14-ročná dcéra ma pristihla pri masturbácii, čo mám robiť.
Ahojte včera sa mi stala taká vec ja už som 8 rokov bez chlapa nakoľko sme sa rozviedli a včera večer keď už dcéra spala som si sa začala uspokojovať u seba v izbe vždy zatváram dvere len včera som zabudla aai po 20 minutach už keď som to dokončila som sa pozrela a pri dverách sa na mňa pozerala moja dcéra ma 14 rokov len neviem či by som to s ňou mala nejak riešiť. Blbé komentáre okamžite nahlásim.
Ak chcete dám si sem svoju aj dcerinu fotku ak je to za potreby ale moc príjemné by mi to naozaj nebolo
@nela82 ak vychádzame z predpokladu, že je to pravda...tak čo je na tom zvláštne, že žena, ktorá žije sama...bez partnera 8 rokov sa uspokojuje..? Je to blbé, že sa pri tom nezamkla, keď už to "robi" keď sú doma aj deti? No je... Už to urcite na budúce rovnako nespraví...pýta si radu od cudzich a anonymne? Áno, lebo kolegyni...kamoške by jej bolo to zrejme trápne povedať...14 ročná dcéra sa pozerá...no možno bola zvedava, alebo jednoducho v šoku čo vidí...ostala stáť....
vo vete som zabudla dopisat s muzom 😂 vyznieva to teda dost divne, dufam, ze ma tu teraz nikto neoznaci za uchyla, lebo mi blbne mobil a nedalo sa mi to uz opravit..
@jana_eyre_2 aj som sa nad tym pozastavila :D
ty kokso tak to je na zamyslenie,až tak si musela,že si sa nezamkla,neviem aky mate vzťah ale keby mna pri takej veci pristihla dcera tak určite so mnou skončila,aj ked ma 14toto vydieť nemala,a asi by som jej to vysvetlila,určite čaka na rozhovor a ked to odkladaš tak je to pre nu horšie,aspon ja mam taky nazor..........🙏no nestiham sa čudovať
Mno, neni vylucene, ze uz nejaku formu sama praktizuje. Asi by som to nechala tak. Ale to je iba nazor jednotlivca
@0martina0 dcera by s tebou skoncila kvoli masturbacii? Tak potom mate cudny vztah vy 😳 ty ju vychovas, das jej lasku a ona s tebou skonci kvoli niecomu prirodzenemu???
Akoze v 14 si to podla mna robi uz davno sama aj ona, ale nerozumiem, preco sex je v niektoeych todinach tabu. Potom vznikaju taketo trapnosti z uplne normalnych veci. 14 rocne decko ma davno vediet, ze masturbacia je uplne normalna a ma sa to sice robit osamote, ale ked sa uz stalo, tak to treba prejst bez kecov. My tiez nikde doma nemame kluce vo dverach, tak asi preto sa nezamkla...
@nela82 pripomeniem ti tvoje vlastne citacie, s ktorymi si sa stotoznovala: 21. jula 2012, J. Fieldingova.
Vrat sa v case, precitaj si, co si sama citovala a znova sa nad tym zamysli.
@moonlight1210 ja som si prečítala...a je to krásny citát 🙂
A možno ani nevedela čo robíš
Buď na to zabudne, alebo ju to bude strašiť do konca života. Byť tou dcérou, snažím sa čo najrýchlejšie zabudnúť a nie to riešiť. No neviem, kebyže sa toto stane mne a mama to ide so mnou rozoberať, tak sa odstrelím na mesiac 😂 Ty na to zabudni čo najrýchlejšie tiež a nerieš!
@silvia957 podla mna je skor divne, ze vobec chodila v noci do tvojej izby a ked ta uz pristihla, ze sa nesnazila co najrychlejsie zduchnut naspat do svojej izby..pretoze jej by to malo byt predovsetkym trapne v 14, nie tebe, ty si nerobila nic zle - bola si v sukromi predsa, nie na verejnosti..tuto situaciu si viem predstavit s ovela mladsim dievcatkom, nie takouto takmer dospelou babou..je to divne podla mna

no pokial sa nesprava odmietavo, nehysterci, nezvracia od nechutnosti na toalete, neriesila by som to s nou a rychlo na to zabudla..
@nela82 a akoze kde mala ak nie sama v izbe? co si ma prenajat hotelovu izbu? ja mam doma tri deti, budu aj dospievat a len tak sami v izbe spolu spavame, co je na tom akoze divne? a ze dcera pozerala? no asi bola v soku, kto by nebol, ked by videl svoju mamu v takej situacii..