Je možné nájsť si partnera, keď mám malé deti?
Ahojte
Mam takú otázku...
Je možné aby si žena co ma 2 male deti nasla este chlapa ? V dnešnej dobe ? Je to možné alebo úplne nemôžme...deti 3 a 5 rokov ...
@nikusik0107 preco by to mozne nebolo? Poznam viacero zien, ktore si nasli novy vztah s dvoma alebo aj viacerymi detmi. Len davaj pozor a neulakom sa na hocikoho, len aby si mala.
@nikusik0107 ano je to mozne.
@nikusik0107 ano, začala som hladat, ked mali 5 a 6, vo veku 40 rokov. A našla. Sice nie takeho, s ktorym žijem, ani náhradneho otca (svojho maju), ale som skromná, som rada ze ho mam.
A kde sa teraz tak hľadajú muži? Alebo ako to funguje ?
@nikusik0107 ano, začala som hladat, ked mali 5 a 6, vo veku 40 rokov. A našla. Sice nie takeho, s ktorym žijem, ani náhradneho otca (svojho maju), ale som skromná, som rada ze ho mam.
@barka1 nechápem ze nie takého....akeho
@barka1 nechápem ze nie takého....akeho
@nikusik0107 tak on sa stará o 3 deti sám, ja mám svoje dve v striedavke. Netvorime žiadnu patchworkovu rodinu.
@nikusik0107 nič v zlom, ale myslím, že teraz by si sa mala venovať najmä deťom a nie zháňať chlapa.
A ano, dá sa nájsť. Otázne je, čo od neho ty ocakavas.
výber je podstatne horší ako keď si deti nemala, ale niečo nájdeš.
Moze to byt velmi tazke , duplom pri tak malych detoch ale urcite sa da najst partner. Je vela chlapov kt. By brali aj slobodnu matku s detmi
@nikusik0107 moja bývalá suseda odišla od muža keď mali deti 1 a 3r a tretím dieťatkom v brušku. Krátko na to ako sa vrátila.do práce si našla aj nového partnera aj napriek trom malým deťom. Po čase začali žiť spolu a sú spolu do dnes
@nikusik0107 nič v zlom, ale myslím, že teraz by si sa mala venovať najmä deťom a nie zháňať chlapa.
A ano, dá sa nájsť. Otázne je, čo od neho ty ocakavas.
@lienka.7 ja momentálne ani nič nehľadám...len sa pytam ci to je vôbec možné v dnešnej dobe
@nikusik0107 moja bývalá suseda odišla od muža keď mali deti 1 a 3r a tretím dieťatkom v brušku. Krátko na to ako sa vrátila.do práce si našla aj nového partnera aj napriek trom malým deťom. Po čase začali žiť spolu a sú spolu do dnes
@katica06 och tak to je super ..a hlavne silná žena ze odišla a este tehotna ;) klobúk dole
@nikusik0107 take vztahy su vzdy komplikovane. Moje deti, tvoje deti. Nechcela by som.
@nikusik0107 a načo tlacis na pílu? Jedného si sa zbavila a ďalšieho si chceš uviazat na krk. Nie je ti lepšie samej s deťmi? Ved užívaj si slobodu, koníčky, kamošky, výlety a nie robiť full servis. Hľadaj a miluj samu seba a deti, to je naj.
@nikusik0107 tak on sa stará o 3 deti sám, ja mám svoje dve v striedavke. Netvorime žiadnu patchworkovu rodinu.
@barka1
idealny pripad, rozumne. Aspon nemate nezhody ohkadom vychovy a tetom su usetrene rozne spory.
Mna si nasiel,mala som 5deti z toho jedno postihnute,dnes sme manzelia,mame spolu dve deti,sme stastni a spokojní.
Keď si kočka…
@nikusik0107 a načo tlacis na pílu? Jedného si sa zbavila a ďalšieho si chceš uviazat na krk. Nie je ti lepšie samej s deťmi? Ved užívaj si slobodu, koníčky, kamošky, výlety a nie robiť full servis. Hľadaj a miluj samu seba a deti, to je naj.
@mimi2018 sama s dvoma malymi detmi si bude uzivat slobodu, konicky, kamosky a vylety.. 😀 ..niekto ma zaujimave predstavy
@nikusik0107 pre neiktorych muzov, dieta neije prekazka, a pre niektorych dokonca je to neico ako "bonus" ktory chcu, ale pravdaze su aj taki, pre ktorych je to handicap, a do takeho vztahu nidky nepojdu ..
Tiez mi pride, ze chces skoro roztahovat nohy… venuj sa detom a nesil to.
@nikusik0107 jasne, ze ano. Spravidla úplnou nahodou. Mna si nasiel sused 🤣🤣🤣 presťahovala som sa do novej bytovky. Suseda som sa uz nezbavila a je to moj muz. Mala som jedno dieta 3 roky. Najhorsie bolo za mna randenie, vela trpezlivosti a tolerancie. Hlavne, ked nie je kam dat dieta. Preto je super, ked sa bio otec zaujima a mas volny aspon kazdy druhy vikend 😉. Hlavne sa s tym netrap. Vsetko pride v pravy cas. Kamoska si nasla v praci, ina kamoska na zoznamke a aj tu na MK mas kopec diskusii.
@nikusik0107 Je to velmi dobre mozne. Sama poznam zeny, co si nasli noveho partnera aj s tromi alebo styrmi detmi. A nie kamarata s vyhodami, ale normalne partnera alebo aj manzela. A uz som to tu pisala viackrat, medzi mojimi najoblubenejsimi kamaratmi mam troch skvelych muzov, ktori maju dlhodoby vztah so zenami s detmi a najnovsie uz ma taku partnerku aj moj oblubeny bratranec. Cize vobec sa ti nemusi ujst nejaka cena utechy, ale normalne to moze byt aj super clovek, nevesaj hlavu.
@mimi2018 tiez sa tomu divim
Ale tu nejde len o rozťahovanie nôh, mozno aj o kamarátstvo, partnerstvo... co keď si autorka trebárs pripadne "sama". Na tom nič nieje mať partnera a kamaráta v jednom so ktorým si žena rozumie. Nie každá žena chodí von na kávičku, nechtíky, kluby s kamoškami... Niektoré z nas ozaj sú "len " doma s deťmi a ešte keď sú samé a občas sa len vídajú s rodinou, s kamoškou pokec na telefóne tiež psychiku nespraví. Je to iné, keď máš o koho sa oprieť doma, pokecat a tráviť čas aj ináč, niež rozprávať deckou rečou celý deň. Tu vy fakt len na jedno myslíte... a nevery podporujete kolkokrat aj keď je žena je vo vztahu a svrbí ju za druhým, že vraj tak si uži a možno to spraví aj tvoj vzťah s mužom...na inej téme... no toto....
otazne ci mas 50 kilo alebo 100 a nie kolko mas deti.
otazne ci mas 50 kilo alebo 100 a nie kolko mas deti.
@samo789 mam 60 🙂 a myslim ze vyzerám celkom obstojne :D
@samo789 mam 60 🙂 a myslim ze vyzerám celkom obstojne :D
@nikusik0107 v zivote som nevidel nikoho kto ma presne 60 ale ostava nam iba verit. obycajne 60 maju tie co realne na vahe maju 69,9 a viac. ale do toho ma nic. je to vasa vec.
@nikusik0107 a prečo musíš hľadať, to ti tak chyba chlap?

Čo ma prísť, tak príde a je jedno, či máš 2, 8 alebo 0 deti…