Kde nájsť lacné bývanie?
Dobrý večer. Potrebovala by som radu, kde sa mám obrátiť v mojej situácii. Som vydatá 17 rokov. Z toho 7 rokov s mužom nežijem. Je alkoholik. Býva u svojich rodičov. Bývali sme u mojich rodičov, ale potom môjho muža kvôli pitiu vyhodili a o rok vyhodili aj mňa s dvomi deťmi kvôli môjmu ochoreniu.(schizofrénia). Skončila som s deťmi v krízovom centre. Momentálne bývam sama s deťmi na ubytovni, kde však môžeme byť maximálne 5 rokov. 3 a pol roka tu už máme odbývane. Čiže nám zostáva len rok a pol. Ja som na invalidnom dôchodku. O nájomný byt mám podané už 7 rokov, ale nič sa nedeje. Staré bytu sú plné a nové sa nestavajú. Kam sa mám podieť, aby mi nezobrali deti? Nájomné je veľmi drahé. Neviem už čo robiť. Prosím poraďte mi nejako.
@bilberryday u rodičov som skončila. Neviem, čo také som im musela spraviť, že sa ku mne chovajú tak hrozne
@pribinak ale veď rozvod by mi vôbec v ničom nepomohol. Okrem toho aj rozvod niečo stojí. Za ďalšie sa bojím, že ak nedpdrzím sľub, čo som dala pred oltárom, skončím v pekle. A nemohla by som ísť už na prijímanie. Keby sa dalo manželstvo anulovať, ale to nieje také jednoduché. Čo sa týka syna, priala by som si, aby bol samostatný, aké nieje. Aj zmrzlinu keď sme vonku musím pýtať za neho ja. Aj čokoľvek iné. Je proste taký. Je introvert. Čo sa týka ľudí z ubytovne, naozaj nemám čas sa zaoberať tým kto tu býva a po pravde ani o to nemám záujem. Stačí, že tu tí rómovia do rána vonku púšťajú hlasnú hudbu.
@dvanastka prepáč ale ak sa 15 ročný nevie postarať o seba, niekde si urobila chybu
@tortelinka áno urobila som chybu. Ochorela som totiž a bola som viac v nemocnici ako doma. Starali sa mi o deti rodičia a ožratý muž.
@dvanastka tak teraz je čas začať s tým niečo robiť
@pribinak áno výchova bola úplne nevhodná. Muž alkoholik. Ja schizofrenička. Do toho moji rodičia z čoho mama má to isté ochorenie ako ja, tak aká mala byť tá výchova? Ja viac v nemocnici ako doma. Keď som sa vrátila z nemocnice, nič som nevládala. Bola som ako zdrogovaná po tých liekoch. Potom ma strašne môj muž začal ponižovať a vulgárne mi nadávať pred deťmi a to robí dodnes. Rozvodom sa nič nezmení. Bude ma ponižovať naďalej.

@dvanastka tak pojdes na inu ubytovnu, ked tu Ti za chvilu vyprsi cas.Som nevedela, ze je limit max 5 r ubytovna.Syn chodi na aku skolu?