icon

Dcéra bude mať 4 roky a som na ňu úplne sama

eevickaa
3. nov 2016

Vobec nestiham. Dcéra bude mat 4roky do školy nechodi koli atopickěu ekzemu,takze obdobie kedy aspon chvíľu budem sama bez sa nekoná. Som unavena nie fyzicky ale psychicky. Chodit do práce starat sa o domácnosť a vsetko mat na krku a vobec si neoddýchnut,je únavne. Od exmanzela som odišla pred tri a pól rokom a odvtedy som nebola ani na káve s nikým ani len s kamoškami ne to este s potencionálnym nápadníkom. Ak mam byt uplne presná tsk aj po intímnej stránke som nikoho nemala tri a pól roka. Uz by som sa chcela aj s niekym zoznámiť,lenze vobec nestiham mam pocit ze moj život je v jednom kole. Ako si mam spoznam nového muža ked vonec nemam cas chodit do spoločnosti. AKO STE TOTO PO ROZVODE ZVLÁDALI ?

eevickaa
autor
6. nov 2016

@moni244 dakujem konečne jedna co pochopila a aj zažila na vlastnej koži aké mamičky chodia na ihrisko 😊 Ja sa nepotrebujem pretrcat ani na seba pútať pozornosť. Dakujem a áno aj vtom druhom prípade ste to presne popísali nemala by som sa tak pútať na dceru

timea7
6. nov 2016

@eevickaa ja som nikdy neposudzovala ľudí podľa výzoru, ale podľa toho, ako som sa v ich prítomnosti cítila. Z teba zrejme vyžaruje aj bez slov to, čo si o tých ženách myslíš a to, že sú kravy, povýšila si svoj výzor svoju postavu, svoje oblečenie nad iné veci, tak ako si povýšila to, že dcére zabezpečíš za každú cenu všetko nad vlastné potreby a túžby. Pozor na to, raz ťa to dobehne! A nie, nechápem ťa, lebo to, či má moja kamarátka nejakú striu alebo nie, či má pár kg naviac alebo nie, je mi srdečne ukradnuté. Je stále upravená, nie je zanedbaná a najmä - vyžaruje z nej láska k ľuďom a pokora, čo tebe zjavne chýba, nehnevaj sa. Videli sme jedna druhú aj v situáciách nie veľmi pre oko príjemných - nemocnica, vážne ochorenie, stav po operácii, kedy by nejaká stria a pod debiliny boli absolútne nepodstatné. Podstatné je to, že sme tu jedna pre druhú vždy boli, že bol niekto, kto prišiel kedykoľvek aj v noci a pomohol, nie niekto, kto posudzoval výzor tej druhej.

mandala77
6. nov 2016

@eevickaa ako môžeš takto nadávať na ženy, že sú obmedzené kravy a zakomplexované? Ty ich odsudzuješ a ony Teba nemôžu? Pozri, si rozvedená, máš profilovku so svadby. V každom príspevku dáš xy smajlov a veľké písmená aby si nejako upozornila na seba aj keď to nemusíš robiť úmyselne. Ak ideš na ihrisko s vnútorným postojom aký prezentuješ aj tu, nečudujem sa ženám, že sa Ti neprihovoria. Ženy nejako vedia vycítiť tie druhé aké sú a či im sadnú.

moni244
6. nov 2016

@eevickaa tiez som z BA a vidim, co sa tu na sidliskach pohybuju za mamicky

0silvia0
6. nov 2016

@eevickaa
@moni244
no veď chodievajte na ihrisko spolu, aby ste sa nemuseli pozerať na tie škaredé ihriskové zakomplexované obludy 😀

eevickaa
autor
6. nov 2016

@moni244 tak neviem ako v iných častiach Slovenska,aj ked osobne si myslím ze toto je skor o ľuďoch a nie otom z ktorej časti slovenska pochádza. Ale áno v ba je toto normálne na ihriskách.

eevickaa
autor
6. nov 2016

@mandala77 prepáčte ale preco by som sa akože mala prispôsobovať iným ? Len preto lebo same maju evidentný problem. 🙈 Mne je uplne a uplne jedno kto sa nachádza na ihrisku a ako a co ma oblecene. Ak sa sprava slušne a aj deti. Ja som sními nikdy nemala problem. Ak idem na ihrisko tak iba s jediným cieľom a to je zahrať sa s dcérou upiecť kolaciky v piesku pohojdat ju,viac ma nezaujíma. A to ze zazeraju a ani odzdravit nevedia. Neviem ako inak nazvať take ženy,iba ze su obmedzene. Pekny den prajem

moni244
6. nov 2016

@0silvia0 to su tvoje slova, nevies prijat iny nazor, vsak? Len svoje si budes mliet a ked napise niekto nieco, co ti nezapada, uz sa zacnes ozyvat

eevickaa
autor
6. nov 2016

@timea7 ja prave beriem každú ženu krásnu! Kszda zena ktorá sa stala matkou by nemala riesit svoj stav a dostať sa do stavu zakomplexovanosti. Potom nedokážu prijať ani čerta ak je ocosi krajší. Néoteebujen sa ani vyvršovať ani dávat niekomu pociťovať ze ja som nieco viac. Nikdy som sa nemusela hrat na nieco alebo si dokazovať nieco. Každy mame dost svojich problémov tak preco by mali míňať energiu este aj riesit kto co ma nasebe alebo ako vyzera VED SME NA IHRISKU IDE O DETI ABY SA ZABAVILI. A ze im ja dávam nieco najavo svojim postojom 😄😄 nad takými vecami mam nadhľad čiže sa usmejem a kývnem rukov ze mi je to srdečne u ...,

mandala77
6. nov 2016

@eevickaa na tomto fóre sa tyká, ak si si nestihla všimnúť.
Evidentne máš problém v prvom rade Ty sama ale nie si schopná ho vidieť. Tebe, že je úplne jedno kto má čo oblečené, že s tým nemáš problém? Veď keby si nemala tak nepíšeš, čo píšeš. Toto sú Tvoje slová: "vonku bolo 35 stupňov a kazda sa parila v dlhých gatach alebo šaty az po zem abx zakrivali svoje nedostatky ! Ja som si mohla dat kľudne riflove kraťasy a tričko a šľapky no aj tsk som pre tie obmedzene kravy bola iná lebo...Vsetky ženy co tam chodia česť výnimkám boli zakomplexované ženy ktoré po pôrodoch nemali uz postavu aku by chceli mat.
A co sa týka toho pieskoviska,to ze som matka neznamena ze tam musim striktne prist jak strhana zena len aby som západla do toho kurína 😬😬 mne je Šuma fuk co si omne myslia aj viem presne co si omne myslía stači tie pohľady 😄😄 ja
Podľa mňa si obmedzená v prvom rade Ty sama svojim zmýšľaním o druhých, o ženách, svojou nadradenosťou a pýchou. Nečudujem sa, že sa Ti nikto ani neprihovorí. Ono to je vždy o ľuďoch a o tom akí sú vo svojom vnútri. Nie o tom ako sú oblečení, koľko majú kíl, či majú strie, ale o tom aké majú srdcia. Pre Teba sú podstatné veci, ktoré sú vonkajšie, na nich si zakladáš, tak si hľadaj také kamarátky, pre ktoré sú rovnako tieto veci podstatné. Hľadaj na ihrisku baby podobné Tebe. Znamenie je, že budú podobne oblečené (žiadne tepláky a nenamaľované!) a dávať najavo, že sú niečo viac a extra. Či Ty si taká výnimočná, že žiadnu takú nenájdeš? .-)
Mne stačí čo si tu popísala, ja by som sa Ti teda tiež vyhla. Nemusím takéto postoje a nadradenosť.

eevickaa
autor
6. nov 2016

@mandala77 😊 Ak opísem celu situáciu od a po z. Hned to pochopíte tak ze samu seba vyvýšujem 😂😂 nemam zaujem a ani to nemam preco robit. A to ze som napísala ze ja som mala dajmetomu kraťasy a oni nieco ine co v zasade NESLEDUJEM KTO MA CO OBLECENE,nech si da kazda co chce.to neznamena ze samu seba nadradujem. Ak ste to tak pochopil tak to ma mrzi,bolo to iba čiste z dôvodu abx ste pochopili tu na fóre koli čomu maju oni somnou problem. A NE JA SNÍMI.

eevickaa
autor
6. nov 2016

@mandala77 pani alebo slečna vobec netuším kolko mate rokov a je slušnosť vykať pokial si nenavrhneme tykanie 👍🏼 Aspon takto by to malo byt. A neviem z akého dôvodu mi vytknete ze tu na fóre sa týka ak si si nevšimla. Profil mam asi cca týžden ak ste si nestihli vy všimnúť tak to asi nemam odkial vediet 😊 Ale ďakujem za info.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
mandala77
6. nov 2016

@eevickaa prepáč, ale lezieš mi už na nervy. Nemám chuť sa s Tebou doťahovať. Napísala som Ti ako na mňa pôsobíš, v diskusiách na nete sa tyká, tak tu nepíš o nejakej slušnosti a navrhovaní tykania, keď si aj v tejto diskusii tykala. Nevysvetľuj a neobhajuj seba, to môžeš pred sebou. Žiaľ, dá sa aj z pár príspevkov urobiť aký taký obraz o človeku. Sme rôzni ľudia a tu na MK ženy bývajú aj kruté. Ale písať o ženách ako o zakomplexovaných kravách, kurníku a všetko čo si popísala - to je pre mňa jednoducho cez čiaru. A ešte vlastne vyjsť z toho v dobrom svetle, dať to od seba, akože som Ťa zle pochopila a Ty si to myslela inak a každú ženu berieš ako krásnu. Prosím Ťa, toto hovor niekomu inému.

eevickaa
autor
6. nov 2016

@mandala77 a este jedna vec to co opisujes súhlasím a presne tak som chcela aby ste to aj pochopili ze je to o ľuďoch a nikdy nie otom kto ma co oblecene. Prave ja tieto veci neriešim. Beriem ludi takých aky su a nemam problem prihovoril sa komukoľvek. Rada si pokecám. Bohužiaľ to mamičky odsudzujú mna na ihrisku iba koli takej hluposti ako je výzor ci oblečenie. Nieje to podľa teba hlúpe?? Nechcem sa hada obblbostach. A prosim každú jednu mamičku este raz to nápisem,berte to ako opis situácii, neprezentujem sa tu ako krásavica co ma vsetko. Som rovnako matka ako kazda iná. To co som chcela povedat je ze nikdy neodsúdzuj nikoho na základe výzoru alebo oblečenia ak ho nepoznás,ani mu nedas sancu od prvej chvíle. Nikdy nevies aky ten clovek je,

eevickaa
autor
6. nov 2016

@mandala77 ak ti leziem na nervy tak preco odpisujes? 🙈 Ja nateba neutocim a ani som ta ničím neurazila tak preco ides do ofenzívy ?? Neutocim na žiadnu zvás. A ja som nenazvala vas ani jednu ze ste obm..,, kra.., tak sa neurazajte a neútočte tu namna. Týka sa to iba konkrétne jedného ihriska a konkrétne tých cca 6 mamičiek. Tak to zas neobracajte na seba!!!

traffic
6. nov 2016

@eevickaa mas to takzke, ale SI sikovna a tym Patri svet

eevickaa
autor
6. nov 2016

@novana dakujem 😊 Nevedela som ze su tu take pravidla

moischaaa
6. nov 2016

Kks to co sa tu riesi ze kto je krajsi na ihrisku :D
@eevickaa super ze mas take ego ale uvodny prispevok sa zmenil na nieco comu nerozumiem ...ja tiez nerada chodim na ihriska neznasam bio matky a naturalisticke mamicky :D ale na druhej strane ked sa tam stretneme tak sa slusne pozdravime a vieme si aj pokecat ale urcite ich nezhadzujem .... ak si myslis ze na ihrisku a asi nielen tam sa vsade urcite vsetkp toci okolo teba tak ti gratulujem :D urcite nie si sama s dietatom a finanancne zabezpecena takych je viac by si sa velmi cudovala..
. Len jedno mi nejde do hlavy ak si taka kocka preco si stale sama????:D

eevickaa
autor
6. nov 2016

@traffic dakujem 😊

maciatkolulu
6. nov 2016

@eevickaa prosim ta kde to robis, ze slusne zarobis a este si aj dieta so sebou mozes brat a to tak, ze sa ani nenudi a dokazes sa mu venovat? 😉 A v tej praci sa nemas s kym zoznamit, to fakt nemozes dat dceru do kutika a ist na jednu kavu s kamoskami? Nerozumiem

eevickaa
autor
6. nov 2016

@moischaaa achhhhh ved ja nenam problem sními ale oni somnou. A neviem kde ste zobrali ani raz som nenapisala doslova a do písmena ze sme zabezpečené. Chcela som len opísať doslova a do písmena koli čomu mi dávaju pociťovať este raz nápisem konkrétne na jednom ihrisku a konkrétne sa to tykalo 6 mamičiek . Ze som tsm neni vítaná, gulaju očami a su nepríjemne. Ani ma nepoznajú. Vobec by ma nenapadlo ze si to na fóre vyložia takto. To nebola prezentácia mna,ale opis toho AKO MA VIDÍA TIE MAMIČKY. Lenze drvivá väčšina to pochopila presne tak aka niesom. 😢 A začali namna útočiť ani si to vysvetlit nenechajú.

salfusco
6. nov 2016

už kaslite na to...sa tu hadate ženy ako male deti..utocite jedna na druhu..a debata nema žiaden vyznam a zmysel

mandala77
6. nov 2016

@salfusco už len Ty si tu chýbal

eevickaa
autor
6. nov 2016

@salfusco súhlasím mier ženy nebolo to myslene ani na jednu zvás ak ste to tak pochopili ospravedlnujem sa. Naozaj to vsetko bol opis očami tých mamičiek z toho ihriska. Takto sa ja neprezentujem.

maciatkolulu
6. nov 2016

@eevickaa ako fat nic v zlom, pozerala som si tvoj blog, malu mas chutnu, ale na vine a kave si zjavne sedela, ci sama, ci s niekym, to vies ty, ale asi to az tak zle nebude.... 😀
Zlato a ja - Album používateľky eevickaa | Modrykonik.sk
https://www.modrykonik.sk/blog/eevickaa/album/z...

0silvia0
6. nov 2016

@moni244 jasné, jasné, meliem si dokola svoje a neviem prijať iný názor, áno, to som ja, presne si ma vystihla 😀 😀 😀

timea7
6. nov 2016

@eevickaa nehnevaj sa, ale ja mám pocit, že zakomplexovaná si práve ty, nie tie ženy na ihrisku. Žena, ktorá je sama so sebou spokojná, nepotrebuje vypisovať na fóre, že nemá ani jednu striu, že nemá ani kg navyše, že má peknú postavu. Vie to, ale nerieši to. Tak ako nerieši iné ženy, ak jej je niekto nepríjemný, vyhýba sa mu, ale ak sú to všetky ženy v okolí, tak by som asi hľadala chybu v sebe samej.

eevickaa
autor
6. nov 2016

@maciatkolulu ty ako mozes vediet z ktorého toto je roku?? Ak uz nieco chces komentovat si najprv over fakty