icon

Je možné nájsť si partnera, keď mám malé deti?

nikusik0107
15. nov 2025

Ahojte

Mam takú otázku...
Je možné aby si žena co ma 2 male deti nasla este chlapa ? V dnešnej dobe ? Je to možné alebo úplne nemôžme...deti 3 a 5 rokov ...

Strana
z2
nicoletta98
15. nov 2025

Čo ma prísť, tak príde a je jedno, či máš 2, 8 alebo 0 deti…

sissy27
15. nov 2025

@nikusik0107 preco by to mozne nebolo? Poznam viacero zien, ktore si nasli novy vztah s dvoma alebo aj viacerymi detmi. Len davaj pozor a neulakom sa na hocikoho, len aby si mala.

domkakvet
15. nov 2025

@nikusik0107 ano je to mozne.

barka1
15. nov 2025

@nikusik0107 ano, začala som hladat, ked mali 5 a 6, vo veku 40 rokov. A našla. Sice nie takeho, s ktorym žijem, ani náhradneho otca (svojho maju), ale som skromná, som rada ze ho mam.

nikusik0107
autor
15. nov 2025

A kde sa teraz tak hľadajú muži? Alebo ako to funguje ?

nikusik0107
autor
15. nov 2025
@barka1

@nikusik0107 ano, začala som hladat, ked mali 5 a 6, vo veku 40 rokov. A našla. Sice nie takeho, s ktorym žijem, ani náhradneho otca (svojho maju), ale som skromná, som rada ze ho mam.

@barka1 nechápem ze nie takého....akeho

barka1
15. nov 2025
@nikusik0107

@barka1 nechápem ze nie takého....akeho

@nikusik0107 tak on sa stará o 3 deti sám, ja mám svoje dve v striedavke. Netvorime žiadnu patchworkovu rodinu.

lienka.7
15. nov 2025

@nikusik0107 nič v zlom, ale myslím, že teraz by si sa mala venovať najmä deťom a nie zháňať chlapa.
A ano, dá sa nájsť. Otázne je, čo od neho ty ocakavas.

anonym_9f7737
15. nov 2025

výber je podstatne horší ako keď si deti nemala, ale niečo nájdeš.

ivik4
15. nov 2025

Moze to byt velmi tazke , duplom pri tak malych detoch ale urcite sa da najst partner. Je vela chlapov kt. By brali aj slobodnu matku s detmi

katica06
15. nov 2025

@nikusik0107 moja bývalá suseda odišla od muža keď mali deti 1 a 3r a tretím dieťatkom v brušku. Krátko na to ako sa vrátila.do práce si našla aj nového partnera aj napriek trom malým deťom. Po čase začali žiť spolu a sú spolu do dnes

nikusik0107
autor
15. nov 2025
@lienka.7

@nikusik0107 nič v zlom, ale myslím, že teraz by si sa mala venovať najmä deťom a nie zháňať chlapa.
A ano, dá sa nájsť. Otázne je, čo od neho ty ocakavas.

@lienka.7 ja momentálne ani nič nehľadám...len sa pytam ci to je vôbec možné v dnešnej dobe

nikusik0107
autor
15. nov 2025
@katica06

@nikusik0107 moja bývalá suseda odišla od muža keď mali deti 1 a 3r a tretím dieťatkom v brušku. Krátko na to ako sa vrátila.do práce si našla aj nového partnera aj napriek trom malým deťom. Po čase začali žiť spolu a sú spolu do dnes

@katica06 och tak to je super ..a hlavne silná žena ze odišla a este tehotna ;) klobúk dole

anonym_981155
15. nov 2025

@nikusik0107 take vztahy su vzdy komplikovane. Moje deti, tvoje deti. Nechcela by som.

mimi2018
15. nov 2025

@nikusik0107 a načo tlacis na pílu? Jedného si sa zbavila a ďalšieho si chceš uviazat na krk. Nie je ti lepšie samej s deťmi? Ved užívaj si slobodu, koníčky, kamošky, výlety a nie robiť full servis. Hľadaj a miluj samu seba a deti, to je naj.

svetlonos
15. nov 2025
@barka1

@nikusik0107 tak on sa stará o 3 deti sám, ja mám svoje dve v striedavke. Netvorime žiadnu patchworkovu rodinu.

@barka1
idealny pripad, rozumne. Aspon nemate nezhody ohkadom vychovy a tetom su usetrene rozne spory.

anonym_1dc621
15. nov 2025

Mna si nasiel,mala som 5deti z toho jedno postihnute,dnes sme manzelia,mame spolu dve deti,sme stastni a spokojní.

evazhoufova
15. nov 2025

Keď si kočka…

reanda
15. nov 2025
@mimi2018

@nikusik0107 a načo tlacis na pílu? Jedného si sa zbavila a ďalšieho si chceš uviazat na krk. Nie je ti lepšie samej s deťmi? Ved užívaj si slobodu, koníčky, kamošky, výlety a nie robiť full servis. Hľadaj a miluj samu seba a deti, to je naj.

@mimi2018 sama s dvoma malymi detmi si bude uzivat slobodu, konicky, kamosky a vylety.. 😀 ..niekto ma zaujimave predstavy

sfinks
15. nov 2025
@nikusik0107

@nikusik0107 pre neiktorych muzov, dieta neije prekazka, a pre niektorych dokonca je to neico ako "bonus" ktory chcu, ale pravdaze su aj taki, pre ktorych je to handicap, a do takeho vztahu nidky nepojdu ..

cyberk
15. nov 2025

Tiez mi pride, ze chces skoro roztahovat nohy… venuj sa detom a nesil to.

betulinka1
15. nov 2025

@nikusik0107 jasne, ze ano. Spravidla úplnou nahodou. Mna si nasiel sused 🤣🤣🤣 presťahovala som sa do novej bytovky. Suseda som sa uz nezbavila a je to moj muz. Mala som jedno dieta 3 roky. Najhorsie bolo za mna randenie, vela trpezlivosti a tolerancie. Hlavne, ked nie je kam dat dieta. Preto je super, ked sa bio otec zaujima a mas volny aspon kazdy druhy vikend 😉. Hlavne sa s tym netrap. Vsetko pride v pravy cas. Kamoska si nasla v praci, ina kamoska na zoznamke a aj tu na MK mas kopec diskusii.

marianarem
15. nov 2025

@nikusik0107 Je to velmi dobre mozne. Sama poznam zeny, co si nasli noveho partnera aj s tromi alebo styrmi detmi. A nie kamarata s vyhodami, ale normalne partnera alebo aj manzela. A uz som to tu pisala viackrat, medzi mojimi najoblubenejsimi kamaratmi mam troch skvelych muzov, ktori maju dlhodoby vztah so zenami s detmi a najnovsie uz ma taku partnerku aj moj oblubeny bratranec. Cize vobec sa ti nemusi ujst nejaka cena utechy, ale normalne to moze byt aj super clovek, nevesaj hlavu.

hederamonstera
16. nov 2025
@mimi2018

@mimi2018 tiez sa tomu divim

zara3
16. nov 2025

Ale tu nejde len o rozťahovanie nôh, mozno aj o kamarátstvo, partnerstvo... co keď si autorka trebárs pripadne "sama". Na tom nič nieje mať partnera a kamaráta v jednom so ktorým si žena rozumie. Nie každá žena chodí von na kávičku, nechtíky, kluby s kamoškami... Niektoré z nas ozaj sú "len " doma s deťmi a ešte keď sú samé a občas sa len vídajú s rodinou, s kamoškou pokec na telefóne tiež psychiku nespraví. Je to iné, keď máš o koho sa oprieť doma, pokecat a tráviť čas aj ináč, niež rozprávať deckou rečou celý deň. Tu vy fakt len na jedno myslíte... a nevery podporujete kolkokrat aj keď je žena je vo vztahu a svrbí ju za druhým, že vraj tak si uži a možno to spraví aj tvoj vzťah s mužom...na inej téme... no toto....

samo789
16. nov 2025

otazne ci mas 50 kilo alebo 100 a nie kolko mas deti.

nikusik0107
autor
16. nov 2025
@samo789

otazne ci mas 50 kilo alebo 100 a nie kolko mas deti.

@samo789 mam 60 🙂 a myslim ze vyzerám celkom obstojne :D

samo789
16. nov 2025
@nikusik0107

@samo789 mam 60 🙂 a myslim ze vyzerám celkom obstojne :D

@nikusik0107 v zivote som nevidel nikoho kto ma presne 60 ale ostava nam iba verit. obycajne 60 maju tie co realne na vahe maju 69,9 a viac. ale do toho ma nic. je to vasa vec.

anonym_a47051
16. nov 2025
@nikusik0107

@nikusik0107 a prečo musíš hľadať, to ti tak chyba chlap?

samo789
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2