre obe, ja v jej veku by som vedela urcite aka bije, a fakt by som nechcela od mamy vysvetlenie, modlila by som sa aby to ani nespomenula a vyhli by sme sa dalsej trapnosti. ale to som ja, kazda z nas je ina,

halienka
15. okt 2019

@silvia957 podľa mňa sa jej môžeš spýtať len, že či sa chce porozprávať o tom, čo včera večer videla. Ak povie nie, rešpektuj, ak povie áno, tak to proste úprimne a pravdivo s ňou preber, je už dosť veľká aby to pochopila.

silvusias
15. okt 2019

V dnešnej dobe už aj mladšie deti vedia o čo ide takže podľa mňa by si to nemala nejako extrémne riešiť s ňou a vysvetľovať, podľa mňa jej to je tak isto trápne ako tebe, takže by som to asi nechala tak. Poprípade môžeš sa jej teda spýtať dnes, že či by sa chcela o tom porozprávať a keď nie tak na ňu netlač. Možno potom príde niekedy aj sama s tým za tebou ale nemyslím, že by z toho mala nejakú traumu veľkú

virbonus
15. okt 2019

@silvia957 Úprimne, ona to určite robí tiež, takže bez strachu. Štrnástka už vie, na čo ju má, preto by som to nijako neriešil. Nechaj to plávať. 🙂

danajahotkova
15. okt 2019

@silvia957 tak ako je divné, že tam stála a pozerala a prečo tam vôbec išla, ja by som asi išla s tým, že mamííí kde sííí, resp. keby idem potichu prídem a keby to vidím, niečo poviem 🙂 Ja by som jej to normálne vysvetlila tak ako to je, žena žene a ešte keď jej povieš, že sa s ňou chceš baviť ako s dospelou bude rada, v 14tich rokoch si myslím, že už začínajú dievčatá masturbovať nemyslím, že by nevedela alebo čo...

suzitok
Autor odpoveď zmazal
montemotherone
15. okt 2019

@silvia957 uff, to ti nezávidím 🙈 Asi by som opatrne čekovala, či sa o tom chce rozprávať. Ak nie, nechala by som to tak. Je to pre ňu určite tiež nepríjemné. Ja som asi v tomto veku načapala rodičov v najlepšom. Vieš čo ma najviac štvalo? Že bol v podstate podvečer, ja som sa vrátila domov z vonku. Dvere nezamknuté... Strašne sa mi to hnusilo, že sú ako také prasatá, v podstate za bieleho dňa, dotklo sa ma, že nebrali ohľad, či sa nevrátim. Stačilo zamknúť a nechať v zámku kľúč.
Myslím, že ani nevedeli, že som ich videla, hneď som ušla von 😕 Myslím že nechcem aby sme to rozoberali, skôr, aby tomu predišli

kittykat22
15. okt 2019

@silvia957 niesom si ista, ktora dcera chce riesit temu sex, sebauspokojovanie, orgazmus so svojou mamou 🙂 No a trochu mimo temu - 8 rokov bez chlapa??

joysi
15. okt 2019

@limetka69 v tomto pripade by som som hrala rolu mŕtveho chrobáka...teraz je to tebe ale predpokladám aj jej trápne...nechaj tak po týždni na to zabudnete obe

victoriab
15. okt 2019

@kittykat22 aj ja som bola 8 rokov bez chlapa. ani sa mi žiadny nepáčil, nikam som dokopy nechodila a nemala som ho kde stretnúť. pre mňa je veľmi ťažké len tak sa na niekoho naviazať a pustiť k sebe. a rovnako ako zakladateľka, tiež som sa uspokojovala, však by som sa zbláznila. a aj keď mám 3 roky momentálne partnera, jeho sexuálny apetít je dosť chabý, takže v niektorých činnostiach pokračujem dodnes...

limetka69
15. okt 2019

@joysi chvalabohu mne sa to nestalo 🙂

silvia957
autor
15. okt 2019

@victoriab ďakujem za pochopenie

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
joysi
15. okt 2019

@limetka69 jaj sorry som tebe odpovedala 🙂 a nie autorke 🙂

victoriab
15. okt 2019

@silvia957 život nie sú len nosorožce, proste prináša kopu situácií, o ktorých je nám trápne hovoriť s hocikým, nieto ešte verejne. na tvojom mieste, odpozorujem, či aj ona nejak zmenila chovanie alebo či vidíš, že ju to vnútorne zožiera a treba sa o tom pobaviť počas nejakého babského večera. baby sú iné, oni tieto veci inak berú. a najmä, od chalanov sú dopredu. vôbec sa nemusíš za nič hanbiť, je to prirodzená vec.

nikpa
15. okt 2019

@silvia957 má dost rokov aby vedela čo si robila a je to aj tak dosť chúlostiva a trápna situácia pre vás obe, ja by som to už nerozmazavala, podľa mňa to nebolo nič z čoho by mala v budúcnosti psychicku traumu alebo niečo podobné. Neviem si ani predstaviť aké by bolo keby som v jej veku toto videla a mama by sa so mnou ešte chcela o tom rozprávat, neviem ani čo by bolo dobré jej na to povedať a ako by sa mal ten rozhovor uberať ale ak si to ty vieš predstaviť tak skus, sama najlepšie vieš aká je a aky je medzi vami vzťah. No a este určite tam nestala celých 20min.mozno toho ani tak moc nevidela 😉

silvia957
autor
15. okt 2019

Ďakujem za vaše názory skúsim niečo vymyslieť

slavuska1506
15. okt 2019

@silvia957 neries to, bude to trapne pre obe. Ja som nasich v 12-tich vystihla pri sexe (prisla som skoro rano od kamosky, u ktorej som spala). Vedeli, ze som ich videla+pocula a neriesili. Chvala Bohu, ze neriesili 🙏

suzitok
Autor odpoveď zmazal
jamika27
15. okt 2019

@silvia957 inak ja nechápem prečo pozerala. Normálne keby vidím rodičov pri tom tak určite zahambene cúvnem a idem preč a nie ich sledovať. Niečo podobné sa mi stalo, že som približne v tom veku videla rodičov, no hneď otočka a nikto so mnou nič nepreberal - chvalabohu. Ale ak vyslovene stála a pozerala asi by som sa išla opýtať niečo v zmysle: Ahoj moja, to čo si videla včera, ideme sa o tom porozprávať? - a potom podľa reakcie uvidíš či áno alebo nie. Ak sa zháči že nie, už to ďalej nepreberaj a zamykaj sa :D

nela82
Odpoveď bola odstránená
nela82
15. okt 2019

@jamika27 lebo je to výmysel😂

silvia957
autor
Autor odpoveď zmazal
limetka69
15. okt 2019

@nela82 raz su to vymyslene diskusie lebo su to cerstve nicky, a raz zenske (vratane mna) dostanu zdrb, ze ci si nevedia na taku otazku zalozit novy nick, lebo nas moze hocikto vidiet, no a potom si vyber,vam tu fakt nikto nevyhoveje, najlespei nezakladat nic, nepisat nic, nekomentovat, no len potom by nam tu ten kon skapal, ze? :D

nela82
15. okt 2019

@limetka69 či skapal...i nie...ale založiť diskusiu na túto tému a dcéra má už 14 rokov...je pri najmenšom divné.Mať doma dospievajúcu dcéru a len tak si to sama...v izbe....jasné.
A dcéra stojí a pozerá a pozerá...jasné,podľa mňa úplny výmysel.

limetka69
15. okt 2019

@nela82 v pohode, ja sa nehadam, je mi to jedno v podstate 🙂

Strana
z2