icon

Ako zvládnuť starostlivosť o deti pri pobyte v nemocnici?

25. feb 2025

Zdravim,som v dosť zúfalej situácii, mám maloleté deti ( 6,8r.) , mám ísť na pár dní do nemocnice,na deti som sama manžel zomrel, nemám žiadnu rodinu,priateľov, známych čo by mi ich na pár dní považovali,aj do školy škôlky zamiesť....ako by ste postupovali v takejto situácii, čo by ste robili???

pribinak
25. feb 2025

Oslovila UPSVaR aby deti šli na tu dobu na dobrovoľný pobyt do CDR

kavasmliekom
25. feb 2025

Dosť smutné, že nemas nikoho. Odkiaľ si? Rada by som pomohla. Len neviem ako.

kavasmliekom
25. feb 2025

Ja by som asi oslovila nejakú mamičku zo školy, kamarátov detí.

autor
25. feb 2025

@kavasmliekom nemám takú kamarátku čo by to urobila ani rodičia kamarátov deti,nik

kavasmliekom
25. feb 2025

A odkiaľ si?

sante81
25. feb 2025

Odkiaľ si?

kavasmliekom
25. feb 2025

A ked nechceš odpovedať, tak je tu ešte jedna možnosť a to opatrovateľka na 24h denne. Odniesť do školy, navariť, priviesť, naučiť sa s nimi, zabaviť ich, okúpať, uspať, atď, kým sa nevrátiš. Možno nájdeš niekoho. Ja by som rada postrážila, len neviem odkiaľ si. 🙈

sasa1310
25. feb 2025

suseda? kolegyňa? bývalá spolužiačka, kamarátka? neverím, že nemáš absolútne nikoho. Svokrovci, súrodenci ich otca, tety, ujovia, tvoje sesternice?

oliolijanka
25. feb 2025

Ale ved napis odkial si a prihlasia sa ti dievcata, ktore by boli ochotne pomoct. Mozno si tak najdes blizku osobu a uz nebudes v buducnosti sama. Mozno nabuduce pomozes ty jej.

autor
25. feb 2025

@sasa1310 nie nemám , sme v podnájme rodičia aj svokrovci dávno zomreli,aj manžel,a som jedináčik a sesternice 2 s ktorými som vôbec nie som v kontakte ale to som sa ich už pýtala to vôbec by nebolo možné

sasa1310
25. feb 2025

a prečo nenapíšeš odkiaľ si?

pribinak
25. feb 2025

Ak fakt nikoho nemáš, tak potom to CDR

Ale naozaj nemáš žiadnu kamosku? Kolegyňu? Deti nejakých kamosov?

Však to vyzerá ako keby si žila na opustenej planéte

maca1984
25. feb 2025

Kolegyňa, suseda, rodičia detí kamošov tvojich detí ?

niekto2hy
25. feb 2025

@maca1984 Autorka odpovedala ,,ze nema".

maca1984
25. feb 2025

@niekto2hy jj chápem.
Život na opustenom ostrove je ťažký.

elzena2
25. feb 2025

@maca1984 kto taky by si zobral cudzie deti na 24 hodín niekolko dni po sebe? To len blizka rodina je ochotná urobit alebo potom cudzi, ktorym zrejme nedoveruje.

kavasmliekom
25. feb 2025

Ja si myslím, že žena, ktorej každý v živote zomrel, nemá ani kolegyne, ani kamarátov, ani susedov, ani deti v škole nikoho nemajú, musí byť tak zúfalá, že by hádam aj prezidentovi napísala. 😄🤔 Keď jej nikto nechce pomôcť. Neverím, že o takej rodine nevie minimálne starosta. On ma tiež nejaké kompetencie v takej oblasti.

pribinak
25. feb 2025

@elzena2 ja som “strážila” dobrej kamoske 2,5 ročnú dcéru kým bola v pôrodnici. Mala bola u nás presne týždeň. Dieťa má poznalo, poznalo môjho syna, tak sme to celkom dobre zvládli

Jej muž ležal v nemocnici s oblickovym záchvatom 🤣. Ona chodila za ním aj s novorodencom. No katastrofa

rozculena
25. feb 2025

ale ona pomoc nechce,ona sa nás len pýta,ako by sme postupovali v takejto situácii, čo by sme robili???

ahhola
25. feb 2025

Manzelova rodina🌷
Neexistuje, aby aj oni boli vymreti, ako vasa rodina. Sorry za hrubost, ale to by ste sa dlho museli hladat, obaja ako prst sami na svete.

kavasmliekom
25. feb 2025

@rozculena no ved to by sme robili, hľadali by sme pomoc u každého, u koho to je možné...aj nemožné. Čo ma taka žena robiť? Poprosiť úrad práce,... Alebo niekoho zo školy, ved deti majú spolužiakov, minimálne s jedným sa poznajú, alebo učiteľky, starosta. A keď ma peniaze, tak aj opatrovateľku.

rozculena
25. feb 2025

@kavasmliekom len ona stále opakuje,že nikoho nemá a ani nechce povedať,odkiaľ je.....

taktotedanie
26. feb 2025

Cely pribeh je akysi divny