Chlap s dvomi deťmi bez pomoci. Čo mám robiť?
Som 29 rocny chlap a pred 9 mesiacmi som prisiel o zenu, Zostal som sam s dvomi detmi 3 a 5 rokov. Nemam nikoho kto by mi akokolvek pomohol. Vsetko je len na mne, cele dni som len doma, nemozem chodit do prace lebo nemam kam dat deti, Robim co viem, staram sa o ne a nic im nechyba ale uz nevladzem, som vycerpany , poradte mi nejako, ako mam dalej zit. Ked nemam nic, len deti, kopu dlhov, ziadne peniaze a same problemy. Ale nieco konkretne, ziadne primitivne rady, som inteligentnejsi ako vacsina pritomnych dam, len vdaka tomu este zijeme, takze vsetky zakladne riesenia som zvazil a ziadne nie je vhodne
@moni244 fuha to ti je teda riadny kkt..ked som si precitala co ti napisal a povedal by toto mne o *dovolenke* a mala by som ho tu zoci voci, tak ten by viac denneho svetla nevidel..taku by som mu tresla po papuli ze by sa mu zahmlelo pred ocami a zazvonilo mu v usiach jak este nikdy! S takym hovadom som sa teda uz dlho nestretla a to som si myslela ze som sa uz stretla so vsetkym moznym aj nemoznym..ja mu dam taku dovolenku ze stena mu da druhu!!!
@alchemilkazltozelena ja som sa uz s takymto primitivom stretla a nie raz, su to chudaci, co si potrebuju kompenzovat svoje nedostatky, treba ho len polutovat, ostatne mu len a len nahrava
Myslim, ze tu nie je nik urazeny... :D mne si prave spravil den :D
@samidoma deti su uz dost stare aby chodili do skolky a ty do prace.a ak si dost inteligentny .ako pises mas asi moznost najst pracu s vyssim zarobkom a ak to financne da.najst si opatrovatelku kt bude chodit oo deti zo skolky
@alchemilkazltozelena dalsia utrapena co si mysli ze byt doma s deckom je robota :D
Baby, ja sa vam fakt cudujem, ze reagujete na taku hlupost. Uz z uvodneho prispevku je jasne, ze to je fake tema.
@natalym tiež si myslím, že toto by som radšej nikde nikam nenapísala, ani by som na také nepomyslela, aby som si to neprivolala... a ak je ozaj sám s deťmi, aby sa jeho situácia ešte viac nezhoršila... nikomu nič neprajem, ale takýmto nadradencom pád na hubu a úplne dno asi jediné pomôže
@madamcoco nie je to fake tema, naozaj som sam s dvomi detmi bez akejkolvek pomoci, len som sa chcel trochu odreagovat, vidim ze aj ked to mam tazke tak to nie je nic v porovnani s tym ako si niektore zeny namyslaju a myslia si o sebe ze su vynimocne len preto ze sa staraju o decko, a pritom maju chlapa co sa kazdy den vrati domov z prace, ja len lutujem tych chlapov co maju take zeny,
@marfikchov Je to tak ........... ☹
@samidoma a ešte si neodpustím poznámku, keď si sa tak oháňal svojou inteligenciou, tento druh zábavy, spôsob určite o nejakom vysokom IQ nesvedčia... ja ľutujem tú tvoju, ktorá dokázala s tebou žiť a vydržať! otázka znie, prečo si asi tak sám s deťmi?!?!?
@samidoma dobre, budem sa tvarit, ze to nie je fake.. moja otazka znie, ako si prisiel na to, ze zeny si namyslaju ze starat sa o dieta je nieco vynimocne? Dovolim si tvrdit, ze ani jednu z nich osobne nepoznas.
Tato tema bola tym padom vymyslena a zalozena iba na provokovanie zien.
Ak je toto sposob tvojho "odreagovania", tak potom si myslim, ze ziadnej tu by si nemal stat uz ani za jediny prispevok.
@madamcoco lebo sa uz 9 mesiacov staram o dve deti, kazdy den, varim periem, upratujem, venujem sa im, chodim s nimi von atd. Nikdy mi nikto nijako nepomohol, detom nic nechyba a su stastne, keby som mal niekoho kto sa vrati vecer z prace a nebol kazdy den len sam tak by to bola fakt totalna dovolenka. Zalozi som tu temu len preto aby som tie neschopne zeny provokoval
@samidoma tak ako ty 😂😂😂😂
@samidoma na ucet zien sa tu bavi jeden pofiderny chl(a)p ale na jeho ucet sa tu bavi ovela viac zien ktore by ho s prstom v riti strcili do vrecka, to si vychytal teda
@samidoma odreagovat si sa chcel? Ty, taky intelligent sa bavis takto????
dost smutne teda.... radsej do Mensy si mal napisat.....
chudacik malicky, co si potrebuje zvysovat sebavedomie tym, ze ponizuje inych...... to hovori uz samo za seba, ty "intelligent"....... 🙄
chudacik tvoja dcera, ked bude mat priklad teba ako "muza".....
@samidoma stazujes sa tu ty, nikto iny....tak nepodskakuj 😝
@samidoma "keby som mal niekoho kto sa vrati vecer z prace a nebol kazdy den len sam tak by to bola fakt totalna dovolenka"
Môj zlatý - veľa žien je na tom tak isto ako Ty. vychovávajú 1,2, 3, .... deti samé a napriek tomu nikoho neurážajú. Nie si jediný na svete, čo má trápenie. Ja som pochovala milovaného človeka počas tehu. A napriek tomu nikoho neurážam. A určite nie ľudí, ktorých žiadam o radu a pomoc 😉
Trošku sa ukľudni a začni používať tú svoju inteligenciu.
P.S. Niektorí ľudia sa o deti - siroty starajú viac ako 9 mesiacov a nikoho neurážajú. Hlavne nie mamičky na materskej, lebo napr. v mojom bydlisku takej rodine skôr pomôžu. Či už oblečením, hračkami ale hlavne postrážením detí, aby si osamelý rodič mohol povybavovať úrady, lekárov a pod.
No Tebe asi nepomôžu ak ich stále len provokuješ, urážaš a nadávaš im 😒
@samidoma
čo sa tu ideš hrať na geroja, aký si ty pán úžasný s deťmi doma,ked vyplakávaš v téme a útočíš na ženy aké sú neschopáčky?
tvoje slová..
Robim co viem, staram sa o ne a nic im nechyba ale uz nevladzem, som vycerpany , poradte mi nejako, ako mam dalej zit. Ked nemam nic, len deti, kopu dlhov, ziadne peniaze a same problemy.
dojemné...

@samidoma chod na pokec tam ti dobijú baterky pubertiačky zadarmo,zdvihneš si zabudnuté ego na pár týždňov,lebo žiadna rada ti od báb,nieje dobrá..