Chodíte na ihrisko s ročným dieťaťom?
Zaujima ma, ci slobodne matky s 1 rocnym dietatom chodite pocas dna kocikovat niekde, zbehnete do obchodu, vybavit si daco, navstevy... neviem, ci uz sa chodi aj na ihrisko v tomto veku alebo do kutikov?
Ja mám 10 mesačného a chodím s ním všade 🙂 okrem nejakých veľkých shoppingov a teda nechodím si kupovať oblečenie s ním.. ale malý nákup, káva s kamoškou, detský kútik, herňa, park, ihrisko. Aj keď veľa atrakcií nie je ešte pre neho, sleduje ľudí, deti, alebo ho dám len loziť po tráve a spoznávať Čo najviac vonku, ale inak aj klasické povinnosti, pošta atď. 🙂 dopraj mu zážitky, uvidíš bude sa mu páčiť
ako si nakupovala a vybavovala si veci doteraz?
@kristinka92 otazka je v druhej casti, v tej prvej pisem, co robime my
Ja mám 10 mesačného a chodím s ním všade 🙂 okrem nejakých veľkých shoppingov a teda nechodím si kupovať oblečenie s ním.. ale malý nákup, káva s kamoškou, detský kútik, herňa, park, ihrisko. Aj keď veľa atrakcií nie je ešte pre neho, sleduje ľudí, deti, alebo ho dám len loziť po tráve a spoznávať Čo najviac vonku, ale inak aj klasické povinnosti, pošta atď. 🙂 dopraj mu zážitky, uvidíš bude sa mu páčiť
@andrea2323 okrem ihriska a kutika ju beriem tiez vsade. Takze skusime teda ist pozriet aj tam 🙂 este mi nechodi, myslela som, ze to je pre starsie deticky. Ja mam pocit, ze sme skor doma a varim a uprarujem dookolecka :/ a pracujem, cize velmi tazke to je este niekam chodit, ale skusime to
Určite verím v to, že to je ťažké. Možno zbehne aj čas troška, keď pôjdete takto.. detičky sa veľa učia pozorovaním druhých, na hojdačku ho môžeš dať, na niektorých ihriskách sú také otočne všelijaké prvky, čo môže dočahovať aj zo sedu alebo skúšať sa stavať 🙂 alebo si vziať deku a nejaký snack a ísť niekde sadnúť, bude skúmať dookola trávu atď
Síce slobodná matka nie som ale odkedy deti sedeli, tak sme chodili s nimi na pieskovisko robiť tortičky alebo sa pohojdať 🙂
Ihrisko je skvela vec pre dieťa…..deri sa učia pozeraním a odzeranim od iných deti, socializujú sa, učia sa nove zručnosti a schopnosti
Nevadí že nechodí, zober deku, alebo môže 4nozkovat pi trave
Nechapem rozdiel slobodna vydata.
Na ihrisko sa da ist aj s tyzdnovym dietatom.
Aký je rozdiel v týchto aktivitách medzi slobodnými a vydatými?
Aký je rozdiel v týchto aktivitách medzi slobodnými a vydatými?
@abbey1 no vydate tam idu s detmi aby sa pohrali,slobodne chodia mozno hladat muzov 😂( srandujem)
Mam kamosku slobodnu malicku a raz ked sme sa bavili na temu muz,ze ci sa niekto neobjavil u nej,tak zahlasila,ze nie,ani na tie ihriska nechodia 😂 ziadny.
@abbey1 no vydate tam idu s detmi aby sa pohrali,slobodne chodia mozno hladat muzov 😂( srandujem)
Mam kamosku slobodnu malicku a raz ked sme sa bavili na temu muz,ze ci sa niekto neobjavil u nej,tak zahlasila,ze nie,ani na tie ihriska nechodia 😂 ziadny.
@gypsomilka Kurňa, veru na ihrisku ma nikto nikdy nebalil. Fakt sa tam nič nezadané mužského rodu neobjavilo.
@gypsomilka Kurňa, veru na ihrisku ma nikto nikdy nebalil. Fakt sa tam nič nezadané mužského rodu neobjavilo.
@abbey1 az teraz pozeram co mi napisalo- slobodnu mamicku…
A mozno raz. Mozno daky tatino ,co ma dieta v striedavke,alebo len sem tam ma povolene byt s detmi.
Kedze mam aj starsiu,na ihrisko chodime podla pocasia, vzdy ked sa da...mensia zacala teraz chodit, tak vsetko obieha a skusa. Doteraz bola top smykacka (pridrziavam ju), kolotoc (sedi na mne), hojdacka pre najmensich a samozrejme pieskovisko (z tade ju nejdem dostat 😀)..nie je to nevyhnutnost ale aspon sa trosku socializuje, interierove kutiky nemame velmi v pesej dostupnosti takze v tych sme zatial neboli..vseobecne je ich u nas aj v sirsom okoli malo a su vacsinou preplnene takze to ma ani nelaka.
Chodili sme stale co i len na deku ked sa plazil ale preplazil aj ihrisko😂😂na hojdacky tiez stale co zacal sediet a do piesku…bola to super zmena
a ty si svojpravna ci nie? Niekto chodi, niekto nie. Starsi so mnou chodil vsade cca od 3 mesiacov, aj na pojednavanie. Na ihriska cca od 8 mesiacov. Mladsi od 2 vsade aj ihriska.
A keby si mala viacej detí, tak čo ako robíš, to vždy rok nechodíte na ihrisko kvôli bábätku? Chúďa deti, hlavne moje 4 :D Normálne som tam s nimi chodila už od nejakého týždňa (od 2. dieťaťa), s prvým asi od 3/4 roka na hojdačku a do piesku.
Mam 3 male deti a pomaly od narodenia som s nimi vsade.. na ihrisko tak po roku s najstarsim… s dvomi mladsimi odost skor lebo ich musim brat vsetkych a hraju sa tak od kedy vedia sediet aspon na hojdacke
S prvou dcérou sme chodili do kutikov a na ihriska od 10 mesiacov. S druhou prakticky od narodenia, keďže ju berieme všade kam ideme so staršou 🙂

ako si nakupovala a vybavovala si veci doteraz?