icon

Cítim sa osamelo ako jednorodič. Nájdem ešte lásku?

7. feb 2025

Som jednorodic
Veta, ktoru som dlho nemohla ani len vyslovit
Ja, zena, ktora kladie rodinu na prve miesto, stara sa o seba a o ludi, ktorych miluje, mila, prijemna, inteligentna, s dobrym srdcom, vtipna, so skvelou pracou a karierou
Jemu som dala vsetko co som vedela, aj dieta, pocit rodiny a domova
A on si jednoducho odide “lebo takto si rodicovstvo a otcovstvo nepredstavoval”, “psychicky taku zodpovednost nezvlada”
Nevidela som to? Alebo len mu preskocilo?
Som jednorodic vytuzeneho, vymodleneho, uzasneho dietatka avsak sama.. ano, mam lasku celej mojej rodiny, ktora sa o mna a o dietatko stara ako len vedia, mam svoje uzasne dieta, pre ktore kazde rano vstavam a staram sa na 150%, dietatko ma vsetko, nepritomnost otca nevnima kedze pozbieral svestky velmi skoro ledva sa mi dieta naucilo pretacat..
Este stale neviem s hrdostou nosit tu nalepku na cele - jednorodic/slobodna matka ale aspon sa pri tom pomenovani uz nerucam s placom a hambou..
Do buducna sa vsak bojim vztahov( nie nehladam este vztah a nie neplanujem skocit na lep prvemu debilkovi) , niesom ten typ co strieda muzov, na zabavku ci spestrenie casu
Mam dieta, niesom typ modelky- kombinacia, ktora nie je pre drvivu vacsinu normalne zmyslajucich muzov pritazliva
Je mi sudene ostat osamote?
Ano, je mi strasne smutno, ze na svete nieje nikto kto by ma miloval ( nepocitame dietatko, rodinu…)

Strana
z2
derdia
2. mar 2025

❤️🙏

lenkakravcova
2. mar 2025

Bol to manžel alebo len priateľ?

autor
2. mar 2025

@lenkakravcova snubenec

lenkakravcova
2. mar 2025

Tak budeš vedieť dobuducna, že najprv sa vziať a tak plánovať dieťa. Predsa len je menšia šanca, že z takéhoto dôvodu utečie manžel.

Strana
z2