Ako prežiť so 7 eurami?
Dobrý den mám na účte 7€ do rodinych pridavkou. Prosím Vás ako s toho vyžiť? Nejake napady a recepty. Rodinu ktorá by mi pomohla nieje. Nemam nikoho. Dakujem
@anonym_66bec7 mala som nasetrene. Dali sme sa dokopy s otcom malého, ale stavali sme dom takže mi bolo blbé neprispiet.. na súde povedal, že je na tom finančné tak ako ja. Nič nie je na jeho mene, nič nevlastní, všetko je na rodičoch.. sú, bohužiaľ, aj takýto magori
@silvuskaxy preto podla mna treba mat vzdy tajne rezervy. mala som muza svinu ten chcel este klinec na stene preplatit ked sa stahoval z bytu, takze ja som tiez riadne naletela. poucila som sa.
@mimaapeto nie žial doma nemam okrem korenín a 2 paprík nič
@anonym_autor prečo si situáciu neriešila pred mesiacom, dvomi, pol rokom? Veď už vtedy ti muselo byť jasné, že raz sa do takejto situácie dostaneš. Už rok si mala byť v práci, čo si čakala, že sa stane? Skús katlícku charitu, nevyženú ťa
@anonym_8fe384 ja som sa napríklad nevyskytla. Žije mi mať aj otec. Ale majú vlastné rodiny, vlastne životy a na nás (mam aj surodenca) sa z vysoka serú. Napríklad vnukov ani vnučky si nikdy nevideli. Píšem im ma sviatky, píšem im pri udalostiach, posielam fotky. Odpoveď? Mať si nás zablokovala, otec odpise raz za rok na jeho narodky- ďakujem. Otec ani neviem kde býva.
Takže áno, su aj taký ne/rodičia. Rodičia, ktorý sú na prvých priečkach rodič roka. A takto to trvá už 20 rokov.
@vevebono to mi je ľúto, ale určite uznáš, že si výnimkou a máš nejaké kamarátky, susedky, sesternice, tetu, na ktorých by si sa mohla obrátiť. A najmä si si asi nerobila dieťa bez akéhokoľvek zabezpečenia
@mimaapeto keby jej každá pošleme aspoň 0.5€ alebo 1€ bolo by lepšie namiesto osočovania. Dieťa by malo aspon jogurty alebo to mlieko namiesto chlebu s masťou..
Ja tiež poberam len 60eur prídavok nič viac, keby nebolo muža tak neviem.
A nie, nesedím doma na riti lebo chcem.
@mia667 si normálna? Viac krát som tu ponúkla žene, ktorá písala, že je v zlej situácii, že jej pošlem potraviny a raz som jednej navrhla, že jej ich priveziem, urobili by sme si výlet. Môžeš tri krát hádať, koľké mi napísali, kde to mám poslať, alebo priviezť. Ani jedna jediná. Keď by nemali z čoho navariť, tak by prijali aj nákup potravín, ale chcú len eurá. V inej téme písala včera jedna mamina, že raz takto poslala 20 eur a potom videla, že si dotyčná kupuje bundu za 43. Nebuď naivná.
@mia667 si normálna? Viac krát som tu ponúkla žene, ktorá písala, že je v zlej situácii, že jej pošlem potraviny a raz som jednej navrhla, že jej ich priveziem, urobili by sme si výlet. Môžeš tri krát hádať, koľké mi napísali, kde to mám poslať, alebo priviezť. Ani jedna jediná. Keď by nemali z čoho navariť, tak by prijali aj nákup potravín, ale chcú len eurá. V inej téme písala včera jedna mamina, že raz takto poslala 20 eur a potom videla, že si dotyčná kupuje bundu za 43. Nebuď naivná.
@anonym_09ac09 áno som normálna, lebo myslím že 1€ by nezabilo nikoho. Pani mi písala, lebo som jej ponúkla pomoc s potravinami, ale žiaľ, je veľmi ďaleko..
Ja osobne si neviem predstaviť nemať čo dať dieťaťu do úst, a to 1€ by som kľudne prispela, aspoň s tým že to dieťa ma na jogurt. A to či by kúpila, ekúpila by mi bolo jedno, lebo ja som to robila v dobrom úmysle 😉
Hrach :D
@anonym_09ac09 áno som normálna, lebo myslím že 1€ by nezabilo nikoho. Pani mi písala, lebo som jej ponúkla pomoc s potravinami, ale žiaľ, je veľmi ďaleko..
Ja osobne si neviem predstaviť nemať čo dať dieťaťu do úst, a to 1€ by som kľudne prispela, aspoň s tým že to dieťa ma na jogurt. A to či by kúpila, ekúpila by mi bolo jedno, lebo ja som to robila v dobrom úmysle 😉
@mia667 ibaže vôbec nevieš, či vôbec dieťa má. A presne s týmto kalkulujú, že si veľa ľudí povie, že ich 1 euro nezabije.
@mia667 skôr v naivnom úmysle. Kks že každá kebyže pošleme 1e🤦♀️ to by sa šikovne zarobilo niekomu kto si možno všetko vymyslel. Ale veď posielaj aj ďalším, asi si na to máš. Pošli aj mne, nechce sa mi čakať na ďalšiu výplatu.
@mia667 skôr v naivnom úmysle. Kks že každá kebyže pošleme 1e🤦♀️ to by sa šikovne zarobilo niekomu kto si možno všetko vymyslel. Ale veď posielaj aj ďalším, asi si na to máš. Pošli aj mne, nechce sa mi čakať na ďalšiu výplatu.
@anonym_eaf009 si zarob, čau !
Odkedy tu je anonym vám není rady
@anonym_eaf009 si zarob, čau !
Odkedy tu je anonym vám není rady
@mia667 odkedy je tu anonym rady není podvodníkom,ako vidím tí sú chránení ako medvede a slušný človek je za debila
@mia667 Keď posielaš autorke tak pošli aj mne, nechce sa mi čakať na ďalšiu výplatu.
@mia667 Aj ja si prosím euro, dám ti srdiečko, pozdravuje Květuška 🙏
@anonym_autor na kolko dní je tých 7€?

@silvuskaxy vies ja chapem ze zivot je nevyspytatelny ale pred tym nez sme zalozili rodinu som mala nasetrene prave preto aby nenastalo tebe podobny pripad.
a cez sud sa neda riesit navysenie vyzivneho? to je az neskutocne takyto postoj jednoho otca
@anonym_66bec7 mala som nasetrene. Dali sme sa dokopy s otcom malého, ale stavali sme dom takže mi bolo blbé neprispiet.. na súde povedal, že je na tom finančné tak ako ja. Nič nie je na jeho mene, nič nevlastní, všetko je na rodičoch.. sú, bohužiaľ, aj takýto magori