icon

Aktuálny pocit - som úplne vyšťavená

laila22
31. aug 2013

Ahojte baby chcem sa iba tak vykecat, lebo momentalne som uplne hotova. Som s malou sama. Od rana upratujem, umyvam okna, periem, riadim, zdaleka nie som na konci a este ma caka praca vonku... pokosit travu, natriet terasu.. popri tom pocuvam nepodstane komentare co ma vytacaju, lebo pre mna su to nepodstatne veci... Teraz chcem ist s malou na vylet, cestou z vyletu nakupit a este som dostala dalsiu ulohu pri navrate domov... Ziaden oddych... Vzdy si ukradnem nejaky cas aby sme s malou mohli ist niekam na vylet.. Som unavena a nastvana a bez energie stale v jednom kole... Nehovorím, ze dnes to musi byt vsetko hotove... Vcera som pomahala umyvat okna mame.Potom sa zvalím o 22:00 vycerpana na gauc, vyzeriem vsteky sladkosti zo skrinky a o 00:30 idem spat.. takto to ide dookola.. Viem, ze musim zmenit nejake veci ale jednoducho nemam silu...Stale pozeram na hodiny, lebo kazdy jeden den mam rozplanovany....Stale mam co robit... Ked nic nerobím, tak mam zas vycitky, ze uz som mohla mat hotove to alebo hento..... Mate niekto nejaku spasonosnu radu ? 🙂

Strana
z2
irriss
22. okt 2013

@987654321bbbb Tusila jsem, ze se "zname"..nezbyva nez Ti poprat to same.. 😉 🙂 a hlavne delsi permanenci..nez je zvykem 🙂
Preji Ti krasny den a nicim neruseny pobyt na MK 🙂

987654321bbbb
22. okt 2013

@irriss 🙂 nezname 🙂

Strana
z2