icon

Ako to zvládnuť úplne sama s dvomi malými chlapcami?

smutnamama1981
16. okt 2022

Tato nám odišiel do nebíčka , musíme ísť ďalej

magimary
16. okt 2022

Pomalinky, po krôčiku...
z minúty na minútu, deň za dňom...
nemaj veľké očakávania, resp. nároky na seba...
nechaj sa viac-menej unášať tým, ako plynú chvíle a dovoľ si smútiť a prejavovať emócie tak ako to potrebuješ...
nenechaj sa vtiahnuť do toho, čo by malo byť, ako by to malo byť...
všetko rob tak, ako cítiš...
neber ohľady na názory okolia (ver, budú rôzne)...
si v ťažkej krízovej situácii, v tzv. núdzovom režime (ako počítač, keď sa kazí)-čiže zapni len nevyhnutné "gombíky" na prežitie...
...
takmer pred dvomi rokmi nám odišiel milovaný Tatik a manžel do Neba a ja som ostala sama s piatimi deťmi... (4chlapci a 1 dievčatko)...
ak budeš potrebovať, napíš...

kukulienka999
16. okt 2022

Už som to písala do xy pododbnych tém. Môj tatko zomrel, keď som mala 4roky. Mamka bola vdova so 4 detmi, najmladší 1,5r hypotéka na krku, hrubá stavba, len plastové okná a stecha, vnútro holé… bez finančnej pomoci rodiny, ani od nikoho. Musela ísť do roboty, urobila si vodičák, dokončila sanitu, kuchyňu, podlahy, aby sme sa mohli presťahovať od babky, pamatam si, ako zariadila jednu izbu a v tej izbe sme spali všetci, pomaly sa dokončoval dom. Zvladla to sama a ja nechápem ako, ale zvládla. Aj ty zvládneš, ženy sú silne a motivacia sú naše deti.

smutnamama1981
autor
16. okt 2022

@magimary ďakujem

struhanka
16. okt 2022

@kukulienka999 Pozdravujte maminku. Je to úžasná a skvelá žena! Podľa toho, čo o nej píšete, koľko toho zvládla. Máte obrovské šťastie mať práve takúto silnú, odhodlanú a dobrú mamu. 🙂

martul
16. okt 2022

@kukulienka999 wau, tak to ju obdivujem.