Ako sa slobodné mamičky cítia v očiach rodiny?
Slobodné mamičky, cítili ste sa byť obtiažou pre vaše rodiny aj keď ste boli zabezpečené a prosili ste len výnimočne o občasné postrážiť deti? Ako sa zmenil postoj vašich blízkych a okolia k vám, keď ste ostali na deti samé?
@anonym_autor nie, moji rodicia boli úžasní a aj moja teta s ujom. V mojej hlave sice bolo, ze musim ich co najmenej obťažovať a zvladnut to sama ale co sa tyka ich lasky k vnukovi, je stale velmi silna. Aj ked maminu uz nemam ale moj otec s vnukom su ako dvojka stale. To uz mam muza a maly ma 11 rokov. Jeho dedo je jeho laska
@anonym_autor Pokial mas dostatok financii, tak si najdi opatrovatelku. Jedine stari rodicia su ochotni, ale vzdy sa im neda/nechce.
Ostatni rodinni prislusnici maju svoj zivot, 1 popr 2x sa este da, potom vsetci frflu, ale do tvare nepovedia.
@anonym_autor je to tak, deti sú záťaž. Ak chceš pomoc, tak je to ťažko. Jedna babka sklamala na plnej čiare. Druhá sa snaží, ale má svoje limity ( vek, zdravie) chápem a rešpektujem. Od iných ani nežiadam.
Preco len slobodne mamicky ? Vsak aj bezne rodiny potrebuju obcasne strazenie, o prazdninach nehovoriac. Vsetci maju tento problem s casom a malymi detmi.Ja sice davam maleho ,,strazit" ozaj malinko, raz za cas ale nikdy som sa tak necitila
Nie … deli nas prilis vela kilometrov. Canguro platim, takze ona nema nazor, aj ked ju mam rada a je uz moja kamaratka. Ostatni travia cas s malym ked im to vyhovuje.
Preco len slobodne mamicky ? Vsak aj bezne rodiny potrebuju obcasne strazenie, o prazdninach nehovoriac. Vsetci maju tento problem s casom a malymi detmi.Ja sice davam maleho ,,strazit" ozaj malinko, raz za cas ale nikdy som sa tak necitila
@anonym_6b58c8 ja som to vôbec nikdy takto nevnímala. Deti som chodievala strážiť po rodine už od jedenástich rokov a boli náročné. V mojich predstavách sa o stráženie deti všetci bili.
@ivik4 Slobodná matka bez pomoci otca detí. Na slobodnú matku všetko dolieha násobne viac ako na ženu, ktorá je na výchovu spolu s ex partnerom či partnerom.

@anonym_autor nie preco by, som sa mala citit na obtiaz zato ze chlap ktoreho som mala za muza bol kkt