icon

Dcéra bude mať 4 roky a som na ňu úplne sama

eevickaa
3. nov 2016

Vobec nestiham. Dcéra bude mat 4roky do školy nechodi koli atopickěu ekzemu,takze obdobie kedy aspon chvíľu budem sama bez sa nekoná. Som unavena nie fyzicky ale psychicky. Chodit do práce starat sa o domácnosť a vsetko mat na krku a vobec si neoddýchnut,je únavne. Od exmanzela som odišla pred tri a pól rokom a odvtedy som nebola ani na káve s nikým ani len s kamoškami ne to este s potencionálnym nápadníkom. Ak mam byt uplne presná tsk aj po intímnej stránke som nikoho nemala tri a pól roka. Uz by som sa chcela aj s niekym zoznámiť,lenze vobec nestiham mam pocit ze moj život je v jednom kole. Ako si mam spoznam nového muža ked vonec nemam cas chodit do spoločnosti. AKO STE TOTO PO ROZVODE ZVLÁDALI ?

svataj
4. nov 2016

Ja som sa rozvadzala mladá po roku muž bol alkoholik potom som začala diaľkovo študovať dieťa malé chodila som do práce trvali to 5 rokov len otec mi občas pomohol na všetko som bola sama zvládla som to ked som skončila školu m s la som 30 a tiež som chcela byť s niekým a osud to zariadil že som sa aj zoznámila v ten rok s bud.mužom u kamosky bol to jej bratranec...

sue
4. nov 2016

@eevickaa pýtala som sa, lebo ak si z okolia, rada ti babulku občas postrážim 😉 ak by sa jej u nás páčilo 😉

eevickaa
autor
4. nov 2016

@timea7 musim povedat ze vsetko ste napísali presne tak ako ja to vzivote vidím a aj sa tym riadim. Uplne do bodky. 👌🏻 Nebojte sa,ja som neni nejaka zufalka čo silou mocou hľadá chlapa a lásku 🙈🙈 vobec som nevhcela aby ste takto pochopili otázku na ktorú sa pýtam. 😂😂 podstata otázky bola vtom ze KDE ALEBO KEDY SA STÍHATE VOBEC S NEJAKÝM ZOZNÁMIŤ 😄 Lebo ja osobne sa musim denodenne tak obracať aby sme sa s dcérou mali dobre aby som nas financne zabezpečila,nenam cas sama pre seba a nie to este vybehnut si niekam na kavicku a zoznamovať sa 🙈🙈. Občas mam pocit ze aby som stíhala vsetko moj den by mal mat 48 hodín. ☺️

eevickaa
autor
4. nov 2016

@sue juj tak toto bolo aké mile od teba ☺️☺️ Velmi si zlatučká dakujem. Ponúknuť sa v dnešnej dobe uplne cudziemu človeku a ponúknuť mu pomôct,chce veľké srdce. Klobúk dole pred tebou. 👍🏼👍🏼👍🏼

grandzero9
4. nov 2016

Neboj tu sa najde kopa zlatych bab 🙂 a ja viem ze kazda chce pre svoje dieta len to najlepsie a ze aj materialne veci treba ale niekedy je stastna mama nadovsetko 🙂 ja viem ze toho casu vela urcite nie je ale aspon raz za dva tyzdne by si si mohla najst hodinku-dve pre seba aby si sa aj trosku socializovala alebo chod cvicit alebo niekde kde si najdes nejake kamosky 🙂 nejde o kvantitu ale o kvalitu toho straveneho casu :_)

eevickaa
autor
4. nov 2016

@timea7 áno dcéra bude mat 4 a je pravda ze snou mozem idt a aj často snou absolvujem výlety alebo sa zobereme na víkend do hotela a ona miluje vodu tak my celoročne navštevujete termálne akvaparky vsetky Senec,Šamorín alebo moravia aj do rakúska ci Maďarska. Spomenuli ste ihriska a kútiky a spoznať mamičky co su v rovnakej situácii, viete ja som velmi komunikatívna a rada spoznávam ludi a debatujem o čomkoľvek. Pri baraku mame pekne ihrisko a pocas príjemných teplých dni som chodievala aj tam často,mamičky tam chodievali stale tie iste. S ani jednu som tam nenašla spoločnú reč a poviem Vám aj presne koli čomu. Ani jedna ma vobec nepoznajú absolútne nemaju ani sajnu otom ze som uplne obyčajná zena a nie nejaka namyslena krásavica. Viete ja osobne som si nikdy osebe nenamyslala žeby som bola nejaka extra krásavica. Problem bol vtom ze ja som tam medzi tými matkami doslova vytrcala ☹️️ To ze mam peknu postavu,tak to vďaka génom nikdy som nemusela riesit diéty a ani som nasebe nikdy nepracovala aby som vyzerala takto. A to ze na ihrisko som prisla vzdy pekne namaľovaná učesana a pekne oblečená.tak to preto lebo som prisla z práce a hned som malu zobrala von. Ženy ma velmi zle odhadujú iba vďaka výzoru ☹️️☹️️ A nie raz som si vsimla ako namna čumia a potom som si ista ze urcite ma aj ohovárali. Ježiš a to nehovorím ani otom ked sa niektorej manzel zastavil na ihrisku. Podľa mna každy zdravý chlap si pozrie peknu ženu,ale tam to konci.!!! Nie raz som si vsimla ako napomínali partnerov kam kuka. Nikdy sa neobliekam vyzývavo! Iba decentne a elegantne. A takto je to vzdy 😏😏 nie len na tomto ihrisku. Nemam dôvod dávat iným ženám pocit nato aby namna museli žiarliť, vobec som si osebe nikdy nenamyslala a som uplne rovnaká matka zena presne ako vsetky. Ja pôsobim na žeby takto SPROSTA PIPKA NAMYSLENA CO MA URCITE DOMA NEJAKEHO KOREŇA KTORÝ JU FINANCNE ZABEZPEČUJE. 🙈🙈🙈 presne takto pôsobím ja na väčšinu žien.

grandzero9
4. nov 2016

To je smutne ☹ ale zasa mozno keby si sla niekam vazne niekde skor na cvicenie alebo tak kde su vsetky zeny v teplakoch mozno by si skor oslovila niekoho a nedival by sa len na vzhlad 😀 ak ta cvicenie moc nebavi skus len nieco take lightove skor len na relax alebo podobne 🙂 ale myslim ze viem co tym myslis ze si s nimi nemas co povedat mam taku susedu je to velmi mila sosobka ale proste ludia na nu tiez pozeraju ako keby spadla z marsu len preto ze nechodi stale v jednych rifliach a s mastnymi vlasmi ☹

katarinapekna
4. nov 2016

@eevickaa ty mas koľko rokov????? To,čo riesis v poslednom príspevku je tak hodne tinedzerky😀😀😀

0silvia0
4. nov 2016

@grandzero9 no by si sa čudovala, že aj na cvičenie ženy nosia najnovšie módne výstrelky, žiadne vyťahané tepláky 😉

grandzero9
4. nov 2016

@0silvia0 To vazne? 😀 ja co som zatial absolvovala nejaku zumbu alebon jogu tak to nejako nebolo takto :-d ale zasa je aj mozne ze zalezi od regionu 😀 Ale to som nemyslela zas tak ze vytahane, ale skor len teplaky vies ze nie je priestor pre nejake sukne a elegantne topy a podobne 😀 ale je mozne ze moda sa meni aj v tejto oblasti 😀

janickacrazy
4. nov 2016

@eevickaa Tak u nás na ihrisku sme mali tiež jednu takú mamičku, ktorá ale chodila riadne vymachlená a nahodená, vždy v ihličkách na ihrisko a dieťa vyobliekané v bielych pančuškách a šatočkách a ona si sadla na lavičku a po malej stále vrieskala, aby sa nezašpinila. Ja som bola jediná, ktorá sa s nou normálne bavila, lebo som ju poznala už ako dieťa, ostatné mamičky ju ignorovali. Akože nič proti tebe, je to tvoja vec ako sa oblečieš, ale mne osobne to pripadá od veci, ked sa niekto takto vyoblieka na ihrisko, je to to isté, akoby si chcela ísť do opery v teplákoch.

0silvia0
4. nov 2016

@grandzero9 ja chodím do posilovne, ja chodím oblečená bežne, ale mladšie ročníky veru chodia nahodené 🙂

grandzero9
4. nov 2016

@0silvia0 Jaj no posilovna to je asi pre niektore skor priestor ako sa pretrcat 😀 to som tiez zazila 😀 hlavne ked je zmiesana 😀 najlepsie bolo ked som bola niekde na cviceni kde poskakovala skupina zien cize toto uplne odpadlo taketo starosti 😀 ale viem o com hovoris tiez som par krat bola a to je uz uplne iny level 😀

eevickaa
autor
4. nov 2016

@grandzero9 je pravda mala by som ubrať tempo,lebo takto sa fakt uštvem. Ale ja som šťastná a aj spokojna s dcérou nam nic materiálne ani ine necha laboruje nechýba, ale to len vďaka tomu ze tvrdo makam aby som nas takto dokázala zabezpečovať. A doslova som svoj osobný ci soolocenky život odsunula tak ze vsetko co robím a naháňam sa tak iba koli dcérke,ked vidím ju ze je šťastná som spokojna a šťastná aj ja. Nikdy nedovolim aby jej nieco vzivote chýbalo,ja pôjdem aj cez mŕtvoli 😔😔 som na nu sama a to ze vyrastá bez otca a vlastne ona ani netuší ze vzivote je normálna rovnica MAMA OTEC A DETI. Ja som jej cely svet,jej otec sa o dceru vobec nezaujíma toto mna strasne trapi a nikdy nepochopím ako moze chlap nelubit svoje jedine dieta. Nikdy som mu nebránila aby sa s malou videl toto robia iba hlupane co si myslia ze potrestajú exmanzela 🙈🙈 a moja snaha aby si vytvoril knej city vztah bola uplne zbytočná. Vobec netuším ako jej raz budem musiet vysvetlit a co jej hlavne mam povedat PRECO JU OTEC NELUBI A NEZAUJÍMA SA O NU 😢😢 lebo raz príde ten cas kedy to pochopí a začne to vnímať. Ona síce vie ze on je jej tato ale raz sa bude pýtať preco a ja jej neviem ako nezranit jej srdce. Ak sa opýta na otca vzdy poviem tato je v robote.

grandzero9
4. nov 2016

@eevickaa Toto ani ja nepochopim ako jeden otec moze toto dopustit hlavne ked su tie deticky take zlate uprimne dali by ti vsetku lasku a vedia byt vdacne aj za hocijaky cas straveny s nim len nech nejaky je...aj mne puka srdce ked vidim kamoska je slobodna mamicka a casto sa aj pyta jeje maly na ocina a kresli mu obrazky a podobne ja som revala jak male decko ked som to videla ked som bola minule u nej.Strasne aky je tento svet

eevickaa
autor
4. nov 2016

@0silvia0 Achchhh ženy byt pekne oblečená a priťahovať zraky,vytrcat takzvané z davu NEMUSI BYT VĎAKA VULGARNEMU A VYZIVAVEMU OBLEČENIU. To tiez síce urcite trhá zraky 😂😂 ale urcite nie v mojom prípade, takto chvalabohu niesom zúfala aby som sa musela takto zrichtovata pútala pozornosť. Toto chvála bohu neni moj prípad 😂😂 a boh chráň moju dceru ak si niekedy vzivote moja dcéra takto bude obliekať a myslieť si ze cim viac vytrči hruď ci ukáže pomaly rodidla,tak bude v kurze 😡😡 vrrrr osobne pohŕdam ženami co sa takto vulgárne oblečú a maju pocit čím viac odhalia tym viac je to super. 🙈🙈🙈 netvrdím ze by mala byt od hlavy po päty v skafandry 😄 Ale urobit sa príťažlivou a uputat na seba pozornosť eleganciou a všetkého zmierou

eevickaa
autor
4. nov 2016

@grandzero9 juj to mi ani nehovorte porad mi stiekli slzy preboha neviem ci toto zvládnem popravde ja som schopná dcere dat vzivote uplne vsetko co sa da kupit ci zaplatit. Jedine co mna vzdy bude ubyjat a bude nad moje sily je dokázať jej dat OTCOVSKÚ LÁSKU, s manželom sme mali pekny vztah super vsetko klapalo a dveru sme si naplánovali obaja sme chceli dieta.pracovali sme natom aby sme mali dieta. Aj pocas tehotenstva bolo vsetko ok dokonca každé jedno vyšetrenie bol somnou a nenútila som ho a sj pri porode bol lebo chcel. No ani vo sne by ma nenapadlo ako sa to moze takto otočiť. Z pôrodnice domov a on ani nejavil zaujem onu začala som si všímať ze vobec ju nikdx nemal na rukách ani si ju nepritulil nedal pusinku proste take to typické zamilované oči ked kukáš na svoje bábätko. Ani mi nepomahal samozrejme toto viedlo k častým hádkam az som si povedala raz TAKÉHO CHLAPA NEPOTREBUJEM NACO MI JE. A zbalila som seba a 5 mesačnú dceru a odišli sme, myslela som ze časom príde nato ze mu chybame. No chýbala som mu len ja ona vobec. 😢 Nechápem a toto ani nikdy nepochopím. Nakoniec som požiadala o rozvod,on nechel rozvod a tak trval cely rok a pól az nas rozviedli. A úplný klinec do rakvi zabil v momente ked. Dcéra dostala ako bábätko hnisavú angínu a este aj takzvanú zabku 5 dni sa nemohla najest horúcky mala nezvrátiteľne 40 to bolo hrozne som sa o nu bala tak som mu poslala spravu ze co sa deje ako je vážne Chora a jeho reakcia ?? Poslal mi link na webovú stránku a ked som to otvorila objavili sa mi nové smajliky na mesenger 😡😡😡😡😡vtedy som sa definitívne rozhodla nedať žiadnu sancu na obnovu a záchranu našeho manželstva a tvoriť rodinu 😢😢

leria
4. nov 2016

@eevickaa z Tvojich príspevkov cítiť, že si jedna inteligentná žena...zdieľam s tebou rovnaký názor, že ženy by nemali brániť v styku dieťaťa s otcom...alebo naopak...nemali by sa cez deti vźajomne vydierať...horšie keď ten druhý nemá záujem...no ale k Tvojmu problému....asi by si mala brať toto obdobie bez partnera ako daň za to, že všetko ostatné tak dobre zvládaš a asi tam nie je toľko priestoru na zoznamovanie...vyčkaj kým malá podrastie, bude trošku samostatná....a fakt keď to možno budeš najmenej čakať, tak sa s niekým zoznámiš....si šikovná a zaujímavá žena a zaslúžiš si aj takého partnera...prajem Ti to z celého srdca...nuž, škoda, že nekrúžim na tvojom ihrisku 😂 ja by som ťa rada spoznala...sila žien je aj v tom, že si vedia navźajom dopriať a motivovať 😉

eevickaa
autor
4. nov 2016

@leria fíha tak na úvod velmi pekne dakujem za taku milú spravu,vekmi potešilo 😊. Tak by to malo podľa mna fungovať ok manželstvo nevyšlo treba to zobrat ako to je a ne zaujať ofenzívu a jeden druhému teraz jak deti robit zle. Ja som exmanželovi narovinu povedala podala som návrh na rozvod,nemam zaujem prist pred sud a vyťahovať vsetky špiny a veci ktoré osebe vieme,nech si uvedomí ze su cudzí ľudia a nikoho dotoho nic nieje. Takýto rozvod nechcem. Navrhujem najist dohodu sami si určiť práva a povinnosti. Nebavia ma hádky vojny. Ja sa ktebe uz nevratim ale mame dceru spolu čiže obaja sa snažme vychádzať v priateľskom kontakte,čokoľvek co bude v prospech malej ja som za. Samozrejme on nechcel s ničím súhlasiť,juj prežívala som permanentne stresy. Nakoniec nas aj tak rozviedli aj bez jeho účasti a to aj na základe ze neni bežne rozviest manželstvo kde uz je dieta. Ale sj po rozvode ja takto vpodstate sa nemozem na neho hnevat,nas vztah a aj manželstvo bolo fajn,len nechápem ako sa moze pokaziť nieco fungujúce príchodom toho najkrajšieho co nam život moze dat a to je nase dieta. Ja som ho neopustila žeby bol neverný alebo nejake svinstva robil. On vsebe jednoducho absolútne nepozna co to známe otcovská láska. Všetci boli šokovaný ci moja rodina známi a rovnako sj z jeho strany svokor ten mi chudak s plačom povedal chvíľu pred smrťou ked si vypočul našu hádku juj dievca zlate ty to snim budes mat vzivote hrozne tažké. A ja zase nebudem udržiavať manželstvo kde nieje láska pre vlastne dieta 🙈 Radsej sama a vynahradím jej tu lásku dvojnásobne aj za neho !! A co sa týka toho pieskoviska,to ze som matka neznamena ze tam musim striktne prist jak strhana zena len aby som západla do toho kurína 😬😬 mne je Šuma fuk co si omne myslia aj viem presne co si omne myslía stači tie pohľady 😄😄 jasne ze tam nechodim jak uplna debilka v ihličkách ci večerných šatách. A vpodstate ani som o nic nedosla stači mi ze musim počúvať tie konverzácie mne sa ah rozum zastával a hlavne milujem premúdrelé mamičky plne informácií a bohovsky si ich medzi sebou vymieňajú ako vychovávať dieta alebo co mu dat a cp nedať jest. Premna tieto bio eko premúdrelé Maminy 🙈🙈🙈🙈 deti nemôžu toto tamto a tie gebuziny čím ich chúďatká tlačia nic plnohodnotne. Žiadny cukor,dieta musi pit iba cistu vodu,nic ine alebo toto im vadi hentamto a decko tlačia výživami cely den a podľa mna take dieta v rokoch od 1 co moze zjest vsetko. Alebo nebiem ako ty no niesom zástanca nedať dieta očkovat myslím tie povinne na choroby. Ja osobne si myslím ze presne tie vážne choroby sa vrátia vďaka neočkovaniu. Ja dcere vzdy dam jest aj ochutnať vsetko,varim tradične jedla žiadne blbnute a toto a toto 🙈🙈 my ked sme boli maly dávali nam tiez vsetko a sme tu a popravde mozno s lepšiu imunitou lebo takto detom berú vsetko co telo zobere s každej potravy. A hlavne premna tieto debaty nelákajú rozoberať lebo vychovám si dieta tak ako ja uznám za vhodne a jest mu dam stravu aku potrebuje a doprajem aj raz začas hamburger. Čiže kam chodíte na ihrisko ???😜

larochka
5. nov 2016

@eevickaa ano presla som si podobnym...mne mama tiez vycitala, ze som si nechala urobit dieta ked si ma ani nezobral za zenu (hoci sme spolu byvali a ja som sa starala o jeho deti ked ich mal na vikendy, takze to nebola pocatia z one night stand). Takze kvoli tomu som sa citila, ze sa nemozem doma postazovat, lebo som sa stalo, kvoli comu boli proti... Ale nastastie sa to zmenilo narodenim dcerky a mama a moj svagor su jedine osoby, ktorym plne doverujem pri strazeni a ktori ju strazit aj chcu. A diskoteky nehrozia, ale fakt si vecer vyrazit, pekne sa obliest a dat si pohar vina a citit sa ako zena, nie len matka na full time job, kedze nasi ex muzi to za nas neurobia.

larochka
5. nov 2016

@eevickaa A myslim si, ze je spravny cas aby si poriesila aspon nekaju mlady babu, studentku (s referenciami - popytaj sa znamych). Ja som uz minuly rok chodila obcas von, ale len preto ze Larinka bola mala a nechcela som ju nechat babysiterkam ale mala som tu moznost nechat ju z casu na cas mojim rodicom. Inak by som nesla do toho tak skoro. Ale uz teraz je vacsia a ma cez dva a pol roka, ma rada ludi a spolocnost, takze by som sa nebala ju nechat v mojom byte s nejakou vyskusanou a odporucanou babysitterkou. My si to zasluzime! Lebo by som chcela vidiet tu kriticku co to tu pise..lebo urcite nema ani paru ako je to vychovavat dieta same (ak nejake vobec ma), pracovat a byt zivitelkou rodiny.

larochka
5. nov 2016

@eevickaa Inak aj moja dcerka ma atopicky ekzem. Obcas bojujeme ale nie tak ako predtym, ked mala ho na 90% tela a chrasty zo skriabania sa...aj na tvaricke.... Nam pomohlo v najhorsom case vysadit mliecne veci, jednoduche cukry a bielu muku...plus tekute kolostrum sme uzivali. A na vyzivu pokozky nam krasne zabera skin food krem z weledym kedze je super mastny a obsahuje vcely vosk a po par dnoch ma dcerka pokozku ovela jemnejsiu a neskriabe sa. Proste vtedy ked ma akutne obdobie tak sa vratime do "prirodnych produktov a stravy".

raa2
5. nov 2016

No atopicky ekzem ma dcerka a ty jej davas jest hocico? Prepac nadavas na bio matky (co ja nie som) ale poznam matky co maju deti s atopickym ekzem a prisne strazia stravu svojich deti aby deti nemali ekzemy. Pri uprave stravy sa vyrazne zlepsil stav ekzemu. Bio matky maju nastudovane co je pre deti vhodne a co nie. Mozno by si si mala pozriet o com to je a tym vyrazne pomozes svojej dcerke..mozno prave tie bio matky by ti velmi pomohli na problem ktory ma tvoja dcera, niekedy staci len vypocut ich..

timea7
6. nov 2016

@eevickaa tak možno by stálo za to prehodnotiť svoje oblečenie na ihrisko. Neviem, ale ja som tam vždy chodila v teplákovej súprave (nie starej vyťahanej,ale peknej, značkovej) a v botaskách. Ak strážim niekomu deti, čo sa mi pritrafí dosť často, chodím tak aj dnes a to ti myslím môžem byť vekovo pomaly maminou. Upravená, teda trošku primaľovaná, učesaná som vždy, ale na ihrisko podstatne inak, ako na návštevu, na koncert, do divadla. Toto dosť rozlišujem, možno by bolo fajn, keby si to robila aj ty. Nie som za to, aby žena na MD chodila celé dni vo vyťahaných teplákoch a s mastnými vlasmi a to ani doma nie, veď najkrajšia by mala byť pre svojich najbližších. Ale takto pôsobíš na svoje okolie neprístupne. Možno by si sa ľahšie našla kamarátky, keby si svoje oblečenie a celkovú úpravu prispôsobila situácii, mne osobne sa elegantné oblečenie na ihrisko teda absolútne nehodí, veď sa môžeš prezliecť, keď prídeš z práce. A ja som sa vždy na ihrisku s deťmi hrala, či už v piesku, alebo s loptou a pod.. takže by ma také oblečenie a obuv obmedzovali v pohybe. Navyše tvoje dieťa si nebude pamätať, aké si mala krásne lodičky, ale možno by si pamätalo, ako ste spolu púšťali šarkana. A ešte na záver, môj partner je totálne športový typ, aj keď mu na vyšportovanej postave oblej sedí ako uliaty, má ho oblečený minimálne. Na mne si veľmi kostým nevšimne, ani ihličky, ale ocení a veľmi nové cyklistické nohavice ......takže možno takto aj trochu odrádzaš niektorých mužov.

timea7
6. nov 2016

@eevickaa chápem, že si na všetko sama, ale ak máš klasickú pracovnú dobu 8 hodín, plus nejaký čas k tomu na dopravu do práce, okre toho nemáš ďalšiu prácu, napr.na polovičný úväzok, jeden byt a jedno dieťa, tak máš toľko voľného času, koľko si ho urobíš. Veď sú tu osamelé matky s dvomi, tromi deťmi, ktoré popri zamestnaní ešte študujú, alebo majú ďaľšiu prácu, brigádu, alebo sa starajú napr. o nevládnu maminu, babku, domáce zvieratá a stíhajú v pohode. Je to vec priorít. A s partnerom som sa zoznámila pri športe, tam sa dá aj dieťa vziať, aj keď ja som mala podstatne staršie, ale bežne tam nosia aj v kočíku, vždy sa nájde niekto, kto postráži, povozí, dospelí si zašportujú, deti sú na čerstvom vzduchu.

salfusco
6. nov 2016

@eevickaa babka bude mať 92,o tom,čo všetko ma za choroby radsej ani pisat nebudem a som na nu sam...takže si na tom stale relatívne velmi dobre 😎 vždy sa najdu ludia,co to maju zložitejšie..takže bud v klude 🙂 and think positive

mima4
6. nov 2016

@eevickaa
nikdy neodsuvaj svoj zivot na bok, nebud nikdy otrokom svojmu dietatu ani nikdy nefunguj, ze pojdes aj cez mrtvoly aby dietatu nikdy nic nechybalo. Takymto spravanim len ublizujes svojej dcerke, lebo chybajuceho otca sa jej snazis nahradit nezdravym pristupom k nej a odmietanim vlastnej identity, prava na svoj zivot, priatelov... potom sa castokrat stava, ze dieta nevie, co je to "mat aj nedostatok", co je to vediet fungovat a brat ohlad na inych a hlavne, ked sa dostane do puberty, matke sa rozbije cely svet, lebo vsetko podvolovala dietatu a zrazu tento jej zamocek sa bura.
V prvom rade, ak ty tuzi po niekom, musis byt ty OK, musis byt vyrovnana, citit v sebe radost a tesit sa na kazdy den. Ty si tiez len clovek, si zena a nie si menejhodnotna ako tvoja dcerka a tvoja dcerka uz ma vek na to, aby sa ucila chapat tieto veci.

moni244
6. nov 2016

@eevickaa pre tieto iste dovody nechodim na ihrisko ani ja, raz za cas ju niekam zoberiem, ale mimo sidliska, lebo pocuvat tie zeny, to je normalne za trest. Ono je je jasne, ze ked neprides na ihrisko s mastnymi vlasmi, nenamalovana, nebudes mat na sebe teplaky, tak nezapadnes.
Ale zase na druhej strane nie je dobre, ze si sa tak moc zamerala na dceru, ze pre seba cas nemas, zachvilu vyrastie, odide z domu a co ostanete tebe? bez konickov, kamaratov, to budes mat tazke. Zacni pomaly, ale isto si nachadzat cas pre seba

veronikavojvodova
6. nov 2016

Vsetko je len v hlave a lutovat sa ti nepomoze.

eevickaa
autor
6. nov 2016

@timea7 nebudem sa prispôsobovať niekomu co súdi človeka ba zato co ma oblecene 🙈🙈🙈 ved to je chore. A este raz pripomínam nechodila som tam oblečená v lodickach 😂 Prezliekla som sa no nakoľko vonku bolo 35 stupňov a kazda sa parila v dlhých gatach alebo šaty az po zem abx zakrivali svoje nedostatky ! Ja som si mohla dat kľudne riflove kraťasy a tričko a šľapky no aj tsk som pre tie obmedzene kravy bola iná lebo. Vsetky ženy co tam chodia česť výnimkám boli zakomplexované ženy ktoré po pôrodoch nemali uz postavu aku by chceli mat. Moj názor bol vzdy jednoznačný nikdx som neriešila diery ci trápenia s postavou aj ked som bola tehotna sperepacenim zožrala som vsetko pribrala som 20 kg navyse ! A po porode to same išli dole na pôvodnú váhu 53 kg. A to ze nemam ani jednu striu nevdacim krémom ci starostlivosti o pokožku ale iba dobrou kvalitou pokozky ze mne sa neurobili nikde ani jedna ! Uz ma chápete ???