Ako ste zvládali bývanie v bytovke bez výťahu s malými deťmi?
Single mamy- ako ste zvládali bývanie v bytovke bez výťahu s malými s deťmi?
no nemali ste si tie deti po sebe nasekať a nemrnčali by ste ani vy čo vám na to odpoviem človek sa tu najskôr normálne slušne vyjadrí ako som to ja mala a vy hned ako osy😀 to je zas druhá teoria konika..nasekáme po sebe,rozvedieme sa a potom sme single mamičky a sťažujeme sa na všetko čo sa dá..ozaj krása.Niektoré neviem ako premýšlate.. zas na také je sa škoda vyjadrovať.Pekný deň vám želám🙂
Bez výťahu na 3. poschodí s jedným dieťaťom bez problémov 🙂 Kočík sme mali vždy na prízemí v uzatvorenom priestore. Keď som spolu s malou potrebovala vyniesť aj nejaký väčší balík, tak som používala nosič, ale človek si vždy poradí, keď musí.
@sammy91 turistický či obyčajný látkový?
@sasesoe ja viem, že musí byť výťah od 5.posch., je tu ale super žena ktorá by deti aj do 12.poschodia nosila pešo. Kvôli nej som to písala. Ona síce žiadne deti ani nechce, ale musí písať, že sú ľudia rozmaznani, ked chcú byt s výťahom.... Chúďatko nevie, že kočík, dieťa, taška, to je v pohode 30 kíl. Ona by to dala samozrejme, každý deň, aj unavená, aj s plačúcim dieťaťom, v zime, v lete, vždy. Ostatní sú rozmaznani
@sammy91 keď si predstavím zimná bunda a zobliekalť nasadzovať nosič, narvať do neho nababušené dieťa, a vyjsť s ním takto naprataným hore so strašným plačom to bude zážitok :D.
@lucia147852 nie, nemyslim. A byvala som aj v panelaku bez okien na chodbach. To este len bolo eno nuno ked nesla elektrina - ani vytah, ani svetlo. A slap potme na osme 😱
Tak tu vela moznosti nemas. Bud sa prestahovat. Alebo chodit po schodoch. A Nemozes piriesit strazenie jym ides na nakup?(susedu- mamicku z bytovky? Alebo najst teenegerku ktora ti pomoze s nakupom npr.za 1€?
@babulkomale :o tak to už je moc.
@sasesoe ale áno pod zimnú bundu samozrejme ako inak, ale kým ju zoblečiem, narvem dieťa v zimnom overale do nosiča, znova oblečiem bundu a vyjdem hore za revu detí… paráda.
Jedno dieťa, druhé poschodie, dalo/dá sa. Či by som znova kupovala takto? Určite nie, najmä ak by sme mali ďalšie dieťa.
@anonym ja som to robila tak, ze este na byte, ked sme sli von, tak som si na moje oblecenie dala nosic, dieta a navrch bundu. A boli sme tak cely cas. Ak chces brat kocik + nosic a nosic pouzit napr len na tie schody, aj tak sa da, to by som si uz ale bundu na seba naspat vo vnutri bytovky neobliekala. Ak Ta zaujimaju nejake dalsie veci o nocse, odporucam blog - https://mamamanosislaskou.wordpress.com/nosenie...
P.s.mam kamosku, ktora byva bez vytahu na 3poschodi a uz takto nosi druhe dieta v satke ;)
Ono ked musis tak si zvyknes na vsetko.
Ono to ani nie je rozmaznanost mat/chciet vytah ale skor taka potreba. Ako pises pri detoch ti to neskutocne pomoze. Nakupy.
Ale zober si nejaky maly uraz a… dostan sa hore.
Mame suseda. Sice byva v dome. No k domu ma pristup iba schody. Cca 52 schodov sme s detmi naratali. A ked mal uraz tak ho len v plachte nejako niesli dole lebo sa k nemu nevedeli ani dostat-to mi povedala ina susedka kedze sme tu vtedy este nebyvali.
Ono ci mlada rodina s detmi. Alebo starsi clovek. Tie schody mozu byt v istej casti zivota zahul ☹ nie ze vytah luxus ☹
My sme kupovali dom a hladali sme aby bolo cim menej schodov.
Muz mal babku ktora bola na voziku. Mali len 4schodiky do domu a aj to upravili aby ju mohli brat aj na dvor.
To len tak pomimo. Ale. Ked clovek musi zvykne si na vsetko. Ja tiez mam problem s vytahom. Sama nepojdem iba s niekym 😂

@mamutka ale to sa presťahovali až ked boli dospeláci.Ja tam už tiež nebývam ale v dome.A mimochodom, my sme si vtedy v bytovkách pomáhali.Tí úplne horní susedia mi boli zároveň aj kamaráti takže kolkokrát sme aj tašky spolu hore nosili s nimi.Preto som sem napísala svoju skúsenosť.Ale dneska čakať nejakú pomoc od suseda no asi ťažko