icon

Chlap s dvomi deťmi bez pomoci. Čo mám robiť?

samidoma
23. okt 2016

Som 29 rocny chlap a pred 9 mesiacmi som prisiel o zenu, Zostal som sam s dvomi detmi 3 a 5 rokov. Nemam nikoho kto by mi akokolvek pomohol. Vsetko je len na mne, cele dni som len doma, nemozem chodit do prace lebo nemam kam dat deti, Robim co viem, staram sa o ne a nic im nechyba ale uz nevladzem, som vycerpany , poradte mi nejako, ako mam dalej zit. Ked nemam nic, len deti, kopu dlhov, ziadne peniaze a same problemy. Ale nieco konkretne, ziadne primitivne rady, som inteligentnejsi ako vacsina pritomnych dam, len vdaka tomu este zijeme, takze vsetky zakladne riesenia som zvazil a ziadne nie je vhodne

madamcoco
24. okt 2016

@dominika6 chlapec ma dlhy, bez roboty,ale vsetky ostatne su neschopne.. :D raz si takeho ako on dovedie domov jeho dcera. Ved podla vzoru tatka.

liaka
24. okt 2016

@samidoma len smutne, ze chlap nema byt co na "dovolenke" ale zarabat a starat sa o rodinu. Ale to inteligent ako ty nepochopi. Starat sa o deti nie je vsetko. Tym detom sa treba venovat na 100%. Ako ked tu pises? Tie deti treba pripravovat na skolku. A v neposlednom rade namiesto zabavania sa, hladaj pani, dochodkynu a pod. co ti postrazi deti a ty hajde do prace. A ked sa vratis z prace, potom rychlo navar na dalsi den, uprac, oper, ozehli, nauc sa s detmi, urob im veceru, okup ich a chod sa vyspat na dalsi den v kplotoci a nebudes mat chut sa zabavat!

samidoma
autor
Odpoveď bola odstránená
liaka
24. okt 2016

@madamcoco tregne. A uraza zeny co dokazu popri detoch aj pracovat, zbavovat sa dlhov a pod. On dokaze len "byt s detmi" nic viac k tomu. Oprat dokaze kazdy, ale uzivit malokto

puklica13
24. okt 2016

@1981mirka moja...on by tu "inteligenciu" aj pouzil...keby nejaku mal.. 😀 😀 😀

liaka
24. okt 2016

@samidoma ty sa nehanbis za seba, ze si sa verejne priznal, ze si neschopny uzivit deti a postarat sa o rodinu? Ze uz deti davno mali byt v skolke?

kaja73
24. okt 2016

fuu 9m..ozaj veeeeela. 😎 ....to stoji za obdiv....
Ps-tolko je zena len tehotna a az potom to pre nu zacina...ubolenu s rozhodenym hormonalny systemom...a s novordencom,nie s 3 rocakom....

marcelatje
24. okt 2016

@samidoma normalny clovek sa odreaguje aj dobije s priatelmi. Ty asi ziadnych nemas a je zjavne preco. Uuuuplna dusevna chudoba toto. Aaaale, hlavne ze si inteligentny 😂😂😂😂

marfikchov
24. okt 2016

@samidoma a sa ti mudruje a vyťahuje, skúsil si si to vypelchať od narodenia, keď v kuse dieťa reve, trápi ho bruško? kojil si? rodil si? sa mudruje, keď sa staráš od ich cca dvoch a štyroch rokov, keď majú isté návyky, keď je s nimi menej roboty, keď vedia komunikovať... a na margo materskej dovolenky, každá žena to zvláda inak, jedna ťažšie, jedna ľahšie, ale každá to robí z lásky a pre dobro svojich najbližších. TAK SKLAPNI A CHOĎ SA VENOVAŤ TÝM SVOJIM. Určite musíš prať, žehliť, niečo uvariť, a samozrejme nevynechaj prechádzku. Btw neviem či ste už dnes nejakú didaktickú hru hrali, aby to malo správny edukatívny podtón. Hawk.

obsadenemeno
24. okt 2016

ale ved ho nechajte, chudacika inteligentneho....ved toto je taka zabava na urovni, hodna jeho mudreho mozgu.....

wanda52
24. okt 2016

@samidoma sorry, ale po prečítaní tvojho príspevku - jediný primitív si tu ty a nie ženy, ktoré ti radia.. Tvoj pohľad na vec je asi taký....že nič sa nedá... S takýmto prístupom sa ďalej nepohneš.

dagaz
24. okt 2016

@samidoma nerozumiem o com tocis...si chudacik co nevie co dalej. Je tu kopec zien ktore ziju same s detmi a zvladaju to. Ked si taky strasne inteligentny a my vsetky sliepky tak preco si nezapol svoje mozgove aktivity a este predtym ako si sa stahoval do m3sta za pracou ktoru do dnesneho dna nemas nezaujimal o to kam das deti? Najprv si obehmem skolky kde ich hadam asi tak dam kym ja budem v tej praci ktoru nemas. Kopec zien rano odvezie deti di skolky skoly a uteka do prace a z prace pre decka. Dalsia vec..si na svete uplne sam ako prst? Kde mas rodicou,svokrovcou? Tymto tvojim prustupon nikdy nic nedosiahnes a skoncis na samom dne. Pises ze uprata navarit zvladne kazda brzda lenze kopec brzd popri tom dokaze chodit do prace,privirobi si doma,postara sa o deti, nezadlzi sa tak ze este nwbodaj aj deti to budu splacat a hlavne nesedi doma na arogantnej riti pri MK a neuraza vsetkych okolo seba len preto ze si mysli o sebe ze je pupok sveta

simca06022011
24. okt 2016

no uz je nacase aby ho niekto zablokoval...

madamcoco
24. okt 2016

@liaka prisiel s vymyslenou temou pozabavat sa a ani jeden poriadny argument. Vzdy sa ohana len tym, ake su zeny neschopne.. nic viac zatial nepovedal.
Ak tu dceru realne ma, tak ta ma teda paradny vzor od otca.. :D

samidoma
autor
Odpoveď bola odstránená
tiumen
24. okt 2016
moni244
24. okt 2016

@simca06022011 skoda, ze na mobile sa nedaju nahlasit prispevky v diskusiach, uz by som ho davno nahlasila

simca06022011
24. okt 2016

@samidoma nech ti kamosky radsej pomozu s detmi, dlhmi a depresiami ;) chlap co klabosi s kamoskami o modrom koniku :DDDDDDDDD

simca06022011
24. okt 2016

@moni244 ja uz som hned :D nebooooj.... reps. davno...

samidoma
autor
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
24. okt 2016

@samidoma dospely chlap, co sa zabava urazanim druhych....to je tiez fenomen dnesnej doby.... esteze ich nie je vela.....ale ked sa uz najde exemplar, tak je ukazkovy......

moni244
24. okt 2016

@simca06022011 skoda, ze teraz admin spi, takychto by mali blokovat hned

rusalinka
24. okt 2016

@xxxxxnnnnn pozries sa sem, pls? Ďakujem 😉

madamcoco
24. okt 2016

Fu, este dobre, ze sa stretavam s lepsou spolocnostou ako tento zadlzeny chlapec bez roboty..

andreale
24. okt 2016

Za Všetky ženy tu na MK ktoré sme si túto diskusiu prečítali, ale tomuto inteligentnému otcovi sme radu nenapísali , Vám všetkým ktoré ste tak urobili veľmi pekne ďakujem , ako ste mu naložili.

lucinka511
24. okt 2016

@samidoma ale o fie deti si sa nestaral.tesne po narideni.tak nepismze vues ake to je.zacal si sa ako pises sam o ne starat ored 9m to uz bili velke a samostatne a ja sa cudujem.kedze aki si uviedolnze mas dlhy. ze si uz neriesil tu skolku ored tymi9m a sebe nezacak hladat robotu....ake tebe to tak asi vyhovuje.a tu sa chudackujes?zatial si mal na vsetko len vyhovorky .ze preco.si nevybavil to a to..podla mna teba to doma na zadku pri deroch aj bavi...ale ja ti dam radu o ky si stal.uz si hladaj teraz skolku do kt tue deti das.aby zasa i rok ti nedopadlo ako teraz.ze nebude ani skolka ani oraca a deti budu uz mat 4 a 6 rokov....

moni244
24. okt 2016

@madamcoco asi tak, tiez som rada, ze som vypadla z nasho maleho mesta, kde bolo takychto mudrlantov plne mesto, plne usta kecov a v realnom zivote totalne nepouzitelny

simca06022011
24. okt 2016
madamcoco
24. okt 2016

@moni244 ale je zlate ze si nas ide "podat" chlapec bez prace a s dlhmi.
Ktory uraza MK a sam sem chodi.. :D

marcelatje
24. okt 2016

@samidoma to @janette ta je tvoja kamoska co ti o MK hovorila? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀