icon

Ako sa vyrovnať s návštevami bývalého partnera?

19. okt 2024

Ženy ako to zvladate? Lebo ja vobec…uz su to takmer 2 roky, co nas opustil ( prisiel na to, ze rodinu nechce az ked sme rodinu vytvorili) strasne ma to zlomilo, zranilo,proste som sa zlozila z toho
Ex pride pozriet dieta tak raz za 2-3mesiace medzitym “ani mu ani bu” nekontaktuje sa s nami- za co dakujem pretoze ked pride alebo ma prist tak to nedavam, dva dni som z toho roztrasena, boli ma hlava, som v strese, ked dojde nepozeram na neho, nebavim sa s nim vobec ani slovo, za ten cas co je tu sa celkom snazi dietatu venovat
Na jednej strane mi to je luto, ze niesme rodina, ze sme mu za to nestali, ze moje dieta vyrasta v nekompletnej rodine, na druhej strane mam zlost taku velku krivdu preco to urobil ked mame tak skvele dieta a ja som sa fakt snazila 😕
Citim sa v jeho blizkosti tak mala, tak bezvyznamna, tak trapna, skareda…ked odide vzdy placem a par dni sa musim davat dokopy, potom je zase dobre
Ale dokedy to tak bude? Psychicky ma to depta…

Strana
z7
bielykral
20. okt 2024

@13uzivatelka11 je z tych pre ktore je to stale stigma...na dedinach je to este horsie ako v mestach

animus
20. okt 2024

Ak ti nepomohli sedenia daj sa hospitalizovať. Ty nie si normálna.

ahhola
20. okt 2024

.... " Myslim, ze budem musiet znova niekomu navrhnut ak pride nabuduce aby bol a nimi a nemusela som ja preroze to naozaj nedavam a nerobi mi to dobre
Len ked
Pride cez tyzden doobedu tak som vzdy sama doma a nie nemoze prist ani ziadna kamaratka ani si nikoho zaplatit🤔🤔🤔

On si este dovoluje urcovat podmienky??? ake doobedu, jedine v sobotu, ked panovi vyhovuje doobeda. Nasmeruj ho na nedelu a popros otca, nech mu poda dieta a travi s nimi ten cas, co zvyknes ty. A nie v tvojom pribytku, ale niekde mimo... V letnej kuchyni, v herni, v zimnej zahrade. Pustat ho do mojho utociska, aby videl, ako zijem, chodil na moje wc, ty vies ako a kde zije on, on to vie a mozno ti tam foti a ukazuje frajerke... toto v tom bude, ze chodi k tebe, aj ja by som z toho grcala.
Vodka a pomsta najlepsie chutia chladene. Chcela by som vidiet jeho xicht, ked nebude prijaty zo vsetkymi poctami, ako doteraz. Sama si ho dala ako otca na piedestal, sama ho z neho zhod. 🌠

autor
20. okt 2024

@ahhola nieje prijaty s poctami
Dozvedela som sa ze sa rodine svojej stazoval, ze sa tu s nim nikto nerozprava a neciti sa tu vitany

liv1
20. okt 2024

No este by sa chcel citit vitany 🤦‍♀️

lilix22
20. okt 2024

dobrý debil je to 😀 on sa uzachova ako idiot a este sa stazuje ze nie je obletovaný. Vydrz, casom to bude lepsie a lepsie, musis sa z toho dostat, aj ja v to verim, ze raz bude dobre. A raz snad budem mat aj ja rodinu a verim ze aj ty. Treba verit a mysliet pozitivne.

autor
20. okt 2024

@liv1
@lilix22 Ano jebohuzial som to nevidela

autor
20. okt 2024

Alebo mu preskocilo medzyitym

liv1
20. okt 2024

Este by som navarila jeho naj jedlo nech to tam rozvoniava 😃

lavender94
20. okt 2024

@liv1 ja by som ho aj ponúkla, len by som mu tam dala pár (rozumej veľa) kvapiek gutalaxu 😂

ahhola
20. okt 2024

16.37.
To asi do neho stuchali, ze sa nezaujima o decko, tak sa stvrtrocne hecne a dovali sa ti pomaly do spalne.... Neexistuje, odstrelil ta zo svojho zivota, ziaden prah tvojich dveri... ani zvonka. 🔨

Strana
z7