Hláška mojej kamarátky: Ktorý chlap by chcel ženu s deťmi?
Hláška mojej kamošky ,.ktorý chlap by chcel uz ženu s deťmi?je to fakt tak???
Tak problem to pre mužov (pre väčšinu) je..
Tiez vidim, ze single mlady muz preferuje mladu babu bez zavazkov a deti.
Na moje prekvapenie, tak ti co sa bezproblemovo natrepali do vztahu so zenou s detmi, tak po narodeni ich spolocneho potomka su deti ex., na druhom mieste. Spravaju sa k nim inak a je to vidiet aj v tom, ako sa o nevlastnych detoch vyjadruju. Preferncie su do oci bijuce.
Najlepsie je, ked sa daju dohromady pary kde muz aj zena uz deti maju z predosleho vztahu. Menej starosti, viac pochopenia.
a moja kamarátka povedala, že by nechcela chlapa s deťmi z (jeho) bývalého manželstva, vzťahov. Keď tak, jedine už s dospelými potomkami, bez právnych záväzkov a vysporiadaným majetkom. Ja osobne si myslím, že je to vysoko individuálne, každého osobná vec, záleží od osobných preferencií, čo, kto a koľko je človek do patchworkovej rodiny a záväzkov "investovať". Netreba sa pohoršovať, moralizovať a odsudzovať. Ak to klikne ako dve kocky lega, radosť žiť, ak nie, trápia sa obe, tri, štyri strany...
@janno31 👍
@banderaska29 ale vy ste iný prípad, jano písal o tom, ze je slobodny, bezdetný, zabezpečeny .Vobec si to nepochopila.
Ja mam 4 deti a priatela 😀
Som plne sebestacna a nezavisla, zvlada to celkom dobre 🤣
Hláška tvojej kamošky nie je vôbec na mieste a dúfam, ze sa to priamo netyka teba, pretoze ak by mi to povedala moja kamoska uz by nou zrejme nebola...To ako podľa nej už žena s dieťaťom/deťmi dvoma, troma nemá žiadne právo na život, na lásku? To ako čo, už je odpísaná nadobro, až do smrti má ostať sama? Nikto nevie v akej životnej križovatke sa raz ocitne, aké rozhodnutia bude musieť urobiť, preto netreba hneď súdiť a odsudzovat. Sme ľudia a ľudia, čo vyhovuje jednému inému zase nemusí....
Ahoj, toto mi hovorieval aj exmanzel. Kto by ta chcel s deckom? Podotykam, bolo to jeho decko.
Az kym mi to nepovedal pred svojim kamosom a nasim susedom, oni ho hned stopli. Sused povedal, 10 rokov som zil so zenou, ktora mala 2 deti, ak nechces svoju zenu, povedz rad ti ju preberiem. Kamos mu hned hovoril, ze ked som ho pozdravila pri prechadzke ked sedel v kaviarni s niekym, hned si dotycny pytal moje cislo...ale on nedal. Takze toto je blba hlaska.
Som sice sama, uz druhy rok, ale partnera si nehladam, mala som pozvania aj na rande, ale odmietla som. Po 12.rokoch manzelstva a tazkom rozvode, som v prvom rade tuzila byt sama. Dat si do poriadku myslienky, byt so synom a jeho najprv ubezpecit, ze vsetko je ok, nech on je naprv psychicky oka a nie tu mu este predstavovat cudzich muzov.
Okrem toho bol medzi nimi aj fakt uspesny podnikatel, ale iskra z mojej strany nebola.
Este bol 1 chalan, ktoreho pritomnost mi nevadila, rada som sa s nim rozpravala, ale z mojej strany len priatelstvo, a vadil mi, ze je mladsi.
Najde sa neboj sa. V praci mam rozvedene kolegyne s detmi a kazda ma partnera.
Tak je ich zrejme menej, ako tých, ktorí preferujú bezdetné. Jedna vec sú ale preferencie a druhá vec city. Keď sa človek zaľúbi, dieťa určite prekážka nie je. Potom môže byť problém, keď je jedno dieťa len matkine a druhé (tretie..) spoločné. V okolí mam také vzťahy a v niektorých výchova dosť škrípe.
Čo ak má deti. Nemá nárok byť ľúbená ? Mám partnerku, ktorá má dve deti, je odo mňa dokonca aj staršia. Rozumieme si, pomáhame a máme pekný vzťah.
Normálny chlap ak sa zalúbi nevidí dieťa ako prekážku, skôr naopak. A pokial je este menšie tak to môže byť i vyhoda na ziskanie vzťahu ( dieťa / otec) a žena aspoň realne zistí aký je chlap i možný otec😊

@janno31 akože ja plne rešpektujem a chápem tvoj názor, nie si kvôli tomu zlý človek ani chlap. ja keby som slobodná tiež by som nechcela muža s detmi, ale keď že už dve deti mám tak aj partnera som si našla s jednym bejby a a spolu sme veľká rodina a teší nás to ( ale sme v začiatkoch stále, tak som opatrna 🙂 )